Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
PROGRAME
 
 
  1. Programul ,, Sansa Ta”
 Oferta valabila doar prin programul Asociatiei Sansa Unui Nou Inceput, in limita stocului disponibil (vezi mai jos)
Asociatiei Sansa Unui Nou Inceput, a lansat programul ,, Sansa Ta” prin care ofera sprijin bolnavilor de cancer in utilizarea corecta a produselor alternative eficiente la tratamentele medicamentoase ale cancerului.
Astfel, Asociatia Sansa Unui Nou Inceput, prin programul sau ,, Sansa Ta”, ofera gratuit, in limita stocului disponibil si a cazurilor analizate, produse naturale, astfel:
  1. Prezentand dovada achizitiei a 4 cutii de BioBran 1000 (factura / chitanta/ bon de casa de la Sana Zone Trading SRL, in valoare de 2000 ron), veti putea primi gratuit, in urma analizei si in limita stocului Asociatiei, 4 cutii de Anoxe (antioxidant natural + SOD) gratuit, in valoare de 1400 ron. Adica, veti achizitiona produse in valoare de 3400 ron, dar veti plati doar 2000 ron.
  2. Prezentand dovada achizitiei a 2 cutii de Anoxe (factura / chitanta/ bon de casa de la Sana Zone Trading SRL, in valoare de 700 ron), veti putea primi gratuit, in urma analizei si in limita stocului Asociatiei, 2 cutii de Anoxe (antioxidant natural + SOD) gratuit, in valoare de 700 ron. Adica, veti achizitiona produse in valoare de 1400 ron, dar veti plati doar 700 ron.
Pentru o mai corecta analiza si monitorizare a cazurilor prezentate de dvs, momentan, Asociatia nu admite in programul ,, Sansa Ta” dovezi (facturi/ chitante/ bonuri de casa) ale achizitiei produselor BioBran 1000 si Anoxe, decat cele emise de drogheria Sana Zone Trading SRL dupa data de 11.05.2013. Dovezile (facturi/ chitante/ bonuri de casa) achizitiilor produselor BioBran 1000 si Anoxe, cu data de emitere inainte de 11.05.2013, sau emise de alte societati, nu vor putea intra in program. Ulterioarele modificari in acest sens vor fi publicate pe site.
Pentru mai multe informatii, contactati Asociatia Sansa Unui Nou Inceput: 0723 646 710; 0788 320 605
 
2.REGULAMENT DE PARTICIPARE LA PROGRAMUL ,,SANSA TA” AL ASOCIATIEI ,,SANSA UNUI NOU INCEPUT”
 
Programul ,,Sansa Ta” al Asociatiei ,,Sansa Unui Nou Inceput”
 
Programul ,,Sansa Ta” este un program creat si operat de catre Asociatia ,,Sansa Unui Nou Inceput”, numita mai jos ASOCIATIE. In cadrul acestui program, Participantii pot beneficia cu titlu gratuit, de produsele BioBran si Anoxe. Programul ,,Sansa Ta” se va desfasura incepand cu data de 11.05.2013, pe perioada nedeterminata, in limita fondurilor si stocului disponibil al Asociatiei.
 
Participanti. Cine poate beneficia de Programul ,,Sansa Ta”?
 
Toate persoanele fizice care pot dovedi ca sufera de cancer, care doresc sa utilizeze produsele BioBran si Anoxe ca tratament complementar al cancerului si care aduc dovada (factura/ chitanta/ bon de casa) inceperii/utilizarii acestui tratament. Toate aceste persoane vor fi numite mai jos,
 
PARTICIPANTI.
 
Ce documente imi trebuie pentru a ma inscrie in programul ,,Sansa Ta”?
 
Pentru a se inscrie in programul ,,Sansa Ta”, Participantii trebuie sa ofere Asociatiei urmatoarele documente:
          Copie dupa diagnosticul Participantului
          Copie dupa C.I. Participant
          Formularul de participare la program
          Dovada (facture/chitanta/bon de casa) achzitiei produselor BioBran si Anoxe
 
Despre Programul ,,Sansa Ta” si dovada achizitiei produselor BioBran si Anoxe.
 
Asociatia Sansa Unui Nou Inceput, prin programul sau ,,Sprijin bolnavilor de cancer”, ofera gratuit Participantilor, in limita stocului disponibil si a cazurilor analizate, sprijin in utilizarea corecta a tratamentului complementar cu produse naturale BioBran 1000 si Anoxe, astfel:
 
          Prezentand dovada achizitiei a 4 cutii de BioBran 1000 (factura / chitanta/ bon de casa de la Sana Zone Trading SRL, in valoare de 2000 ron), veti putea primi gratuit, in urma analizei si in limita stocului Asociatiei, 4 cutii de Anoxe (antioxidant natural + SOD), in valoare de 1400 ron. Astfel, cu sprijinul Asociatiei, veti achizitiona produse in valoare de 3400 ron, dar veti plati doar 2000 ron.
          Prezentand dovada achizitiei a 2 cutii de Anoxe (factura / chitanta/ bon de casa de la Sana Zone Trading SRL, in valoare de 700 ron), veti putea primi gratuit, in urma analizei si in limita stocului Asociatiei, 2 cutii de Anoxe (antioxidant natural + SOD), in valoare de 700ron. Astfel, cu sprijinul Asociatiei, veti achizitiona produse in valoare de 1400 ron, dar veti plati doar 700 ron.
 
Pentru o mai corecta analiza si monitorizare a cazurilor Participantilor, momentan, Asociatia admite in programul ,,Sansa Ta” dovezi (facturi/ chitante/ bonuri de casa) ale achizitiei produselor BioBran 1000 si Anoxe, emise doar de Drogheria Sana Zone Trading SRL dupa data de 11.05.2013. Dovezile (facturi/ chitante/ bonuri de casa) achizitiilorproduselor BioBran 1000 si Anoxe, cu data de emitere inainte de 11.05.2013, sau emise de alte societati, nu vor putea intra in Program. Ulterioarele modificari in acest sens vor fi publicate pe site-urile www.chemomed.ro si www.sansaunuinouinceput.ro
 
Ce nu poate oferi Asociatia prin Programul ,,Sansa Ta”?
 
Pentru o utilizare eficienta a fondurilor, dar si pentru a oferi sprijin cator mai multi Participanti, Asociatia nu va sprijini Participantii oferindu-le gratuit produsele BioBran si Anoxe pentru intreg tratamentul complementar, decat asa cum a fost prezentat mai sus la rubrica Despre Programul ,,Sansa Ta” si dovada achizitiei produselor BioBran si Anoxe.
 
Cum comand produsele BioBran 1000 si Anoxe?
 
          Direct din cadrul Drogheriei Sana Zone Trading SRL, Sos. Berceni nr 18A, sector 4, Bucuresti.
          La Tel: 021 332 7102, 021 332 7164
          Mobil: 0723 646 710; 0788 320 605
          E-mail: sansata@sansaunuinouinceput.ro
          De pe site-ul: www.chemomed.ro
 
Cum pot intra in posesia produselor comandate si cele gratuite oferite de Asociatia ,,Sansa Unui Nou Inceput” prin Programul ,,Sansa Ta”?
 
In urma analizei documentelor prezentate de Participant la inscriere, Asociatia va decide, in limita stocului disponibil, cantitatile de produse BioBran si/sau Anoxe pe care le va putea oferi Participantului.
Asociatia va emite Participantului un Aviz de expeditie, in 2 exemplare, cu aceste cantitati gratuite de produse BioBran si Anoxe livrate cu titlu gratuit conform Programului ,,Sansa Ta”. Un exemplar al Avizului ce va trebui completat si semnat la rubrica ,,Destinatar” de catre Participant si inmanat personalului Asociatiei sau persoanelor delegate de aceasta, personalului Drogheriei Sana Zone Trading SRL sau firmei de Curierat rapid (mai jos).
 
Puteti intra in posesia produselor BioBran si Anoxe comandate sau oferite gratuit de Asociatie prin Programul ,,Sansa Ta”, astfel:
          Direct din cadrul Drogheriei Sana Zone Trading SRL, Sos. Berceni nr 18A, sector 4, Bucuresti. In aceasta situatie, Avizul de expeditie si documentele de inscriere ale Participantului in Programul ,,Sansa Ta”, le veti oferi personalului Drogheriei Sana Zone Trading SRL.
          Livrare directa la domiciliul dvs sau la adresa de livrare mentionata de dvs, prin curier rapid. In aceasta situatie, Avizul de expeditie si documentele de inscriere ale Participantului in Programul ,,Sansa Ta”, vor fi oferite reprezentantului firmei de curierat, contracost suportat de Participant. Alte costuri, precum cele de ambalare si transport, momentan, sunt suportate de sana Zone Trading SRL. Timpul de livrare prin curier rapid este de 1-4 zile calendaristice.
 
Incetarea Programului ,,Sansa Ta”
 
Asociatia ,,Sansa Unui Nou Inceput” isi rezerva dreptul sa hotarasca in orice moment modificarea sau incetarea Programului ,,Sansa Ta”. Asociatia isi rezerva dreptul de acordare a produselor gratuite. Orice modificare a programului va fi comunicata in prealabil tuturor Participantilor, pe site-ul www.chemomed.ro, www.sansaunuinouinceput.ro si prin orice mijloace de comunicare media pe care Asociatia ,,Sansa Unui Nou Inceput” le va considera opportune.
 
Serviciu realatii cu clientii Info ,,Sansa Ta”
 
Toti cei interesati sa participe si sa beneficieze de Programul ,,Sansa Ta”, pot solicita informatii referitoare la Program apeland linia Info,,Sansa Ta”: 0723 646 710 sau 0788 320 605, de Luni pana Vineri, intre orele 9.00-17.00.
 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft