Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Avantaje BIO BRAN 1000 MGN-3 Arabinoxilan
 
 

1. Eficient pentru sistemul imunitar:

BioBran MGN-3 este capabil sa mareasca activitatea celulelor NK (natural killer- ce distrug celulele canceroase) cu aproape 300% in doua saptamani, in timp ce activitatea celulelor B si T creste cu 200 si, respectiv, 150%. Cercetarile au aratat ca acest produs poate ajuta in mod considerabil la producerea naturala de anticorpi si o crestere puternica a sistemului imunitar.

2. Antiinflamator si antioxidanti:

Studiile arata ca BioBran MGN-3 are si efect antiinflamator (reumatism cronic) si antioxidant, imbunatateste toleranta la glucoza (diabet), mareste functiile pancreatice si ale ficatului, reduce efectele adverse ale chimioterapiei si imbunatateste calitatea vietii.

3. Se absoarbe usor:

BioBran MGN-3 este foarte bine absorbit in organism prin procesele normale de absorbtie intestinala.

4. Complet lipsit de toxicitate:

A fost demonstrat clinic ca BioBran MGN-3 este complet lipsit de toxicitate, chiar si in doze mari. Este de asemenea bun pentru copii. Cantitatea de produs administrat se dozeaza in functie de greutate (in medie 30mg/ Kg corp).

5. Sustinut de multiple cercetari stiintifice:

BioBran MGN-3 component Arabinoxilan din tarate de orez a fost (si continua sa fie) punctul principal de concentrare, din punct de vedere stiintific si clinic, al comunitatii stiintifice din Japonia, SUA si Europa. Multe materiale rezultate din aceste cercetari desfasurate in ultimii 15 ani au fost deja publicate.

6. Efect rapid:

Efectele BioBran de crestere a activitatii sistemului imunitar apar in cateva zile si la numai cateva saptamani de la administrarea Bio Bran actiunea imunomodulatoare devine efectiva (90%)

7. Natural si GMO free:

BioBran este un supliment alimentar natural obtinut din tarate de orez si ciuperci shitake. Nu este un medicament, produs chimic sintetic sau un produs modificat genetic (GMO free). Astfel BioBran poate fi consumat cu incredere si de vegetarieni.

8. Nu are intoleranta:

BioBran nu are efectul de intoleranta pe care majoritatea suplimentelor alimentare sau imunomodulatoare le au. Acest lucru inseamna ca BioBran este foarte eficient si in administrarile pe termen lung.

9. Nu prezinta contraindicatii:

BioBran nu are contraindicatii, sute de mii de oameni l-au consumat de-a lungul anilor fara nici o problema. (Fiind o fibra solubila nu are efect laxativ).

10. Usor de administrat:

Fiind un supliment nutritiv oral cu gust placut, disponibil in tablete usor de inghitit sau pudra solubila, BioBran MGN-3 este usor de administrat.

11. Produs la standarde internationale:

BioBran este produs in concordanta cu exigentele Ministerului Sanatatii Japonez si al Standardelor de Sanatate alimentara din Statele Unite si Europa.

12. Calitate demonstrata in timp:

Din 1990, de cand BioBran MGN-3 a fost conceput, a fost folosit cu succes de sute de mii de oameni care au beneficiat de efectul natural de crestere a sistemului imunitar.

 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft