Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
ANOXE, antioxidant+SOD adjuvant in tratamentul cancerului
Disponibilitate:
021 332 7164
Cum cumpar ?
 
 
Prezentare produse
Denumire Dimensiuni Pret  
ANOXE, 30 plicuri / cut Lungime: 1.00 cm
Latime: 1.00 cm
Inaltime: 1.00 cm
190,00 RON
Pune in cos
OFERTA SPECIALA! - comanda acum 2 cut de ANOXE la pret special!- oferta valabila in limita stocului disponibil! Lungime: 1.00 cm
Latime: 1.00 cm
Inaltime: 1.00 cm
340,00 RON
Pune in cos
OFERTA SPECIALA! Cumparati 4 cut de BioBran 1000 si primiti gratuit 4 cut de Anoxe- oferta valabila doar persoanelor fizice - in limita stocului disponibil! Lungime: 1.00 cm
Latime: 1.00 cm
Inaltime: 1.00 cm
1.880,00 RON
Pune in cos
 
ANOXE
Scurta prezentare
 
Mediul in care traim este plin de toxine. Toxinele sunt in aerul pe care il respiram, in mancarea pe care o mancamin apa pe care o bem – nu le putem evita.
 
Cand organismul nostru este expus poluantilor sau toxinelor din alimentatie, medicatie, fumul de tigare, alcoolul, pesticide si herbicide, atunci radicalii liberi (molecule instabile care cauzeaza leziuni celulelor noastre) se formeaza. Acest fapt poate duce la diferite boli precum cancerul, boli de inima, diabet sau artrita, boli care se acumuleaza odata cu varsta.
 
Celulele noastre sunt protejate de vatamarea adusa de radicalii liberi prin antioxizi. Se poate spune ca anitoxizii actioneaza precum o menajera care curata radicalii liberi inainte ca acestia sa poata ranii organismul. Organismul nu poate produce anitoxdidanti, asa ca acestia trebuiesc administrati prin dieta. Beta-carotenul , vitaminele A, C si E sunt unii dintre cei mai cunoscuti antioxidanti.
 
Despre Anoxe
 
Anoxe este un antioxidant unic, natural si extrem de eficient. Majoritatea celorlaltor produse nu sunt atat de eficiente datorita greutatii lor moleculare ridicate. Celelalte produse cu greutate moleculara mare sunt putin absorbite de catre organism, se degradeaza rapid si sunt eliminate din organism in cateva ore.
 
Anoxe este un compus natural de antioxidanti, produs cu o greutate moleculara scazuta, extras din diferite tipuri de plante bogate in vitaminele A,C,E, betacaroten, quercetin, stejar de padure, polifenoli, vitamina B2, tanin, flavonoide, glutation, catalase si superoxid dismutase ( SOD ). Aceasta greutate molecular mica ofera antioxidantilor din Anoxe putere suplimentara, comparativ cu alte variante SOD.
 
 
Producere Anoxe
 
Compusul final este obtinut printr-un process de temperature joasa, care foloseste raze infrarosu, pentru a extrage antioxidantii activi, de greutate moleculara mica (sub 5000).
 
Produsul final devine o pudra impachetata in pliculete. Pudra pastreaza enzimele sensibile, care ar fi distruse daca compusul ar fi produs sub forma de tablete.
 
 
 
Anoxe- INDICATII:
 
-          Adjuvant in tratamentul medicamentos al cancerului, indiferent de stadiu
-          Reduce efectele negative ale tratamentelor chimioterapice si radioterapice, nu interfera negative cu acestea, le creste eficienta
-          Este extrem de eficent pentru scaderea efectelor secundare si a durerilor citotoxice, iar in multe situatii Anoxe a contribuit la scaderea dimensiunilor tumorilor, rezistente la chimioterapie si radioterapie
-          Reduce efectele toxice ale expunerii la radiatii ionizante, explorarilor radiologice (RMN, CT si altele)
-          Reduce stresul oxidativ si nivelul radicalilor liberi
-          Detoxifica multi compusi xenobiotici (compusi straini) si substante cancerigene, atat de origine organica cat si anorganica; inhiba absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de tigara, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor in exces, colorantilor alimentari, detergentilor, supradozelor medicamentoase, etc
-          Protejeaza si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si ii transforma din substante liposolubile in componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara)
-          Imunomodulator- puternic antiviral in infectii cu virusul Herpes simplex 1, HIV, virusul Epstein Barr, virusurile hepatitice; sustine reactia de aparare impotriva infectiilor rezistente la tratamentul alopat
-          Ajuta la reducerea dependentei de droguri si de alcool, ajuta la eliminarea fumului de tigara din organism
-          Impotriva infectiilor bacteriene si virale
-          Participa activ la procesele metabolice, formarea anticorpilor, celulelor pielii, precum si a celulelor rosii ale sangelui
-          Participa la biosinteza imuno-globulinelor (anticorpilor), stimuleaza activitatea sistemului imunitar, previne si amelioreaza depigmentarile cauzate de bolile ficatului sau de batranete. Protejeaza mucoasa nazala, bucala, faringiana, laringiana, traheala si pulmonara, fiind un adjuvant eficient in tratamentul infectiilor respiratorii.
-          Stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei in diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului
-          Adjuvant in stari casectice (stare generala proasta, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere marcanta in greutate, anemie extrema, hipotermie, etc.)
 
 
Anoxe –Principalele avantaje
 
Anoxe este bogat in antioxidanti activi incluzand glutationul, catalase, catechin, carotenoid, tanin, riboflavin, flavonoid, polifenol si vitaminele A,C,E etc.
 
Compusul are un puternic potential antioxidant si stingerea activitatii mai multor radicali liberi fiind mai eficient decat SOD singur.
 
Anoxe este un compus de greutate moleculara joasa (sub 5000 ), prin urmare este absorbit repede in fluxul sangvin.
 
Anoxe ramane activ in fluxul sangvin pana la 24 de ore.
 
Forma de prezentare Anoxe:
 
O cutie Anoxe contine 30 de plicuri a 3 g pe plic.
 
Anoxe- Doze administrate :
 
Dozele de administrare variaza in functie de gravitatea afectiunii, astfel:
 
-          Pentru preventive, intre 6g - 9g (2-3 plicuri) pe zi administrate in doza unica sau maximum 2 reprize
-          Pentru afectiuni acute, intre 9g -15g (3-5 plicuri) pe zi, administrate in doza unica sau maximum 2-3 reprize
-          Pentru boli degenerative, intre 18g - 27g ( 6-9 plicuri) pe zi, administrate in doza unica sau maximum 2-3 reprize
 
Mode de administrare Anoxe:
 
Pulberea din pliculetele Anoxe se administreaza in timpul meselor principale, cu aproximativ 200 ml de apa calda.
 
ABORDARI CLINICE SI APRECIERI
(derivate din experienta terapeutica cu Anoxe pe pacientii de cancer, ale Prof. Serge Jurasunas in clinica sa Holiterapias Institute, din Lisabona / Portugalia - www.sergejurasunas.com)
 
Foarte multe linii de cercetare sugereaza faptul ca antioxidantii si SOD joaca un rol essential in tratamentul cancerului. Prin urmare, cu masa moleculara mica, compusul Anoxe poate fi considerat ca o terapie antioxidanta prin furnizarea de protectie semnificativa de la efectul devastatoar al ROS si chimioterapie si radioterapie.
 
Anoxe a aratat ca este deosebit de eficient pentru scaderea efectelor secundare si a durerilor cauzate de terapii citotoxice, iar in multe situatii Anoxe a contribuit la scaderea dimensiunilor tumorilor, rezistente la chimio si radioterapie. A obtinut rezultate semnificative in tratarea cancerului la san, cand nu au mai fost dezvoltate tumori secundare.
Succesul terapiei atunci cand este vorba de cancer este in mod normal dovedit de realizarea remisiei, lipsa metastazelor si timpul de supravietuire dupa incheierea terapiei.
In acest domeniu Anoxe poate fi considerat o terapie antioxidanta, o noua abordare inovativa care indeplineste aceste cerinte.
Toate testele noastre preliminare efectuate pentru Anoxe, au aratat reduceri semnificative pentru stresul oxidativ si activitatea radicalilor liberi, iar cand este vorba de cancer, Anoxe a aratat ca induce apoptoza. In ultimii 6 ani am utilizat Anoxe pentru diferite tipuri de cancer, iar rezultatele au evidentiat remisii si remisii complete. Am tratat cu rezultate excelente peste 100 de pacienti cu cancer la san, cu varste cuprinse intre 36 si 52 ani.
 
Rezultatele prezentate, contin evaluarea efectelor chimioterapiei si radioterapiei la prima consultatie, urmata de o noua evaluare a acestora dupa 30 de zile administrare Anoxe, 24g/zi (8 plicuri/zi).
Intensitatea simtomelor generate de chimioterapie si radioterapie a fost redusa semnificativ dupa 30 de zile de administrarea 24g/zi de Anoxe (8 plicuri/zi), astfel:
 
  1. Probleme intestinale (diareea): cu 20%
  2. Stresul ficatului: cu 50%
  3. Dureri de rinichi: cu 10%
  4. Dureri de cap: 55%
  5. Dureri osoase: cu 70%
  6. Dureri in piept, palpitatii ale inimii: cu 20%
  7. Culoarea mai inchisa a pielii fetei: cu 60%
 
DETALII  ANOXE
In  ultimul deceniu o mare parte din cercetari a fost dedicata studiului diferitelor tipuri de antioxidanti care pot neutraliza  efectelor produse de ROS (molecule reactive chimic care contin oxigen). ROS este un produs secundar al metabolismului normal al oxigenului  cu rol important in celula de semnalizare si homeostazie.  Cu toate acestea, in timpul perioadelor de stres de mediu (de exemplu, alimentatie, tratamente medicamentoase inclusive chimioterapie / radioterapie, fumul de tigare, alcoolul, pesticide si herbicide, UV sau expunerea la caldura), nivelurile de ROS pot creste in mod dramatic.  Acest lucru poate duce la deteriorarea semnificativa a structurilor celulare. Cumulativ, acest lucru este cunoscut sub numele de stres oxidativ.  
Superoxid dismutazele (SOD) reprezinta o categorie particulara de metaloenzime cu rol esential in apararea organismului impotriva stresului oxidativ.
Totusi  administrarea pe cale orala de SOD (superoxid dismutaza) nu este atat de eficienta, deoarece enzimele din compozitie au o greutate moleculara ridicata ceea ce determina o slaba absorbtie si o rapida degradare a lor in tractul  gastrointestinal (eliminare rapida din organism).
Astfel, greutatea moleculara mare a enzimelor din SOD, reprezinta un profil pharmacocinetic nefavorabil.
Studiile pe  animale si oameni indica faptul ca un profil pharmacocinetic nefavorabil restrange aplicatiile  terapeutice ale SOD.
Prin urmare, aceste probleme au motivat multi cercetatori sa caute o alternativa la utilizarea antioxidantilor  din plante si alimente impotriva daunelor aduse organismului de stresul oxidativ.
 
Ca urmarea fost dezvoltat Anoxe,  un supliment alimentar natural unic cu greutate moleculara mica (sub 5000), realizat din extract dintr-o varietate de plante si seminte, cu activitate superioara SOD.
 
Compozitie Anoxe: soia 7,5%,germeni de grau 6,9%, ceai verde 4,5%, orez brun 3%,sfecla de zahar 2,7%,susan 1,5%portocale japoneze 0,3%, rozmarin 0,3% si altele.
 
Anoxe este un compus cu greutate moleculara mica ,alcatuit din diferite tipuri  de plante, foarte bogate in vitaminele A, C, E, beta-caroten, quercetin, riboflavina, polifenoli, tanin, flavonoide, glutation, catalaza, si superoxid dismutaza (SOD). Lanturile polimerice de Anoxe sunt obținute printr-un proces termic scazut, care utilizeaza raze infrarosii de (4-14 microni), pentru a extrage un compus  activ cu greutate moleculara scazuta foarte bogat in  antioxidanti, cu activitatea superioara SOD. 
 
Compusul final devine o pulbere, ambalata in plicuri.
 
Forma de administrare sub forma de pulbere este mult superioara comprimatelor deoarece, in cazul tabletelor, metaloenzimele sensibile (din SOD sau alti antioxidanti) sunt usor oxidabile sau distruse in timpul procesului de producere sub forma de tablete si in mod special in cazul SOD si Catalase. Tabletele antioxidante vandute in magazine nu sunt atat de eficiente pentru ca in urma prepararii lor enzimele sunt rupte si apoi inactivate in stomac. S-a incercat realizarea Anoxe sub forma de tablete dar s-a constatat o pierdere de 60%-80% in activitatea SOD. Singura posibilitate de a avea activitate enzimatica 100% este prin a fabrica Anoxe sub forma de granule (pulbere) puse in saculeti.
Astfel, pulberea Anoxe pastreaza intact enzimele importante care ar fi fost distruse daca s-ar fi utilizat compresia pentru a produce tablete.  Aceasta forma de pulbere este rapid absorbita in fluxul sangvin, studiile aratatand ca Anoxe ramane activ 24 de ore dupa administrare, acest lucru protejeaza permanent organismul de efectele radicalilor liberi, ceea ce ajuta la vindecarea tesuturilor bolnave. Membranele celulelor rosii din sange sunt cel mai bun model de observare a activitatii radicalilor liberi, pe care le putem observa in urma unei analize la microscop ca acestea sunt deterioarate, iar la cateva zile dupa administrarea de Anoxe  pot fi observate modificari positive.
In timpul procesului de productie de Anoxe, s-a fost observat pe analiza HLPC- High Performance Liquid Chromatography (Cromatografie lichida de inalta performanta), metoda de analiza calitativa utilizata in biochimie și chimie analitica pentru separarea, identificarea si cuantificarea compusilor, ca a existat o crestere a activitatii atioxidantilor cum ar fi vitamina E si taninul ce dobandisera greutate moleculara mica. Acelasi lucru s-a intamplat si cu betacarotenul, lucru observat in urma testului de fotometrie.
 

AVANTAJE, INDICATII SI EFECTE ANOXE
 
1.      ramane activ 24 de ore dupa administrare, acest lucru protejand permanent organismul de efectele radicalilor liberi
2.      antitumoral exceptional: reduce mutatiile ADN-ului determinate de substantele cancerigene, prin sustinerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatica
3.      este extrem de eficent pentru scaderea efectelor secundare si a durerilor citotoxice, iar in multe situatii Anoxe a contribuit la scaderea dimensiunilor tumorilor, rezistente la chimio si radioterapie.
4.      S-au obtinut rezultate semnificative ca adjuvant in tratamentul medicamentos al cancerului la san, nu au mai fost dezvoltate tumori secundare.
5.      Succesul terapiei anticancer este in mod normal dovedit de realizarea remisiei, lipsa metastazelor si timpul de supravietuire dupa incheirea chimioterapiei.
In acet domeniu, Anoxe poate fi considerat o terapie antioxidanta, o noua abordare inovativa care indeplineste aceste cerinte.
6.      detoxifica multi compusi xenobiotici (compusi straini) si substante cancerigene, atat de origine organica cat si anorganica; inhiba absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de tigara, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor in exces, colorantilor alimentari, detergentilor, supradozelor medicamentoase, etc.
 
7.      reduce efectele toxice ale chimioterapiei si radioterapiei, expunerii la radiatii ionizante, explorarilor radiologice (RMN, CT si altele)
 
8.      protejeaza impotriva efectului mutagen al radiatiilor ultraviolete
 
9.      protejeaza si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si ii transforma din substante liposolubile in componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara)
 
10. stimuleaza detoxifierea limfei prin eliminarea toxinelor pe cale biliara
 
11. protejeaza impotriva leziunilor si a emboliilor cerebrale, bolii Crohn, infectiei cu Helicobacter pylori, enterocolitei, pancreatitei (si a celei de etiologie alcoolica), infertilitatii masculine, etc
 
12. protejeaza impotriva leziunilor din sindromul de ischemie – reperfuzie
 
13. imunomodulator- puternic antiviral in infectii cu virusul Herpes simplex 1, HIV, virusul Epstein Barr, virusurile hepatitice; sustine reactia de aparare impotriva infectiilor rezistente la tratamentul alopat
 
14. reduce dependenta de droguri si de alcool si ajuta la eliminarea fumului de tigara din organism
 
15. este esential pentru capacitatea sistemului imunitar de a-si exercita intregul sau potential, de exemplu:
 
a.      antigen modulant al limfocitelor, astfel influentand productia de citokine si tipul de raspuns (celular sau umoral) care se dezvolta,
b.      consolidarea proliferarii limfocitelor, crescand astfel magnitudinea de raspuns,
c.       consolidarea activitatii de distrugere a celulelor T citotoxice si a celulelor NK
d.      apoptoza de reglementare, prin urmare, mentinerea controlului asupra raspunsului imun
 
16. are un rol fundamental in numeroase reactii metabolice si biochimice, cum ar fi sinteza si repararea ADN-ului, sinteza proteinelor, sinteza de prostaglandine, transportul aminoacizilor si activarea enzimelor
 
  1. Joaca un rol important impotriva infectiilor bacteriene si virale
 
  1. participa activ la procesele metabolice, formarea anticorpilor, celulelor pielii, precum si a celulelor rosii ale sangelui
 
  1. participa si la biosinteza imuno-globulinelor (anticorpilor), stimuleaza activitatea sistemului imunitar, previne si amelioreaza depigmentarile cauzate de bolile ficatului sau de batranete. Protejeaza mucoasa nazala, bucala, faringiana, laringiana, traheala si pulmonara, fiind un adjuvant eficient in tratamentul infectiilor respiratorii.
20. Un alt efect extraordinar al suplimentului Anoxe este acela de a elimina peroxizii lipidici din sange, de a reduce activitatea radicalilor liberi, de ainhiba activitatea COX 2 (enzima ce apare in timpul inflamatiei si se pare ca faciliteaza raspunsul inflamator), ceea ce determina reducerea factorilor angiogenici, are deasemenea efect aupra stresului oxidativ si asupra tirozinazei.
21. adjuvant in tratamentul sindromului de oboseala cronica si al fibromialgiei
 
22. benefic in tratamentul degenerescentei maculare; reduce riscul aparitiei cataractei (cristalinul are un mecanism propriu care faciliteaza captarea glutationului; (aparitia si evolutia cataractei sunt favorizate de scaderea nivelului de glutation)
 
23. reduce riscul formarii placilor ateromatoase in hipercolesterolemie
 
24. stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei in diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului
 
25. adjuvant in stari casectice (stare generala proasta, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere marcanta in greutate, anemie extrema, hipotermie, etc.)
 
26. creste performantele atletice
 
27. dermatoprotector (psoriazis, dermatita de contact)
 
EVALUAREA EFECTELOR ANOXE ASUPRA STRESULUI OXIDATIV SI RADICALILOR LIBERI IN SANGE SI PLASMA
 
DESPRE STRESUL OXIDATIV
Stresul oxidativ este considerat principalul factor declansator al bolilor autoimune, al cancerului, imbatranirii si inflamatiilor. Stresul oxidativ se refera la oxidarea sau productia radicalilor liberi, un exemplu fiind moleculele de hidrogen si oxigen care nu sunt legate de alte elemente. In forma lor libera aceste molecule reactioneaza cu celelalte molecule si contribuie la stresul oxidativ care la randul lui declanseaza si inrautateste simptomele bolilor autoimune.
 
Ipoteza conform careia speciile reactive ale oxigenului (SRO) ar juca un rol important in carcinogeneza a castigat o multime de adepti in ultima perioada fiind argumentata de numeroase studii. S-a dovedit ca acesti radicali liberi poseda caracteristicile unor adevarati carcinogeni. In initierea procesului de carcinogeneza, stresul oxidativ poate actiona direct prin leziunile produse asupra acizilor nucleici, proteinelor si lipidelor membranare sau indirect prin produsii finali rezultati din metabolismul oxidativ.
DESPRE RADICALII LIBERI
Radicalii liberi sunt molecule inalt reactive cu un electron impar (sau "liber") pe orbitalul extern, conditie de dezechilibru care transforma aceste molecule fragmentate in agenti foarte instabili si periculosi din puncte de vedere biochimic. Compusii chimici complecsi, cum sunt cei din structura fiintei umane, dobandesc stabilitatea prin paritatea electronilor moleculelor. Atunci cand o molecula pierde un electron, ea devine dezechilibrata din punct de vedere electrochimic, instabila biochimic si extrem reactiva, cautand sa-si recapete stabilitatea prin sustragerea violenta a unui electron de la alta molecula.
Radicalii liberi din corpul nostru provin in primul rand de la procesele de oxidare derulate in organism pe fond de stres si stari emotionale negative, dar si de la toxicele de tot felul provenite din exterior si ajunse in corp pe diferite cai (alcool, tutun, medicamente, droguri, poluare, malnutritie).
Radicalii liberi pot genera inflamatii cronice, bolile neurologice, ca accidentul vascular cerebral, dementa senila sau maladia Parkinson, neuropatiile, intervenite ca o complicatie a diabetului, afectiunile reumatismale, cataracta, cancer si altele.
EVALUARE
Pentru aceasta evaluare trei voluntari sanatosi cu varste cuprinse intre 22 si 49 de ani si-au dat consintamntul pentru a primi o singura doza orala de 15g de Anoxe (5 plicuri) dizolvata in apa la 37 de grade, administrate in doza unica. Ca parte a experimentului, au fost prelevate probe de sange de la acesti voluntari inainte de administrare precum si la 1 ora, la 3 ore, si apoi la 24 de ore de la administrare pentru evaluarea nivelului stresului oxidative si al activitatii radiclilor liberi.
Probele de sange au fost luate dimineata, pe nemancate, dupa 15 minute de repaus la pat si depozitate la temperatura de 36,5C.
Probele de plasma au fost obtinute din sangele heparinizat, dupa 10 min de centrifugare la 4000 rpm.
A fost realizata o incubare in vitro cu o solutie de 6% Anoxe (0,4 ml) impreuna cu 8ml de sange proaspat heparinizat pentru 15 min la 37 C, pentru investigarea reducerii stresului oxidativ si a radicalilor liberi.
Initial, proba de sange recoltata la 37 C are un nivel al stresului oxidativ ridicat, de + 102 mV. Dupa 15 minute de la adugarea de solutie 6% Anoxe, (0,4ml Anoxe la 8ml de sange) este redus stresul oxidative de la 102 mV la 77,2 mV.
Cu aceeasi solulutie Anoxe (0,4ml Anoxe la 8ml de sange) dizolvata la 70 de grade si apoi administrata in aceeasi concentratie se observa o scadere a stresului oxidativ la 69,9 mv.
O scadere similara a stresului oxidativ se observa si in plasma, dupa 15 minute de incubatie la 37 C, nivelul scade de la 87,4 mV la 69,2 mV, iar cand solutia este dizolvata la 70 de grade scade la de la 87,4 mV la 57 mv.
Graficul arata clar cum dupa 15 minute de incubare a unei solutii de 6% Anoxe impreuna cu sange heparinat la 37C respective 70C, a rezultat o reducere de 25-30% a ROS in toate probele de testare. La 70C a fost indusa o puternica inhibitie.
c.       Efectele Anoxe asupra stresului oxidativ in sange si plasma, in vivo, au fost observate dupa cum urmeaza:
Administrarea la cei 3 pacienti de Anoxe in doza unica de 15 g Anoxe (5 plicuri) la 250 ml apa calda, aduce o schimbare semnificativa vizavi de stresul oxidative si radicalilor liberi la 1 ora, 3ore si 24 de ore dupa ingestie in toate cele 3 situatii.
a.      Efectele Anoxe asupra radicalilor liberi in plasma si sange, in vivo, au fost observate dupa cum urmeaza:
Administrarea unica de 15g de Anoxe (5 plicuri) la 250 ml apa calda a dus la o reducere clara a numarului de fotoni (nivelul radicalilor liberi in sange) la 1, 3 si la 24 de ore de la administrare, in toate testele de sange.
Cea mai puternica scadere a nivelului ROS a fost observata la 1 ora si la 24 de ore de la administrarea celor 15g Anoxe (5 plicuri).
La toate evaluarile biotehnologice, Anoxe a demonstrat o capacitate superioara de a actiona ca o molecula SOD, in comparatie SOD simplu. Activitatea Anoxe este verificabila deoarece Anoxe se realizeaza din enzyme antioxidante cu greutate moleculara totala de pana la 5000-6000 (foarte mica, limita de absorbtie in intestin fara defalcare suplimentara) care sunt astfel rapid absorbite in fluxul sangvin si conduse catre celule specifice facand astfel din Anoxe cel mai puternic supliment pentru aceste patologii, reducand activitatea ROS.
 
EFECTUL ANOXE ASUPRA TIROZINAZEI
Tirozinaza sau monofenol monooxigenaza, sau polifenol oxidaza cu symbol TY este o enzima care catalizeaza oxidarea fenolilor cum ar fi tirozina ce este raspandita in plante si animale. Tirozinaza este o enzima care contine cupru prezent in tesutul animalelor si care catalizeaza productia de melanina si alti pigmenti de la Tirozinaza prin oxidare, cum ar fi inegrirea unui cartof taiat sau curatat, expus la aer.
Ca si SOD, Antioxidantii continuti de Anoxe blocheaza activitatea radicalilor liberi (oxigen activ), au un efect benefic asupra activitatii tirozinazei inhiband activitatea lor.
Efectul benefic al suplimentului Anoxe asupra activitatii tirozinazei a fost testat in vitro si a explicat de ce Anoxe poate fi un bun instrument impotriva excesului de pigmentare si a petelor de varsta, inhiba formarea de melanina in exces.
 
EFECTUL ANOXE ASUPRA PEROXIZILOR LIPIDICI
Peroxizi lipidici sunt generati atunci cand lipidele sunt oxidate datorita oxigenului activ si a  radicalilor liberi.
Peroxizii lipidici apar si in urma reactiilor de peroxidare a acizilor grasi polinesaturati (mai rar mononesaturati), de obicei prin rancezirea oxidative dar si sub influenta razelor UV. Peroxizii lipidici odata formati sufera sciziuni ce duc la propagarea unui lant lung de reactii, realizand compusi cu actiune vatamatoare asupra membranelor celulare.
In unele stari alterate ale organismului (oboseala fizica intensa, cure de slabire drastic, eclampsie si altele), se formeaza de asemenea peroxizi lipidici, prin arderea intensa a grasimilor. Acesti peroxizi fabricati chiar de catre corp, patrund in circulatia sangelui, devenind deosebit de agresivi si nocivi.
Prin urmare, acestea pot fi un indicator in studiul si diagnosticul pentru cancer si imbatranire  celulara.
Experimentele  au confirmat faptul ca Anoxe este foarte eficient impotriva producerii de peroxizi lipidici,
Graficul prezinta cantitatea de peroxizi produsa atunci cand Anoxe si alti antioxidanti indusi an prezenta de DHA (acid docosahexaenoic, este un acid gras important pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului fatului, copilului mic si pe durata intregii vieti. DHA este o componenta esentiala a fosfolipidelor membranei celulare umane), activitatea fiind masurata cu TBA (acid tiobarbituric), care este utilizat ca substanta reactiva pentru masurarea peroxidarii  lipidelor.
In aceasta evaluare cu ajutorul testului de fotometrie, utilizand o scala de 100 unitati de peroxizi produsi de DHA singur (fara Anoxe), a fost posibila  verificarea eficacitatii mai multor substante antioxidante, inclusiv Anoxe, observandu-se ca Anoxe a redus extrem de mult  generarea de peroxizi. Testul arata ca Anoxe reduce generarea de peroxizi la de la 100 la 39, cu mult mai mult comparativ cu alti antioxidanti.
In acest experiment, a fost, de asemenea, observat ca vitamina E singura administrata are doar un efect redus, faptul ca vitamina C singura administrata provoaca in mod  surprinzator o si mai mare peroxidare a lipidelor.
 
 
Recomanda unui prieten  |  Printeaza | Alte produse
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
Recomandari
 
PICA-N-DERM - inovatie impotriva acneei si punctelor negre
Pret: 26,00 RON
Detalii
Teste rapide COVID-19, fabricate in Elvetia, Avizate de ANMDM, eficienta >95%, Kit x 25 teste rapide
Pret: 2.090,00 RON
Detalii
ARTICARE COLD SPRAY - Aerosol pentru racire instanta
Pret: 39,78 RON
Detalii