Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Ce este BIO BRAN 1000 (MGN-3)?
 
 

Dezvoltarea cunostintelor si functia BioBran-ului


a) Schimbari in evaluarea calitatii hranei
Studii recente despre calitatea hranei si de chimie nutritionala au evaluat valoarea diferitelor tipuri de alimente dupa criterii functionale. Aceasta este, dupa rolul pe care il au in ciclul fiziologic, o tendinta care a clarificat in mod treptat influenta hranei asupra sanatatii. Astfel, in timp ce alimentele cu gust atractiv si calitate nutritionala ridicata au fost in mod traditional considerate sanatoase, cercetari recente au aratat ca alimentele mai au si alte functii de imbunatatire a starii de sanatate.

b) Cresterea numarului de boli in era moderna
In era moderna, tehnicile avansate de prelucrare a alimentelor au crescut consumul de alimente rafinate, precum orez rafinat si faina rafinata. Prelucrate pentru obtinerea de arome imbunatatite, aceste materii prime alimentare au fost asociate cu cresterea ratei imbolnavirilor in cazuri de hiperlipidimie, diabet, cancer de colon si afectiuni cardiace ischemice, toate afectiuni care pun mari probleme in momentul tratarii lor.

c) Descoperirea si cercetarile privind rolul fibrelor dietetic
Cu toate ca tehnicile moderne de rafinare a produselor alimentare de cele mai multe ori indeparteaza fibrele si celelalte componente nedigerabile, care in mod normal sunt considerate ca slabesc calitatile gustative, studii recente au aratat ca ingerarea de fibre este strans legata de o stare buna de sanatate cu toate ca actiunea lor este foarte diferita de cea a nutrientilor esentiali. Fibrele ajuta la mentinerea homeostazei si joaca un rol terapeutic.

Dupa o profunda analiza a fibrelor dietetice am produs cu succes polizaharida vegetala procesata numita BioBran. Acest produs contine in principal fibra dietetica solubila in apa (derivatul arabinoxylan din tarate de orez) obtinut din vegetale crude, care reprezinta o buna parte a dietei zilnice in Japonia

Bio Bran – o fibra dietetica produsa prin derivare

BioBran este produs folosind fibra celulozica solubila in apa (hemiceluloza B), care constituie aprox 5% din din tarata de orez, care este sursa principala de obtinere a lui. Hemiceluloza B din tarate de orez contine ca principal ingredient Arabynoxilan,care este alcatuit din xiloza si arabinoza ca zaharuri constituente Structura hemicelulozei B este inclusa in fibrele comestibile si are o structura moleculara de greutate mica. Derivatele care au proprietati imuno regulatoare au fost cu succes dezvoltate prin digerarea partiala a carbohidratului din miceliul ciupercii shiitake. Aceasta este un derivat arabinoxilan din tarate de orez.

 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft