Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
COMPUSUL MGN-3 ARABINOXYLAN (BIO BRAN)
 
 
COMPUSUL MGN-3 ARABINOXYLAN (BIO BRAN)
Rapoarte privind recuperarea din boala datorita MGN-3

Hepatita cronica (1), Hepatita cronica, tip B, si Cancer hepatic (13) si (14) , Hepatita Cronica cu virus de tip C (41) si (45) si (46) , Hepatita Cronica cu virus de tip C, cancer de stomac (44), Ciroza (2), Hepatita cronica C, cancer hepatic (52) si (53) , Hepatita cronica, Tip C (15) Hepatita (32) si (59), Hepatita C, cancer hepatic (60) Cancer hepatic (3), Cancer de ficat malignizat (30),

Diabet (4) si (7) , Diabet (Noninsulino Dependent – de tip II) (43), Diabet (Noninsulino Dependent), astm (48)

Cancer de San (9) si (10) si (11) si (19) si (40) si (54) si (64) si (65) si (68), Cancer de San (metastazat in nodulii limfatici din zona stanga a gatului) (57), Cancer de san si metastaze la creier si plamani (49), Limfom malign primar al Sanului Stang (16),
Cancer de prostate (5) si (8) si (22) si (55), Cancer de colon (25) si (39) si (63) si (67) , Cancer de colon/Metastaze la ficat (20), Polip pe colon (62) ,

Adenocarcinom pulmonar (27) si (29), Adenocarcinom pulmonar-metastaze ale pleurei (61), Cancer de plaman (18), Cancer de plaman (stadiu terminal)(66), Cancer de plamani metastatic (23) Astm infantil (36), Amigdalita (37), Cancer faringian (38), Cancer oro-faringian (50),

Cancer de stomac (21), Cancer de stomac (dur) (51), Cancer de pancreas, Metastaze la colecist si ficat (24), Tumora ovariana (28) Limfom malign (31) Cancer rectal, cancer de cai biliare (58), Cancer de vezica urinara (26), Carcinom de vezica urinara (12), Dermatite atopice (33) si (34) si (35), Reumatism articular (17) si (42) si (47) si (56), Endometrioza (6)

No.1 Hepatita cronica

Nume:N.M. Varsta: 48 Sex: M Locuinta: Nagaro
Fisa clinica si tratament
  La inceputul lui martie 1996, pacientul se simtea anormal de vlaguit, si a fost diagnosticata hepatita cronica si un usor diabet.
Pacientul a fost internat in clinic ape data de 10 mai 1996. Dupa odihna si injectii intravenoase pentru Major Minofargen C, functiile ficatului au ajuns la o acalmie temporara si a plecat din clinica dupa o luna. Apoi, pacientul a suferit deteriorari periodice ale functiilor sale hepatice, in ciuda continuarii tratamentului cu injectii intravenoase pentru Major Minofargen C, si a suferit de hepatita cronica pana la inceputul lui mai 1997. Apoi pacientul a inceput sa ia 3g de MGN-3 pe zi (1g/doza) si nivelul functiilor sale hepatice au crescut pana la acelasi nivel ca la inceputul terapiei, 12 zile mai devreme. Nivelul a scazut gradual, ajungand la cel mai mic nivel dupa o luna. Nivelele GOT si GPT au revenit la normal dupa o luna. In present functiile pacientului au revenit la normal si acesta nu mai are nici o problema de sanatate legata de aceasta afectiune.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Nivelul de energie al pacientului s-a marit dupa administrarea de MGN-3, si oboseala sa (in special dupaamiaza) a scazut gradual. Pacientul a fost capabil sa doarma sis a se trezeasca normal, a avut pofta de mancare si a aratat foarte sanatos.

Evaluare
Dupa cum este indicat in imaginea de jos, nivelele GOT si GPT au crescut temporar dupa administrarea de MGN-3, dupa ce a scazut brusc si apoi revenit la normal. Pe durata administrarii de MGN-3, nici un tratament special nu a fost folosit, drept pentru care, este posibil sa concluzionam ca acesta ameliorare este datorata tratamentului cu MGN-3. Aceste rezultate au sugerat ca MGN-3 a protejat ficatul pacientului si functia immunopotentiation a avut effect. (Fig.)

 

No.2 Ciroza

Nume: K. H. Varsta: 65 Sex: F Locuinta: Hyogo
Fisa clinica si tratament
In 1993, pacientul a fost infectat cu hepatita C printr-o transfuzie in timpul unei operatii pentru cancer uterin. Recuperarea pacientului nu a fost satisfacatore si pacientul a suferit de ciroza a ficatului. In 1992, pacientul a luat o diza de interferon, dar a avut parted oar de cateva efecte secundare. In acest moment, unele dintre sintomele cirozei precum disfunctii ale celulelor hepatice si fibrinogenerous ale ficatului au progresat putin, dar nu au fost probleme de circulatie la nivelul ficatului pana la acest punct. Pacientul a inceput sa ia 3g de MGN-3 pe zi (1g/doza) din aprilie 1996

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Pacientul a inceput sa doarma bine de la inceputul administrarii de MGN-3. Apetitul de mancare s-a imbunatatit si a putut sa aibe scaune usor. Nivelele de energie ale pacientului s-au inbunatatit dupa o saptamana de tratament, si a putut ramane jos din pat pe perioade mai lungi. Pacientul se trezeste in general la intre 6.00 si 6.30 dimineata si iese afara, asta in cazul in care nu trebuie sa urmezr tratament intravenous, si nu se simte in mod special oboist. Frecventa urinarilor in timpul noptii a scazut.

Evaluare
Precum s-a vazut si in rezultatele examinarilor pentru aceste 2 luni, si conditia pacientului nu oferea parea mult optimism. Cu toate acestea pacienta se simte foarte bine si se bucura de hobbiurile sale si de munca de voluntariat. Medicul acesteia a comentat ca rezultatele examinarilor nu au fost in mod necesar concludente fata de starea sanatatii sale . Acest lucru a sugerat ca MGN-3 poate mentine functiile hepatice normale si sa promoveze IF-? datorita activitatii celulelor NK.


26/03/97 22/04/99
Total bilirubin 1.3mg/dl
GOT 70 IU/l 55 IU/l
GPT 72 IU/l 47 IU/l
LDH 506 IU/l 404 IU/l
-GTP 42 IU/l
Albumin 49.8%
-globulin 33.4%

 

 

No.3 Cancer hepatic

Nume: N. K Varsta: 63 Sex: F Locuinta: Hyogo
Fisa clinica si tratament
In 1989, pacientul a fost diagnosticat cu cancer la ficat la un spital din Hyogo. Operatia era imposibila datorita raspandirii rapide a virusului. Conditiia pacientului nu s-a inbunatit in ciuda chimioterapiei si s-a inrautatit chiar da torita faptului ca pacientul suferea si de rhexis of esophageal varices si liver aneurysm. In august 1996, conditia pacientului a devenit disperata si in septembrie a inceput sa ia 3g de MGN-3 pe zi. Incepand cu iunie 1997, pacientul primeste tratament bazat pe medicina holistica la spitalul O din Saitama.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Pacientul nu a avut succes cu diferite tratamente traditionale si alimente de gen, dar a avut un rezultat pozitiv din partea cand a luat MGN-3. Isi aminteste:” Am simtit aporape o putere misterioasa. E foarte greu sa exprim sentimentul, dar am simtit parca in acel moment, corpul meu si cancerul puteau coexista”.

 

No.4 Diabet

Nume: K. M Varsta: 64 Sex: M Locuinta: Hyogo
Fisa clinica si tratament
In 17 septembrie 1993, pacientul a fost diagnosticat cu diabet zaharos, dependent de insulina, la spitalul H din Hyogo. Nivelul zaharului din sange , masurat dupa 2 ore dupa o masa era de 331 mb/dl si nivelul din uree de 1.0. Ca rezultat al administrarii de insulina si a spitalizarii pe o perioada de 2 luni, nivelul de zahar din sange a devenit normal, scazand la 200 mg/dl. Apoi,nivelul de zahar al pacientului a fost controlat cu ajutorul insulinei. Nivelul de zahar din sange din urina a fost deasemenea detectat in timpul administarii. Nivelul zaharului din sange a inceput din nou sa creasca in septembrie 1996 si a ajuns la 300mg/dl in 1997. Nivelul de zahar din urina erau deasemenea foarte mari. Pacientul a inceput sa ia 2g de Mgn-3 pe zi cu 1g/doza. Nivelul zaharului din sange a scazut la 200 mg/dl in timp ce nivelul de zahar din sange din urina nu a fost detectat. Din februarie 1997, nivelul zharului din sange a ramas stabil intre 150mg si 180mg sin u a mai luat insulina din iunie 1997

Dupa administraea de MGN-3, pacientului nu I s-a detectat nivelul de zahar din urina sin u se simte vlaguit dupa-amiaza. Deasemenea asmul, gradual, a inceput sa se recupereze. In plus, pacientul nu mai este pasibil de gripa vara.

Evolutie
The patient's diabetic condition has gradually improved and at present his blood sugar level is stable and normal even without insulin. Although a synergistic relation between the recovery of diabetes and a dose of MGN-3 has yet to be fully proven, these results suggest some correlation. In addition, considering the patient's recovery from asthma and his newfound resistance against the flu, his immune system seems to have normalized. The MGN-3 effects in improving the immune system and its function as a dietary fiber might lead advances in the fight against diabetes. (Fig.)

 

No. 5 Cancer la prostata

Nume: F.N Varsta 78 Sex M Locuinta Chiba
Fisa clinica si tratament

In septembrie 1994, pacientul a fost diagnosticat cu cancer la prostate dup ace acesta s-a plans de dysuria si lumbago. Tumoarea s-a intins de ldin regiunea lombara pana in partea toracica de langa coloana vertebrala. In octombrie 1994, pacientul a facut o operatie si a inceput chimoterapia pana in decembrie 1996. Pacientul a continuat sa ia doze de AHCC, 2g/zi din decembie 1995 pana in iulie 1996, continuand chimoiterapia. In urma unei examinari facute in iunie 1996, osteocus a scazut la jumatate din dimensiunea tumorii initiale a scazut la jumatate din dimensiunile initiale ale tumorii, si toate tumorile s-au dispersat pana in decembrie 1996. O cutura de tesut facuta in ianuarie 1997 a scos la iveala faptul ca pacientul s-a recuperate aproape complet.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Chimioterapia a scazut numarul de celule albe si rosii, cauzand anemie. Dupa ce chimioterapia a fost intrerupta, pacientul a inceput sa ia AHCC pana cand si-a revenit din starea anemica si a putut sa continue chimioterapia. Pofta de mancare i s-a imbunatatit si pacientul nu a mai pierdut din greutate. Puterea sa fizica a fost mentinuta prin aportul de AHCC si MGN-3, dand puterea orgarnismului de a lupta impotriva cancerului.

 

No. 6 Endometrioza

Nume: S. K Varsta : 34 Sex: F Locuinta: Hyogo
Fisa clinica si tratament
Pacientul a smtit o durere in regiunea abdominala si a suferit de lumbago din iunie 1996, durerea inrautatindu-se pacientul incepand sa mearga aplecat. La inceput, conditia sa a fost cauzata de constipatie. Apoi pacientul a fost diagnosticat cu endometriosis la un alt spital. Pe parcursul examinarii pe o perioda de o luna pacientul nu a primit nici un tratament cu exceptia administrarii de 3 g de MGN-3 zilnic. In urma examinarii, uterus hypertrophy cauzat de endometriosis care apasa pe uter, care la randul sau apasa pe rinichi. Cu toate ca medicii au crezut ca va fi nevoie extirparea uterului, durerea a inceput sa dispara suficient ca aceasta sa se poata reintoarce la modul sau normal de viata fara tratament aditional.Din iunie 1997, sanataea pacientului este extrem de buna.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Cinci zile dupa administrarea de MGN-3, pacientul a inceput sa uite durerea. Dupa o luna, durerea a disparut complet, ca si cum pacientul nu ar fi suferit de vreo boala.

 

No. 7 Diabet

Nume: T. T Varsta : 55 Sex: M Locuinta: Hyogo
Fisa clinica si tratament
Pacientul a fost diagnosticat cu diabet mellitus dependent de insulina in 1994. Nivelul zaharului in sange a fost mentinut intre 157~160 mg/dl prin administrarea de 12 unitati de insulina pe zi. Dupa ce pacientul a inceput sa ia 3 g de MGN-3 zilnic, numarul de unitati administrate a fost scazut la 6.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
In a cincia zi dupa inceperea administarii de MGN-3, pacientul a dezvoltat o conditie de hipoglicemie, administrarea insulinei fiind redusa la 10 unitati. In a sasea zi, pacientul a suferit acelasi proces dozajul fiind redus la 8 unitati. A treia conditie hipoglicemica a avut loc in a 25-a zi, dozajul de insuina fiind redus la 6 unitati. De atunci au mai existat evenimente care au afectat conditia hipoglicemica a pacientului. Pacientul se simte vindecat de diabet si a declarat ca viata lui merita traita din nou.

 

No. 8 Cancer de prostata

Nume: C. J. Varsta : 68 Sex: M Locuinta: USA
Fisa clinica si tratament

In Iulie 1995, pacientul a fost diagnoisticat cu cancer la prostata la Spitalul Universitar Drew din California si a inceput sa primeasca 2 tipuri de tratamente chimioterapeutice. Aceste tratamente au adus putine imbunatatiri, si un control facut in august 1995 a arata un scor Gleason 9. Acest lucru nu era o imbunatatire semnificativa in ciuda chimioterapiei si pacientul a inceput sa ia 3 g de mGN-3 pe zi din ianuarie. Pacientul si-a recapatat capacitatea de ejaculare in noiembrie 1996. Activitatea celulelor NK a crescut dupa un an de tratament cu MGN-3 si markerul PSA al tumorii arata ca, cancerul sau a intrat in remisie totala.

Evaluare
Pacientul a inceput sa ia MGN-3 dupa ce chimioterapia in mod clar, nu a dat rezultate. Trei lui dupa aceea datorita remisiei, a fost posibila extirparea chirurgicala a tumorii prin cryoprostatectomy.
Este foarte posibila ca MGN-3 sa fi contribuit la recapatarea capaciatii de ejacularea apacientului. Activitatea celulelor NK a fost mentinuta prin administrarea de MGN-3 si rezultatele sugereaza ca MGN-3 a re o influenta pozitiva in ceea ce priveste reaparitia unei bolii inclusiv a vre-unei tumori.

 

No. 9 Cancer de san

Nume: M L Varsta : 50 Sex: F Locuinta: USA
Fisa clinica si tratament

Pe data de 3 august 1991, o tumoare a fost gasita la sanul stang al pacientului in timpul unor analize de tesut. Pacientul a inceput sa ia 3g de MGN-3 pe zi ca imunoterapie din 3 septembire 1992. Pe parcurs, o radiografie a fost facuta pe data de 13 martie 1993 in urma careia nu a fost gasita nici o tumoare. Sanul drept al pacientului era deasemenea sanatos si normal dupa cum a fost indicat de dupa ce o mamografie a fost facuta in 26 ianuarie 1995 (fig.)

Administratea de MGN-3 a vindecat complet cancerul la san al pacientului pe parcursul a 2 ani de zile. Activitatea celulelor NK s-a marit intr-un mod rapid , ramanand la un nivel mare de activitate pe perioada in care MGN-3 a fost administrat. Imunitatea dezvoltata pe parcursul tratamentului cu MGn- 3 aparnt a vincecat cancerul de care suferea pacientul.

 

No. 10 Cancer de san

Nume: C. E. Varsta : 51 Sex: F Locuinta: USA
Fisa clinica si tratament

In 19 decembrie 1994 o tumoare a fost gasita la sanul stang al pacientului in urma unei biopsii facute la spitalul universitar UCLA/Drew. Pacientul a inceput sa ia 3 g de MGN-3 pe zi din 7 martie 1995. In 31 iulie 1995 nici o tumoare nu a fost gasita in urma uei mamografii efectuate pe pacient, nici macar benigne. Pana in ianuarie 1997, nici o tumoare nu a fost detectata (fig)

Evaluare
Dupa ce nu a fost gasita nici o imbunatatire in urma hormonoterapiei si a radioterapiei, pacientul a luat MGN-3 pentru a prevenii recaderea. Activitatea celulelor NK a crescut de la inceputul administrarii de mGN-3, aproape dublandu-se de cand a inceput administrarea.

No.11 Cancer de san.

Nume: C. E. Varsta : 51 Sex: F Locuinta: USA
Fisa clinica si tratament

Pe data de 19.12.1994, o tumoare a fost gasita la sanul stang al pacientului in urma unei biopsii facute la Spitalul Universitar Drew din California. Pacientul a inceput tratamentul cu hormone cu Tomoxifen pe data de 20.01.1995. Pacientul a terminat terapia prin iradiere pe data de 17.02.1995 si ainceput tratamentul cu 3g de MGN-3 pe zip e data de 07.03.1995. Nici o tumore, benigna sau de alt fel, nu a fost gasita dupa o mamografie facuta in data de 31.07.1995. Nici o tumoare nu a fost gasita la sanul pacientului in urma unei examinari facuta in ianuarie 1997. ( schimbare a activitatii celuleor NK, datorita tratamentului cu MGN-3 , (fig)

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Dupa tratamentul cu hormoni si iradiere, pacientul a luat MGN-3 pentru a prevenii revenirea cancerului. In timp ce pacientul a luat MGN-3, activitatea celulelor NK s-a marit gradual si a mentinut o valoare dubla a activitatii acestora fata de prima masuratoare. Rezultatul este banuit ca fiind preveniirea reaparitiei bolii.

 

No.12 Carcinom de vezica urinara

Nume: F. S. Varsta : 68 Sex: M Locuinta: USA
Fisa clinica si tratament
Pacientul a fost diagnosticat cu Carcinom de vezica urinara in primul stagiu la Spitalul Universitar Drew din California pe dara de 14.10.1994. Pacientul a inceput imediat chimioterapia si a continuat pe o perioada de 6 luni. In 14/02/1994 un edem a fost gasit in piciorul pacientului. Pacientul a inceput sa primeasca 3g MGN-3 pe zi. Pacientul a putut sa se intoarca la rutina de zi cu zi si sa isi tina cursurile, pentru ca meseria sa era cea de professor. Radiografia pacientului arata normal si nici un semn de revenire a bolii nu a fost observata in uram unei examinari din data de 15.05.1997.

Evolutie
Carcinom de vezica urinara pacientului a disparut datorita chimioterapiei si a tratamentului cu MGN-3, reaparitia fiind prevenita. In present, activitatea celulelor NK din organism se mentin la un nivel inalt si nivelele de hormoni androgenic erau normale, deducandu-se ca nu ar exista risc de reaparitie a bolii.

 

No.13 Hepatita cronica, tipul B si cancer la ficat

Nume: Y.C. Varsta : 44 Sex: M Locuinta: Regiunea Fukuoka
Fisa clinica si tratament

Pacientul are o istorie in ceea ce priveste hepatita virala, tipul B si a fost diagnosticat cu hepatita cronica activa (HbeAg+, HbeAb-) in iunie 1996 la spitatul K din regiunea Fukuoka. Nivelele GOT si GPT erau 85 respectiv 93. Pacientul a fost imediat internat, starea lui fiind temporar ameliorata prin odihna si tratament cu Major Minofargen C. Pacientul a parasit spitalul in aprilie 1994. Nivelele GOT si GPT fluctuau intre 50 si 70 si respective 55 si 80. Markerultumorii CA 19-9 a crescut la 78 si 2 tumori au fost gasite in ficatul pacientului in urma unei examinari aprofundate. Pacientul a inceput sa ia 3f de MGN-3 (1g/ doza) in ianuarie 1998. Gradul ridicat de oboseala a fost redus prin administrarea de mGN-3 si nivelul CA 19-9 a scazut la 66 trei luni mai tarziu. (aprilie 1998). In plus, HbsAg a scazut gradual si nu a mai fost detectat in cele din urma. HbeAb pe de alta parte a crescut. HbsAg era 47.9 la inceputul administrarii e MGN-3, dar nivelul a scazut la 36,9 in trei luni. In prezent, transamineza pacientului este stabile, ceea ce inseamna ca GOT si GPT sunt 41 si 37. ( Schimbare in activitatea transaminezei)

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Oboseala pacientului a fost micsorata initial in urma administrarii de MGN-3 iar a apetitul de mancare a fost marit. Durerile ficatului au fost attenuate partial.

Evaluare
Acesta este un caz de Hepatita corica de tipul B cu cancer avansat al ficatului; markerul tumorii a a inceput sa se micsoreze in mod constant, dupa administrarea de MGN-3, timp de 3 luni. Una dintre tumosri a adisparut dupa 4 luni. In plus, antigenii hepatitei B e au disparut si anticorpii hepatitei B e s-au marit. Hepatitis B surface antigen is decreasing. Acest lucru demonstreaza imbunatatirea sistemului imunitar al pacientului si administrarea de MGN-3 se asteapta sa aline hepatita cronica sis a previna reaparitia cancerului la ficat.

 

No.14 Hepatita cronica, tipul B si cancer hepatic

Nume: G.A. Varsta : 56 Sex: M Locuinta: Regiunea Fukuoka
Fisa clinica si tratament

Pacientul a fost diagnisticat cu hepatita virala active de tip B cu B e antigen+ si anticorpi de hepatita B de la varsta de 45 de ani. Suferind de dureri mari de cap si stari de greata, pacientul a vizitat clinica O in 11.10.1996. In ceea ce priveste transaminaza GOT, GPT, antigenii de hepatita B e, si AFP erau 85, 74, 55.5, si respectiv 210. Diagnosticul de hepatita B si cancer la ficat avansat a fost pus la indoiala, si in urma unei examinari atente au fost gasite 2 tumori in ficatul pacientului. Pacientul a inceput sa primeasca 3g de MGN –3 zilnic. Pacientul a scapat de greata dupa 3 zile. O examinare facuta dupa 2 luni pe data de 20 decembrie a indicat ca GOT, GPT, antigenii de hepatita B, si AFP erau 220, 160, 49.2, si respectiv 180. Sanatatea pacientului s-a imbunatatit si oboseala a inceput sa dispara. Rezultatele examinarii din data de 27 februarie 1997 a demonstrat ca GOT, GPT antigenii de hepatita B si APP(afetoprotein) erau 42, 46, 35.9 si 18. ( Schimbarile din transaminaza in cf fig. )

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Oboseala pacientului a fost micsorata initial in urma administrarii de MGN-3 iar a apetitul de mancare a fost marit. Durerile ficatului au fost attenuate partial.

Evaluare
Acesta este un caz de Hepatita corica de tipul B cu cancer avansat al ficatului; markerul tumorii a a inceput sa se micsoreze in mod constant, dupa administrarea de MGN-3, timp de 3 luni. Una dintre tumosri a adisparut dupa 4 luni. In plus, antigenii hepatitei B e au disparut si anticorpii hepatitei B e s-au marit. Hepatitis B surface antigen is decreasing. Acest lucru demonstreaza imbunatatirea sistemului imunitar al pacientului si administrarea de MGN-3 se asteapta sa aline hepatita cronica sis a previna reaparitia cancerului la ficat.

 

No.15 Hepatita cronica de tip C

Nume: Y.Y. Varsta : 65 Sex: M perioada de administrare:MGN-3: 8 ianuarie – 10 martie 1998
Nume: S.K. Varsta : 65 Sex: F perioada de administrare: MGN-3: 8 august – 20 noiembrie 1998
Nume: M.A. Varsta : 65 Sex: F perioada de administrare: MGN-3: 17 octombrie 1998 – 20 ianuarie 1999
Nume: N.S. Varsta : 65 Sex: M perioada de administrare: MGN-3: 15 septembrie – 20 decembrie 1998
Fisa clinica si tratament

3g de MGN-3 pe zi au fost administrate pe o perioada de trei luni pe patru pacienti, doi barbati si doua femei, care sufereau de hepatita cronica de tip C, pentru a confirma efectele lui MGN-3 pe aceasta afectiune. Starea tuturor pacientilor s-a imbunatatit pe o perioada de 3 luni dupa ce a inceput tratamentul. ( rezultatele examinarilor : fig.1 4)

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Trei zile dupa ce a inceput tratamentul cu MGN-3, pacientii au scapat de starea de greata si temperatura corpului a scazut de la 38 la 37 de grade. Dupa aceea pacientii si-au recapatat pofta de mancare si puterea.

Evaluare
Transaminaza pacientului YY a scazut gradual pe perioada primelor 30 de zile de la inceperea admnistrarii de MGN-3. In continuarea a scazut, avand nivelele GOT si GPT de 46 si respectiv 42, 90 de zile mai traziu. Anticorpii HCV au scazut de la 7.8 la 5.3

Transaminaza pacientului SK a scazut cand acesta a inceput sa ia MGN-3 de mai mult de 2.5 ori in primele 29 de zile. Activitatea a continuat sa scada si nivelele de GOT si GPT au ajuns la 43 si respectiv 43.

Pacientul MA nu a avut schimbari semnificative in ceea ce a privit transaminaza, dar anticorpii HCV au scazut de la 7.4 la 5.5.

Transaminaza pacientului NS a fost la un nivel mare de la inceputul tratamentului cu MGN-3. Sintomele acestuia includeau oboseala severa si pierderea apetitului impreuna cu febra. Dupa ce a inceput sa ia MGN-3, activitatea transaminazei a inceput sa scada substantial, nivelele GOT si GPT ajungang la 18 si 14. Anticorpii HCV au scazut de la 5.5 la 3.3.

Rezultatele mai sus amintite, sunt datorate imunopotentarii, care nu numai ca reduce sintomele hepatitei dar elimina si virusii perin stimularea activitatii e celule NK si procucerea de Interferon Gamma. Continuarea tratamentului ci MGN-3 va duce la evitarea sintomelor de hepatita si reducerea riscului de ciroza.

 

No.16 Limfom malign al sanului stang

Nume: O.T. Varsta : 75 Sex: F Locuinta: Regiunea Osaka
Fisa clinica si tratament

In noiembire 1998, sanul stang al pacientului a fost extirpat datorita cancerului. Apoi pacientului i s-a administrat hormonoterapie in 6 cicluri, terminat terapia la sfarsitului lui aprilie 1998. Pacientula a avut o revenire locala dupa cum a fost observat in urma unei examinari medicale ambulatorii facuta in iunie 1998. In puls, tumoarea cu markerul CA 15-3 era 85U. Pacientul a primit chimioterapie in puls fata de tratamentul ambulatoriu. Medicamentatia chimioterapiei a constat in :


Prima saptamana Melphalan 4mg 4 days
A doua saptamana Methotrexate 2.5mg 3 days
A treia saptamana Procailazine 100mg 3 days
A patra saptamana Cyclophosphamide 50mg every day

In plus fata de acestea , pacientul a luat 3 g de MGN-3 pe zi. Schimbari semnificative au fost detectate de la primul ciclu, tumoarea facandu-se mai mica si nivelul de CA15-3 sacazand la 45. Dupa cel de-al 2-lea ciclu, tratamentul ambulator a inceput sa fie posibil, pacientul parasind spitalul pe data de 20 iulie. Apoi pacientul a primit 4 cicluri de chimioterapie in total. Markerul tumori a scazut consistent si CA15-3 era in marje normale. (cf.fig) O atentie speciala trebuie avuta fata de un punct, acesta fiind faptul ca pacientul a contiunat tratamentul ambulator cu efecte destul de avansate, chiar daca pacientul avea varsta de 75 de ani. Acest lucru se pare a fi fost posibil datorita efectelor lui MGN-3. Mai mult de atat, faptul ca tratamentul chimioterapeutic a fost extrem de eficent , lucru care poate sugera un efect sinergetic intre acesta si MGN-3

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Merita notat faptul ca pacientul nua a suferit de pierderea poftei de mancare si a avut pierderi mici de energie pe perioada administrarii tratamentului chimioterapeutic.

Evaluare
Chimioterapia a fost folosita pentru a prevenii reaparitia cancerului la san. In plus fata de acest tratament pacientula a luat MGN-3 pentru a preveni lezarea sistemului imunitar si de a mari eficacitatea acestui tratament. Rezultatele au fost cu adevarat satisfacatore. Chimioterapia a fost eficienta iar dupa cele 4 cicluri de tratament, s-a ajuns in remisie. Un studiu fundamental a arata ca, administrarea de MGN-3 pe 5FU este eficient in prevenirea reducerii activitatii celuleor NK, deci reducerea efectelor adverse pentru acest pacient. Evident, efectele adverse au fost prevenite, pacientul mentinadu-si puterea fizica pe perioada tratamentului.

 

No.17 Reumatism articular

Nume: S.O. Varsta : 75 Sex: F Locuinta: Regiunea Kobe
Fisa clinica si tratament

Pacientul a vizitat clinica in aprilie 1998, acuzand dureri nevralgice in membre. Durerile din zona genunchilori si a articulatiilor erau in mod special severe si pacientula a avut dysbasia. Pacientul a fost diagnosticat cu arthritis mutilans dupa testele de sange si radiografii. In plus fata de tratamentul obisnuit, pacientul a inceput sa prineasca si 1 g/zi MGN-3 pe perioada unei saptamani, doza fiind marita la 3g pe zi. Durerea din genunchi si incheieturi a inceput sa devina mai slaba dupa arproximativ 2 saptamani de la inceperea administrarii de MGN-3 ; pacientul a mai avut probleme cu deplasarea dupa o luna. In ceea ce priveste rigiditatea din degete, aceasta a disparut dupa 6 luni si pacientul nu a mai avut probleme in ceea ce priveau activitatile uzuale. Dina ianuarie 1999, indexul reumatismului este ± si simptomele sunt stabile, indicand CRP (proteiana receptorului ciclic AMP) este 0.6 si in limitele normale. ( cf fig.)

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
O saptamana de la inceperea administrarii de MGN-3, pacientului a inceput sa doarma mai usor si durerea din membre a inceput sa dispara. Din moment ce dysbasia a fost indepartata din primul stadiu, pacientul a fost foarte multumit.

Evaluare
Inhibitia inflamatiilor a fost raportata ca fiind unul dintre efectele lui MGN-3. In timp de pacientii care sufera de reumatism articular au un nivel scazut in ceea ce priveste activitatea celulelor NK, MGN-3 a fost prescris in acest caz tocmai in acest sens. Faptul ca eficacitatea lui MGN-3 a fost vizibila intr-o scurta perioada de timp, a fost important din punct de vedere subiectiv si serologic. Testele RA sau imbunatatit de la ++ la ± 9 dupa cateva luni, iar CPR a scazut de la 2.0 la nivele normale.

 

No.18 Cancer pulmonar

Nume: S.K. Varsta : 67 Sex: F Locuinta: Regiunea Osaka
Fisa clinica si tratament

In august 1996, pacientula vizitat sectiile de medicina respiratorie si chirugie din cadrul spitalului H pentru ca pierduse din greutate rapid si suferea de tuse suparatoare cu sputum. Rezultatele examinarii au diagnosticat pacientul cu cancer pulmonar si tuberculoza pulmonara. Dupa tratamentul facut pentru tuberculoza pulmonara cu antibiotice, pacientul a inceput, in octombrie, tratametul pentru cancerul pulmonar prin terapie cu iradieri impreuna cu tratamentul pentru tuberculoza pulmonara. In decembrie, tumoarea a fost indepartata si jumatate din partea inferioara a plamanului drept. Dupa terapia cu iradieri, pacientul a parasit spitalul in ianuarie 1997. Dupa 5 luni, a inceput sa acuze dureri toracice in partea dreapta, si multiple metastasis osoase au fost gasite in urma unei examinari. Tumori au fost gasite imprastiate in corpul pacientului, cu centrul in zona coastelor din partea dreapta a toracelui. 3 g de MGN-3 pe zi au inceput sa ii fie administrate impreuna cu un analgezic, morfina. 6 luni dupa inceperea administratrii, durerile au inceput sa dispara si cantitatea de morfina inceput sa fie redusa gradual. In iunie 1998, nu mai simtea nici un fel de dureri si a incetat tratamentul cu morfina. Markerul tumorii era 16.8 in iunie 1997, cand administrarea de MGN-3 a fost inceputa, si a scazut la 7.6 in decembrie 1997 si respectiv 6.7 in iunie 1998. Imbunatatiri semnificative au fost observate in ceea ce priveste scintigram osoasa, si metastasis osoara a fost bineinteles inlesnita.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Pacientul a simtit a simtit o schimbare in cea ce a privit durerea in partea dreapata a toracelui dupa o luna de la inceperea administrari si a avut efecte evidente 6 luni mai tarziu.

Evaluare
Nu exista nici o modalitate eficienta in ziua de azi, pentru a vindeca metastaza osoasa, unde tumorile se imprastie prin organism. Metastaza s-a dezvoltat rapid si gradual si a fost incetinita si micsorata datorita imunoterapiei facuta cu MGN-3 . Din iunie 1998, markerul tumorii nu este in limite normale, dar administrarea continua de MGN-3 ar trebuii sa duca la imbunatatirea si remisia bolii. In plus, un tratament similar a fost folosit in cazul unei doamne de 77 de ani, tratamentul urmand un proces similar, reducand metastaza osoasa si durerea.

 

No.19 Cancer de san

Nume: K.T. Varsta : 39 Sex: F perioada de administrare:MGN-3 24 feb 1997 – 3 dec 1998
Nume: M.D. Varsta : 74 Sex: F perioada de administrare: MGN-3 2 aug 1997 – 10 feb 1999
Nume: M.T. Varsta : 54 Sex: F perioada de administrare: MGN-3 2 sept 1998 – 10 feb 1999
Fisa clinica si tratament

3 pacienti bolnavi de cancer la san au luat 3 g de MGN-3 pe zi continuu, pentru a confirma eficienta lui MGN-3
Pacientul KT a fost operata la sanul drept datorita cancerului. Un an si jumatate mai tarziu a vizitat spitalul U din regiunea Kochi. Markerul tumorii CAT15-3 era 268. Marirea a fost inhibata prin tratament chimioterapeutic si MGN-3. Conditiia pacientului a fost oarecum buna si pacientul se bucura de modul sau de viata, continuand sa viziteze spitalul in mod constant.

Canpacientul M.D. a vizitat spitalul, o tumoare iesea in evidenta pe sanul drept, avand un aspect de conopida. Cand pacientul a intrat in spital pe data de 2 august 1997, markerul tumorii era de 14.4 pentru CA15-6 si 63.4 pentru CEA. Pacientul a luat 3g de MGN-3 pe zi. Cu toate ca markerul a fost inhibatla 20.1pentru CA15-3 si 65.1 pentru CEA pe data de 2 octombrie , pacientul a cerut sa fie operat in ianuarie 1998. Din 10 februarie 1999 CEA a scazut la 3.5 si pacientul continua sa ia MGN-3 pentru a prevenii reaparitia, cu toate ca a avut o contiditie fizica buna.

Pacientului MT a fost diagnosticat cu cancer mamar la sanul drept pw data de 1 octombrie 1997. Tumoarea a fost sparta cu o injectie de ozon pe data de 10 octombrie. In septembrie 1998 cancerul s-a transferat la sanul drept, suprafata acestuia capatand aspect de conopida si a inceput sa sangereze. In acest moment pacientul a inceput sa ia 3 g de MGN-3 pe zi. Pe data de 18 ianuarie 1999 pacientula a avut o interventie chirurgicala, dar metastaza nodulilor limfei a fost detectata. ( schimbari ale nivelelor markerului in fig )

Evolutie
Eficienta lui MGN-3 a fost confirmata in toate cele trei cazuri de cancer la san; un caz a fost principal si celelalte au fost recurente. In toate aceste cazuri markerele tumorilor nu au crescut in timp ce MGN-3 a fost luat, si se pare ca acesta inhiba cresterea tumorilor. Prelungirea efectiva a vietii datorata lui MGN-3 este evidenta, datorita faptului ca toti pacientii au o conditie buna a sanatatii si sunt stabili.

 

No.20 Cancer de colon/ Metastaza la ficat

Nume: B.I. Varsta : 67 Sex: M Locuinta: Regiunea Shizuoka
Fisa clinica si tratament

In ianuarie 1996, pacientul a suferit o interventie chirurgicala pentru cancer al colonului. Posibilitatea metastazei a fost luata in considerare datorita temerii dobandite de progresul cancerului. Cu toate ca pacientul urama un tratament chimioterapeutic, markerul tumorii AFP, a inceput sa se mareasca in septembrie si metastaza a ficatului a fost gasit in noiembrie. In aprilie 1997 cancerul la ficat al pacientului a fost indepartat. In februarie 1998, metastaza ficatului a fost gasita din nou si indepartarea a fost facuta a 2 –a oara. In noiembrie o noua metastaza a fost gasita in lobul drept al ficatului, dar medicul pacientului a indicat ca alta interventie chirurgicala nu este posibila. In ianuarie 1999, pacientul a inceput un tratament chimioterapeutic, consistand in injecti in artera hepatica. Epuizarea a aparut datorita efectelor adverse pricinuite de acest tratament. In februarie pacientula vizitat clinica T. After the patient regulated intestinal conditions per the "partial fasting treatment" that was employed as the base for cancer treatment at T clinic,pacientul a inceput o terapie dietetica la acesta clinica sia primit 5 g de MGN-3 pe zi. Rotatia administrarii a fost 5 zile continuu urmat de 2 zile pauza.

Tumoarea din lobul drept al ficatului s-a micsorat gradual, si calcifierea a progresat rapid din aprilie 1999. Cancerul a involuat si s-a calcefiat ca rezultat al CT si al ecografiei. Din mai, markerul CEA tumorii este normal la 1.2. Pacientul si-a recapatat puterea fizica din mai si intregul corp pare a fi intr-o conditie buna.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Pacientul a simtit a simtit o schimbare in cea ce a privit durerea in partea dreapata a toracelui dupa o luna de la inceperea administrari si a avut efecte evidente 6 luni mai tarziu.

Evolutie
Pacientul a luat MGN-3 cand optiunea interventiei chirurgicale nu mai era valida, dupa 2 interventii ulterioare. Tumoarea a invoulat rapid, in aproximativ 2 luni de la inceperea tratamentului. Se crede ca acest lucru a fost posibil datorita imunopotentierii data de MGN-3. Pacientul va continuua cel mai probabil trtamentul cu MGN-3 pentru a prevenii reaparitia.

No.21 Cancer de stomac/ Clinica T

Nume: R.S. Varsta : 62 Sex: F Locuinta: Regiunea Shizuoka
Fisa clinica si tratament

Pacientul a simtit ceva ciudat cand in urma unui scaun a gasit sange in fecale. Pacientul s-a dus la spitalul central din orasul K in martie 1997. in urma unei endoscopii, au fost gasiti multi polipi. In urma diagnosticului de tesut, tumorile erau benigne, clasa 3 si cele mari ar fi putut sa devina maligne ; cu toate acestea , pacientul nu a primit vreun tratament special si a fost reexaminat dupa 2 ani tot printr-o endoscopie facuta in martie 1999. Cu aceasta ocazie polipii au fost diagnosticati ca fiind tumori maligne, clasa 5 in urma examinarii tesutului. O interventie chirurgicala a fost recomandata, dar a fost refuzata de pacient pe baza considerentelor care viza calitatea vietii, vizitand astfel clinica T pe data de 27 aprilie. Aici a luat 4 g de MGN-3 pe zi pentru imunopotentiere pe langa „ tratamentul partial rapid”, si de asemenea a luat 6 tablete de supliment de enzime de legume pe zi pentru a imbunatatii conditia sangelui. In urama unei endoscopii facute 2 luni mai tarziu, toti polipii au fost gasiti benigni de clasa 3. Marimea acestora s-a redus. In ianuarie 1999, pacientul a inceput sa vomite sange, fiind internat la spitalul Y. O tumoare maligna a fost gasita in urma unei endoscopii, in stomac. Pacientului i s-a recomandat extirparea tumorii printr-o interventie chirurgicala, dar acesta a refuzat. Pe 18 februarie, pacientul a revenit la clinica T. Respectand cerintele pacientului, cinica a planificat un tratament dietetic si unul imunomodulator, o gastrectomy totala fiind planificata daca tratamentul nu avea sa dea rezultate semnificative. Dupa ce pacientul si-a regulat conditia intestinala prin „ tratamentul partial rapid”, tratament de baza la clinica T, acesta a urmat tratamentul dietetic original la cesta clinica. MGN-3 a fost folosit ca aliment imunopotentiator .Dozele si rotatia administrarii au fost 5g pe zi, cu cinci zile de treatament continuu si 2 de pauza. Administrarea a fost repetata pe o perioada de luni. Doua saptamani dupa inceperea tratamentului cu MGN-3, durerile sau diminuat si pofta de mancare a crescut. O luna mai tarziu pacientul a inceput sa castige in greutate si pe data de 20 aprilie, avea 4 KG in plus fata de prima consultatie. Durerea aproape ca a disparut. La sfarsitul lunii mai pacientul a facut o endoscopie la un spital profesional, si tesut ale tumorilor a fost colectat din 5 locuri gastrice. In urma analizelor , aceste mostre nu erau maligne.

Evolutie
Acesta era un caz destul de avansat de cancer la stomac si era nevioie de o interventie chirurgicala pentru o indepartare totala. Cu toate acestea, interventia chirurgicala a fost amanata la cererea pacientului si un tratament medical dietetic alternativ a fost abordat. Efectul a fost semnificativ si tumorile au disparu pentru o perioada scurta de timp. Nici o celula heterozygous nu a fost gasita in mostrele de tesut colectate din oricare zona de tumori stomacale. Se considera ca datorita efectului imunopotentiator al lui MGN-3, acest rezultat a fost posibil.

 

No.22 Cancer de prostata/ Clinica T

Nume: T.O. Varsta : 56 Sex: M Locuinta: Regiunea Shizuok
Fisa clinica si tratament

La sfarsitul lui octombrie 1998, pacientul a simtit o durere abdominla, acuzand dificultati la urinare; a fost consultat la centrul medical M. Acesta a fost diagnosticat pe data de 10 noiembrie cu metastaza a nodului limfei datorita cancerului la prostata. Nivelul de PSA, markerul cancerului de prostata, a fost d 122. Pacientul a inceput imediat hormonoterapia. La sfarsitul lui ianuarie 1999, cand nivelul PSA a scazut la 75, pacientul a parasit spitalul. Pacientul a continuat hormonoterapia la spital, dar nivelul PSA a ramas la 77. Pacientul a simtit limitarile terapiei cu hormoni si a vizitat clinica T pe data de 10 aprilie, cerand tratament prin medicina alternativa. Terapia cu hormoni a fost tratamentul principal, fiind adaugata terapia dietetca. Dupa ce pacientul si-a regilat ocnditia intestinala prin „ tratamentul partial rapid” care este tratamentul de baza al clinicii, a urmat terapia original dietetica la aceasta clinica. MGN-3 a fost folosit in principal ca aliment imunopotentiator. Dozele si rotatia administrarii au fost 5g pe zi, cu cinci zile de treatament continuu si 2 de pauza. Administrarea a fost repetata pe o perioada de luni. (cf. fig.)

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Trei saptamani dupa inceperea administrarii de MGN-3, disconfortul abdominal a disparut. Nivelele PSA erau 12 ai 0.8 in 14 mai si respectiv 4 iunie. Nimic anormal nu a fost gasit in nodurile limfei.

Evolutie
Judecand dupa nivelul markerului tumorii, vorbeam despre meastaza a nodului limfei datorate cancerului la prostata care avea porbabil nevoie de o interventie chirurgicala datorita intinderii active. Se considera ca Centrul medical M a apelat la terapia cu hormoni pentru mentine functia. Cresterea numarului de celule ale tumorii a fost suprimata de administrarea de hormoni, care nu au putut distruge complet tumoarea. MGN-3 a marit efectul terapiei cu hormoni. Un numar de exemple de succese in cazurile de cancer la prostata, au fost raportate cand MGN-3 a fost folosit, si acest caz sustine aceste rapoarte.

 

No.23 Cancer de plamani metastatic/ Clinica T

Nume: K.I. Varsta : 55 Sex: F Locuinta: Regiunea Tokushima
Fisa clinica si tratament

In 1996, pacientul a simtit o durere si o umflatura pe sanul drept si a fost consultata de un medic din regiunea Tokushima. A fost diagnosticata cu cancer la san si a suferit o interventie chirurgicala pentru a extirpa sanul in cauza. In ianuarie 1998, pacientul a simtit o durere in zona nodulilor limfaticisi a suferit o alta interventie chirurgicala. In decembrie 1998, o tumoare de 5 mm a fost descoperita de CT. Medicul a recomandat chimioterapie, lucru refuzat de pacient datorita efectelor secundare cauzate de tratament. Pacientul a vizitat clinica T, cu scopul de a-si imbunatatii starea fizica prin terapie bazata pe dieta in data de 14 ianuarie 1999. Dupa ce conditia sa intestinala a fost pusa sub control, a inceput sa urmeze terapia dietetica de baza a acestei clinici. Doza si frecventa administrarii de MGN-3 a fost de 4g pe zii, cinci zile in continuu cu doua zile pauza. Acest tratament a fost continuat timp de 6 luni in continuu.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Zece zile dupa ce a fost inceputa administrarea de MGN-3, oboseala a fost redusa si puterea fizica a fost redobandita. O luna mai tarziu au fost imbunatatite si conditiile care priveau lumbago si constiparea de care suferea pacientul. Ca rezultat la examinarii din luna iulie, radiografia plamanului a ramas neschimbata si markerul CEA al tumorii era sub 0.7, care se incadra in limitele normale, metastaza limfei nefiind gasita.

Evaluare
Cu toate ca nodulul a fost indepartat chirurgical, este considerat ca, pe termen lung, chimioterapia a avut un efect pozitiv in cadrul tratarii cancerului pulmonar al pacientului. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a intamplat la dorinta pacientului, care dorea sa pastreze calitatea vietii sale si a insistat sa primeasca un tratament alternativ bazat pe terapie dietetica precum se practica la clinica T. Ca rezultat, conditia sa fizica s-a imbunatatit rapid, si nici o marire a tumorii nu a fost gasita. Medicul responsabil , a metionat ca este posibil ca acest cancer sa dispara. Nivelul de zahar din sange al pacientului a fost stabil dupa ce a scazut la 76 mg/dl de la 121 mg/dl

 

No.24 Cancer de pancreas, Metastaze la colecist si ficat / Clinica T

Nume: N.S. Varsta : 58 Sex: M Locuinta: Regiunea Tokushima
Fisa clinica si tratament

Pacientul era anorexic inca din mai 1999 si se simtea foarte obosit. Pe masura ce corpul sau devenea galben pe la sfarsitul lui mai, a consultat un medic de la spitalul S pe data de 1 iunie. Pacientului i s-au facut imediat CT, MRI, si o examinare endoscopica si a fost diagnosticat cu metastaza glandulara si hepatica cauzata de un cancer pancreatic. Conditia era relativ avansata si nu se gasea nimic altceva de facut in fara de chirurgie ca forma de tratament. Pacientului i s-a spus ca mai are undeva pe langa o luna de trait. Drept pentru care pacientul al plecat din spitalul S pe data de 14 iunie fara a urma tratamentul. Ziua urmatoare pacientul a vizitat clinica T gandind „ Am sa fac orice daca tot am sa mor”. Pacientul a primit „tratamentul partial rapid”, si a luat 5 g de MGN-3 zilnic pentru imunomodulatie si 8 tablete si 12 capsule din doua tipuri de enzimi vegetale pentru imbunatatirea conditiei sangvine. Acest lucru s-a intamplat 5 zile continuu si 2 zile pauza.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3.
Incterul pacientului s-a imbunatatit rapid. Oboseala, greata si lumbagoul au avut o evolutie pozitiva de asemenea. Markerul ficatului a scazut si functiile ficatului s-au imbunatatit.

Evaluare
Acest caz a fost unul de cancer pancreatic, iar metastaza s-a mainifestat extensiv in zona ficatului, tratamentele conventionale pentru cancer neputand fi puse in aplicare, cu exceptia tratamentelor paliative. Imunitatea pacientului a fost marita prin imbunatatirea conditiei sale intestinale si prin inhibitia de nutrienti pentru tesuturile canceroase prin tratamentul partial rapid. Pacientul a aratat efecte terapeutice dramatice 3 saptamani mai tarziu si parea sa evite situatia periculoasa. Se considera ca functia imunopotentiatoare a lui MGN-3 in particular, a lucrat ca o putere motivationala enorma. Cu toate acestea luand in considerare situatia initiala, pacientul este departe de o situatie reconfortanta. Este necesara continuarea observarii in viitor al progresului.

 

No.25 Cancer de colon

Nume: N.S. Varsta : 58 Sex: M Locuinta: Regiunea Okayama
Fisa clinica si tratament

Pacientul a experimentat dificultati ale scaunului si a observat sange in fecale. A fost diagnosticat in orasul K la Spitalul Central in martie 1997. In urma unei endoscopii, au fost descoperiti multi polipi. Au fost clasificati ca fiind de clasa 3 si benigni, cu toate acestea, cei mari avand posibilitatea de a devenii maligni. Pacientul nu a primit nici un tratament si a mai facut o endoscopie doi ani mai tarziu in martie 1999. In urma examinarii, polipii au fost clasificati ca fiind de clasa 5 si tumori maligne. Pacientului i s-a recomandat sa se opereze imediat, dar cu toate acestea, luand in considerare QOL, a refuzat si a vizitat clinica T pe data de 27 aprilie 1999. La clinica T , acesta a primit tratament dietetic, inclusiv „tratamentul partial rapid” si 4g de MGN-3 pentru marirea imunitatii, 6 tablete de enzimi vegetale pentru imbunatatirea conditiei sanguine. Endoscopia facuta 2 luni mai tarziupe data de 12 iulie, a arata ca polipii au ajuns la clasa 3 si ca erau benigni. De asemenea marimea acestora a fost redusa.

Evaluare
In acest caz o tumoare maligna a fost redusa la o stare benigna prin tratament dietetic si marirea imunitatii. Pacientul nu si-a pierdut functia anusului si si-a mentinut QOL-ul bine. Marirea imunitatii cauzata de MGN-3 apare ca fiind semnificativa si continuarea este recomandata.

 

No.26 Cancer de vezica urinara

Nume: Y.I. Varsta : 39 Sex: F Locuinta: Spitalul T
Fisa clinica si tratament

Pacientul a dezvoltat o artrita reumatica in timp ce studia in cadrul unui cabinet stomatologic, pentru a devenii dentist. Si-a deschis o clinica stomatologica la varsta de 29 de ani si a fost foarte ocupata. In februarie 1999 a inceput sa sufere de hematurie severa si a fost spitalizata pentru examinare in cadrul unui departament de urologie al unui spital din apropriere. Studii histopatologice au arata ca acesta sufera de cancer la vezica. I s-a sugerat o interventie chirurgicala dar a refuzat din pricina QOL. A ales sa urmeze tratamete bazate pe medicina alternativa, si a incercat cateva tratamente. Pe data de 5 iunie , a vizitat acest spital pentru tratament. A fost pusa rapid pe dieta restrictiva bazata pe semi-rapiditate. I s-a recomandat de asemenea o doza zilnica de 4-5 g de MGN-3 pentru asi marii imunitatea si alimente bazate pe enzimi de plante pentru imbunatatirea profilului sanguin. Durerea din timpul urinarii a inceput sa se inlesneasca 2 saptamanii mai tarziu dupa inceperea tratamentului. Pe la inceputul lui iulie, o luna de la inceperea tratamentului, hematuria arata mai subtire sugerand o reducerea rapida a marimii tumorii. Valoarea markerului tumorii NMP-22 (in mod normal 12 sau mai mic) a scazut de la 58 in 25 mai la 10 in 28 iulie.

Evaluare lui MGN-3
Cancerul la vezica a scazut in marime intr-o perioada scurta de timp prin dieta restrictiva si imunopotentare si disparut dupa rezultatele obtinute in ceea ce privesc testele facute pentru determinarea markerului tumorii. Varsta frageda si potentialul acesteia pot sa fi contribuit la imbunatatirea dramatica a acesteia. Cu toate acestea, din moment ce acesta a revenit la modul sau conventional de viata, este foarte posibil sa se ajunga la revenirea problemei si la o noua crestere a tumorii, deci pacientul trebuie supraveghiat in acest sens si ii trebuie oferita indrumare in privinata unei vieti sanatoase.

 

No.27 Adenocarcinom pulmonar

Nume: T.T. Varsta : 53 Sex: F Locuinta: Regiunea Shizuoka
Fisa clinica si tratament

Pacientul a vizitat spitalul din apropiere din pricina unei tuse severe, care il deranja inca din octombrie 1994, si expectoratii sporadic sangeranzi. In decembrie 1994, a fost diagnosticata cu adenocarcinom pulmonar si a suferit imediat o interventie chirurgicala. Partea afectata a fost idepartata dar nici un medicamet analgezic anticancer nu a fost prescris si nici tratament radioterapeutic nu a fost prescris datorita faptuui ca nici o leziune observata nu era metastazica. Nici o alta procedura nu a mai fost facuta cu exceptia examinarilor regulate. La una dintre examinari facuta in septembrie 1998 s-a descoperit metastaza bilaterala a plamanilor. Nu se putea pune problema unei interventii chirurgicale datorita naturii extinse a metastaze, asa ca i s-a recomandat chimioterapia. Acesta a refuzat datorita posibilitatii de a-si pierde forta fizica datorita efectelor secundare si a vizitat spitalul T in 29 octombrie 1998, cautand un tratament care ar fi putut sa ii mareasca potentialul de auto-vindecare. I s-a dat o dieta speciala in cadrul spitalului T care in principal avea ca tinta imbunatatirea conditiei intestinale. Pacientului i s-au administrat alimente semi-functionale precum 4g de MGN-3 zilnic ( intr-un ciclu saptamanal de 6 zile succesive, cu o zi pauza ), alimente bazate pe enzimi de plante si alimente din orez maro procesat.

Schimbari cauzate de ingestia de MGN-3
Valorile CEA ale markerului tumorii ( in mod normal 2.8 sau mai mici ) au scazut de la 12.7 in 29 octombrie 1998 la 2.3 in 7 iulie. Acesta boala a fost recuperata atat de bine incat tumorile nici nu pot fi deduse in imaginile microscopice facute de specialisti. Conditia generala a pacientului este subiectiv si obiectiv, suficienta de a se bucura de viata.

Evaluare lui MGN-3
Acesta este un caz in care potentialul de grija de sine datorat unui regim sever, a dus la involutia unei pulmonary adenocarcinoma. Lipsa tratamentului chimioterapeutic sau radierii au stimulat organismul si au ajutat imunopotentiatorii, precum MGN-3, sa aiba o actiune mai pregnanta.

 

No.28 Tumora ovariana

Nume: N.S. Varsta : 46 Sex: F Locuinta: Spitalul T
Fisa clinica si tratament

Pacientul s-a prezentat cu dureri de spate la un spital din apropiere in decembrie 1998. Medicul care s-a ocupat de ea a indrumat-o la spitalul N unde a facut o ultasonografie. Rezultatul a scos la iveala o situatie grava a endometriosis si o tumoare ovariana care formau o tumoare endopelvica care ingloba mai multe tesuturi. Pacientul a fost considerat inoperabil, Tumoarea avea in componeta si intestinul mare si mic si impuritatile aferente. In cadrul spitalului au fost facute CT, MRI si alte teste de diagnostic pana in aprilie. Cu toate ca era suspecta o stare maligna a acestei tumori, pacientula primit doar terapie bazata pe hormoni. Pacientul a vizitat spitalul T pe data de 12 aprilie. I s-a dat o dieta specila care in principiu avea ca scop imbunatatirea conditiei intestinale si a digestiei pe masura ce se masurau scorurile de vibratie. Pacientului i s-au dat alimente functionale precum 5g de MGN-3 zilnic ( un ciclu saptamanal de 5 zile succesive cu 2 zile libere ) impreuna cu alte medicamente crude. Prognoza era buna dar pacientul acuza dureri abdominale pe data de 30 august si a fost internat imediat la spitalul universitar T, unde a fost operata. Operatia a durat cateva ore si a fost un succes. Masa tumorii A980 g masurand 9 cm / 12 cm si 4 mase de hysteromyoma au fost estirpate. Intestinele mis si mare care fusesera examinate in aprilie , au fost separata inaite de interventie pentru ca tumoarea si mioma sa poata fii extirpate usor. Studii histopatologige au aratat ca aceste mase extirpate erau benigne.

Evaluare lui MGN-3
Examinarea facuta in aprilie a aratat ca masa tumorii ingloba si intestinele si se presupunea ca aceasta sa fie maligna. Examinarea facuta in august, cand operatia a fost facuta, a aratat ca tumoarea era benigna cu toate ca nu parea si nu ingloba si alte organe. Daca a existat vreo eficienta a tratamentului de la spitalul T nu este foarte clar. Cu toate acestea terapia dietetica si MGN-3 au dat semne ca ar fi fost eficiente, aceasta ducand un pacient care nu putea fi operat la operatie care a avut rezultate bune si care a adus multumiri din partea pacientului sia sotului acesteia.

 

No.29 Adenocarcinom pulmonar

Nume: M.U. Varsta : 59 Sex: F Locuinta: Spitalul T
Fisa clinica si tratament

Pe data de 20 iunie 1998, pacientul s-a internat la Spitalul Central S pentru a se trata de dyspnea. Aceasta avea o efuziune pleurala in ambii plamani, si a suferit o intervantie chirurgicala pentru a se diminua cantitatea d efuziune. A fost diagnosticata cu adenocarcinom pulmonar si a ramas in spital timp de 4 luni. A fost reinternata in spital in 1998 pentru tratament si i s-au dat medicamente anti-cancer si antibiotice printr-o infuzie directa in artera pulmonara folosindu-se catheters, A ramas internata timp de 3 ani de zile pana in 1992, cand a fost externata , fara ca acesta sa arate vreo imbunatatire. S-a imbolanvit de pneumonie in 1994, iar in 1995 i s-au mai dat 3 luni de viata. In mai 1994, s-a alaturat miscarii religioase „ M Kyo”. A refuzat tratamentul oferit de spital in mai 1995 si nu a mai urmat vizitele la spital. Datorita faptului ca efuziunepleurala a inceput sa reacumuleze nu a mai primit nici un tratament special si i s-au dat doar alimente naturale. A facut hematochezia la sfarsitul lui 1995 si nu a fost tratata. In decembrie 1998, hematochezia a aparut in frecvente si cantitati mari. A vizitat spitalul in 11iulie 1999. I s-a administrat o dieta speciala si 4 g de MGN-3 zilnic plus alimente enzimatice pentru a marii imunitatea.

Schimbari cauzate de ingestia de MGN-3
Hematochezia a disparut si s-au aratat imbunatatiri in ceea ce privesc oboseala, gat intepenit, durerile de spate si incheieturi. Pe data de 29 noiembrie 1999, radiografia a aratat cateva umbre rotunde pe plamani. Cum fusesera deja calisicate ca fiind maligne, valorile tumorilor aveau markerul 1.4 pentru CEA si 36.4 pentru SLX ( in mod normal 38 sau mai putin )

Evaluare lui MGN-3
Traseul bolii pacientului este neobisnuita. Starea maligna a bolii a fost confirmata de studii histopatologice si radiografie. Se pare ca pacientul si-a depasit conditia maligna a bolii prin intermediul puterii voitei. Tratamentul dietetic si imunopotentiator cu MGN-3 ar fi putut sa duca la imbunatatiri in ceea ce priveste hematochezia si durerile si mnormalizarea markerilor tumorilor. Cu toate acestea, din moment ce starea maligna a fost descoperita, o atenta investigare viitoare este necesara. Tratamentul la acest spital trebuie sa fi marit rezistenta corpului, care i-a marit moralul asa incat sa fie luptatorul principal al acestei bolii.

 

No.30 Cancer de ficat malignizat

Nume: K.H. Varsta : 47 Sex: M Zona: Spitalul T Zona: Regiunea Shizuoka
Fisa clinica si tratament

In februarie 1999, ultrasonografia a aratat o tumoare in ficat in urma unui control medical si apcientul a vizitat imediat Centrul National pentru Cancer. In urma biopsiei facute pacientul a fost diagnostica cu carcinoid. In marite s-a internat la spitalul Universitar Hokkaido. In urma examinarii a fost confirmata existenta unei tumopri de 5 cm si a altor multiple tumori de 1-2 cm. Pacientul a fost tratat imediat cu embolotherapy pentru ficat. Ca rezultat tumoarea de 5 cm a fost extirpata iar cele mici nu. I s-au dat 6 luni de viata daca boala ramane netratata. Boala nu araspuns la medicamente anticancer si pacientului i s-a recomandat un transplat de ficat ca ultima solutie. O rexaminare a fost facuta in mai pentru a indentifica prima leziune si s-a gasita o tumoare de 2 cm in rect. Pacientul a suferit o operatie pentru inlaturarea acstei tumori. La acel moment , metastaza in alte organe a fost confirmata, transplantul de ficat fiind neaplicabil. In iulie, inca o operatie a fost facuta pe leziuni dar pacientul a fost considerat netratabil. A plecat din spital in august si a inceput sa caute tratament dietetic. A inceput un tratament pentru imbunatatirea conditiei intestinale cu o dieta speciala. I s-au administrat 4g de MGN-3 zilnic, alimente din fibre dietetice, alimente enzimatice si a urmat un tratament pe baza de radiatii infrarosii.

Schimbari cauzate de ingestia de MGN-3
Dupa cum a fost indicat de CT si MRI, cancerul din ficat nu s-a marit pe perioada din august 1999 si februarie 2000, acesta miscsorandu-se. S-a simtit bine in continuare in viata de zi cu zi.

Evaluare lui MGN-3
Pacientul a fost considerat netratabil datorita metastazei extinse in organe in afara ficatului sau rectului. O jumatate de an de tretament cu o dieta stricta si MGN-3 au ajutat la reprimarea cresterii cancerului si chiar reprimarea acestuia.

No. 31 Limfom malign. Unitate/ Spital T

Nume: C.H. Varsta : 64 Sex: M Zona: Prefectura Shizuoka
Fisa clinica si tratament

In 1992, pacienta a fost diagnosticata cu tumoare maligna si i-a fost rezecat sânul stâng. Cinci ani mai târziu, a fost operata din nou, deoarece a fost detectata o noua leziune canceroasa în sutura sânului stâng. Dupa aceea, a urmat un tratament chimio-terapeutic cu medicamente anti-cancerigene. Dupa 4 luni de spitalizare, simptomele nu s-au ameliorat, iar WBC (numarul leucocitelor) a continuat sa scada. În august 1999, o noua leziune canceroasa a aparut la sânul drept. A urmat o operatie si radioterapie. Dupa radioterapie, a urmat un tratament chimioterapeutic cu medicamente anticancerigene pâna în ianuarie 2000, când tratamentul cu medicamente anticancerigene a fost întrerupt deoarece numarul leucocitelor a scazut la 600. Pe 15 ianuarie 2000, pacienta a vizitat acest spital. Înca mai avea cancer. A fost trecuta la o dieta speciala începuta cu semi-post si i-au fost administrate 4 g de MGN-3 zilnic împreuna cu alimente enzimatice pentru întarirea imunitatii.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
În aprilie au fost executate un total de 9 teste inclusiv TC si ultrasonografie, ce au confirmat disparitia tuturor leziunilor. Aspectul ei si starea generala (obosire rapida, gât întepenit, dureri de spate si dureri articulare) s-au îmbunatatit. Se simte bine începând cu 15 aprilie.

Evaluare lui MGN-3
Numarul de leucocite era prea mic pentru a efectua chimioterapie dupa 7 ani de recidive si tratament de la descoperirea initiala a tumorii maligne. Formatiunile maligne au disparut dupa 3 luni de tratament la acest spital. Dieta speciala din acest spital si tratamentul cu un imunostimulator MGN-3 par sa fi ameliorat simptomele.

 

No. 32 Hepatita C.

Nume: Y.Y. Varsta : 9 Sex: F Zona: Prefectura Gifu
Fisa clinica si tratament

Pacienta a fost diagnosticata cu hepatita C cronica la vârsta de 7 ani. Nu a primit nici un tratament special si a evitat exercitiile în exces. A asteptat aparitia seroconversiei ca rezultat al autovindecarii, dar au aparut lipsa poftei de mâncare si oboseala cronica si a vizitat aceasta farmacie pentru consultare. A luat 1 g MGN-3 zilnic împreuna cu un ceai mixt din câteva plante. Activitatea transaminazei serice a scazut într-un timp scurt, iar acum se afla în limite normale.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
A fost observat un usor eritem la 1 zi dupa ingestie, dar a disparut dupa 2 zile. A aparut o crestere a apetitului si a activitatii.

Evaluare lui MGN-3
Deoarece pacienta avea hepatita C cronica si o vârsta la care imunopotenta era în dezvoltare, nu a urmat un tratament special în speranta dobândirii seroconversiei odata cu cresterea. Dar starea ei nu s-a îmbunatatit. Administrarea orala de MGN-3 a îmbunatatit imunopotenta si simptomele asociate cu hepatita.

 

No. 33. Dermatita atopica.

Nume: H.K. Varsta : 4 Sex: F Zona: Prefectura Shizuoka
Fisa clinica si tratament

Pacienta prezenta simptome atopice severe, inclusiv fata rosie umflata si prurit si prezenta dificultati la dormire. Dupa administrarea orala a 1 g de MGN-3 zilnic împreuna cu ceai mixt de plante, pacienta a simtit îmbunatatiri de a doua zi. Dupa 1 luna, pacienta prezenta o piele aproape normala si fara prurit.

Evaluare lui MGN-3
Tratamentul a avut efect imediat deoarece productia de citocine inflamatorii si anticorpi lgE a fost oprita de actiunea imunomodulatoare a MGN-3.

 

No. 34 Dermatita atopica.

Nume: H.K. Varsta : 8 Sex: F Zona: Prefectura Kanagawa
Fisa clinica si tratament

Pacienta a dezvoltat simptome de dermatita atopica la vârsta de 3 ani. A vizitat departamentul dermatologic si a urmat terapia cu steroizi. Pacienta a dezvoltat o eczema umeda si suferea de dureri si prurit. Pacienta a început sa ia 1 g de MGN-3 zilnic împreuna cu ceaiuri mixte din plante la începutul lui septembrie 1999. Simptomele atopice au prezentat ameliorari dupa 1 saptamâna si au disparut aproape complet dupa 1 luna.

Evaluare lui MGN-3
Tratamentul a avut efect imediat, deoarece productia de citocine inflamatorii si anticorpi lgE a fost oprita de actiunea imunomodulatoare a MGN-3.

 

No. 35 Dermatita atopica.

Nume: C.A. Varsta : 27 Sex: F Zona: Prefectura Kanagawa
Fisa clinica si tratament

Un nou nascut de sex masculin de 4 luni, alaptat la sân, a dezvoltat simptome atopice pe piele. Mama acestuia a luat 3 g de MGN-3 zilnic împreuna cu ceaiuri mixte din plante. Simptomele atopice s-au ameliorat dupa 3 zile si au disparut aproape complet de pe piele dupa 1 saptamâna.

Evaluare lui MGN-3
Tratamentul a avut efect imediat, deoarece productia de citocine inflamatorii si anticorpi lgE a fost oprita de actiunea imuno-modulatoare a MGN-3.

 

No. 36 Astm infantil.

Nume: T.H. Varsta : 11 Sex: M Zona: Prefectura Chiba
Fisa clinica si tratament

Pacientul a dezvoltat astmul la vârsta de 5 ani, simptomele astmatice însotind întotdeauna aparitia racelilor. Prezinta mereu simptome de rinita si urmeaza un tratament cu Theo-Dur si Azeptin. A început un tratament cu 3 g de MGN-3 zilnic împreuna cu ceaiuri mixte din câteva plante la începutul lui noiembrie 1999. A racit în decembrie si ianuarie, fara atacuri de astma. A racit mai rar de atunci si fara a prezenta simptome de astma în aceste 15 luni.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
Apetitul si aspectul s-au îmbunatatit dupa 7 zile de la începerea administrarii orale de MGN-3. Rinita a prezentat ameliorare, iar iritarea de sub nas a disparut.

Evaluare lui MGN-3
Era alergic si predispus la inflamatii. Constitutia sa s-ar putea sa se fi îmbunatatit ca urmare a limitarii producerii de citocine inflamatoare de catre imunomodulatorul MGN-3.

 

No. 37 Amigdalita.

Nume: S.K. Varsta : 9 Sex: F Zona: Prefectura Saitama
Fisa clinica si tratament

Pacienta a prezentat regulat simptome de amigdalita si stari febrile cu febra de 40 oC. A început tratamentul cu 0,5 g de MGN-3 de 4 ori pe zi împreuna cu ceaiuri mixte din plante. Dupa 1 luna, atacurile regulate de febra au disparut.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La 2 zile de la începerea administrarii orale de MGN-3, apetitul si constipatia pacientei au început sa se amelioreze. A început, de asemenea, sa doarma linistit.

Evaluare lui MGN-3
Pacienta prezenta granulocite prea puternice si imunoreactivitate prea mare, fiind astfel predispusa la inflamatii. Constitutia acesteia este posibil sa se fi îmbunatatit ca urmare a folosirii imunomodulatorului MGN-3.

No. 38 Cancer faringian. Unitate/ Spital N

Nume: H.T. Varsta : 65 Sex: M Zona: Prefectura Hyogo
Fisa clinica si tratament

La jumatatea lui iulie 1997, pacientul a observat o anomalie în gât. În octombrie prezenta dificultati de înghitire a alimentelor si a vizitat spitalul N pentru examinare. A fost diagnosticat cu cancer orofaringian si a fost anuntat ca mai are doar 1 an de trait daca nu se opereaza. I s-a comunicat ca îsi va pierde capacitatea de vorbire, deoarece o parte din corzile vocale si limba trebuie rezecate la operatie. La cererea expresa a acestuia, s-a încercat chimioterapia preoperatorie. În afara de medicamente chimioterapeutice, a luat si 6 g de MGN-3 zilnic. Au fost efectuate doua sesiuni de chimioterapie prin rotatie 1 saptamâna de chimioterapie si 3 saptamâni de recuperare. Desi au existat efecte adverse cum ar fi reducerea apetitului si caderea parului, recuperarea numarului de leucocite a fost remarcabila si tumoarea s-a redus. Ca rezultat, spitalul N a schimbat regimul de tratament si a decis trecerea de la chirurgie la radioterapie. Pacientul a fost iradiat 10 zile si, dupa 10 zile de repaus, pentru înca 7 zile. În timpul acesta, pacientul a primit 6 g de MGN-3 zilnic. Ca rezultat al tratamentului radioterapeutic, tumoarea aproape a disparut si nu au fost observate anomalii la IRM si TC.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
Efectele adverse ale tratamentului cu medicamente anticancer si radioterapie au fost clar mai usoare comparativ cu ceilalti pacienti din aceeasi camera. Tratamentul a fost dureros, dar tolerat.

Evaluare lui MGN-3
Imunostimulatorul MGN-3 a redus efectele adverse asupra organismului produse de medicamentele anticancer si radioterapie si a crescut eficacitatea acestora. În consecinta, a reusit la limita sa scape de interventia chirurgicala si pierderea vorbirii.

 

No. 39 Cancer de colon. Unitate/ Spital T

Nume: Y.Y. Varsta : 54 Sex: M Zona: Prefectura Shizuoka
Fisa clinica si tratament

I n iunie 1997, pacientul a fost diagnosticat pozitiv la un test de detectare a sângelui ocult din fecale efectuat la un control medical. O investigatie medicala amanuntita a relevat prezenta unui cancer de colon. A refuzat interventia chirurgicala si, la recomandarea medicului curant, a vizitat acest spital. A urmat un tratament compus din dieta restrictiva, acupunctura si qigong si a primit 3 g de MGN-3 zilnic. Nu au aparut cresteri ale markerilor tumorali la examinarile lunare timp de 10 luni. Endoscopia a aratat o reducere remarcabila a tumorii si lipsa metastazelor.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La aproximativ 10 luni dupa începerea administrarii orale de MGN-3, pierderea în greutate a încetat, iar aspectul si conditiile nutritionale s-au îmbunatatit.

Evaluare lui MGN-3
Pacientul avea un cancer de colon foarte avansat si trebuia efectuata imediat o interventie chirurgicala. A ales un tratament ce va îmbunatati potentialul de autovindecare si calitatea vietii. Tratamentul a dus la reducerea tumorii si a facut posibila excizia folosind endoscopul. Nu au fost observate metastaze. Este posibil ca potentialul imunostimulator al MGN-3 sa fi fost eficace. Pacientul se trateaza acum cu 1 g de MGN-3 zilnic pentru a preveni recidiva.

 

No. 40 Cancer de sân. Unitate/ Spital T.

Nume: T.M. Varsta : 48 Sex: F Zona: Prefectura Shizuoka
Fisa clinica si tratament

În mai 1996, pacienta a simtit un nodul în sânul stâng si a vizitat un spital de obstetrica si ginecologie din apropiere pentru examinare. A fost diagnosticata cu cancer de sân ca urmare a testului histopatologic. A respins propunerea pentru o interventie chirurgicala imediata. A cautat spitale care puteau asigura terapia pentru pastrarea sânului, dar în van. Pe 5 octombrie a vizitat acest spital. O examinare atenta a dus la recomandarea unei interventii chirurgicale ca cea mai buna metoda. Totusi, la cererea sa expresa, pacienta a fost tratata folosind medicina chinezeasca si o dieta restrictiva. A urmat un tratament cu 4 g de MGN-3 zilnic pentru îmbunatatirea imunopotentei. Tratamentul a continuat, iar markerii tumorali au fost verificati lunar. Valorile markerilor tumorali au început sa scada în ianuarie 1997, iar tumoarea a disparut la palpare în octombrie. Examenul histopatologic nu a evidentiat celule anormale.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La circa 2 luni de la începerea tratamentului cu MGN-3, pacienta a simtit înmuierea nodulului din sân si diminuarea senzatiei de corp strain.

Evaluare lui MGN-3
Cancerul pacientei era atât de avansat, încât au fost suspectate în mod normal metastaze, dar a urmat un tratament de imunostimulare constând în principal din MGN-3, în conformitate cu cererea expresa a acesteia. Valorile markerilor tumorali au început sa scada când imunopotenta a parut sa se îmbunatateasca, iar tumoarea a disparut dupa 1 an. Credem ca activarea celulelor NK de catre MGN-3 a dus la rezultate satisfacatoare.


No. 41 Hepatita virala cronica de tip C. Unitate/ Spital K.

Nume: Y.TK. Varsta : 68 Sex: F Zona: Prefectura Fukuoka
Fisa clinica si tratament

În aprilie 1992, pacienta a dezvoltat o oboseala cronica si pierderea fortei la extremitati. O examinare a dus la diagnosticul de hepatita virala de tip C. Se banuieste ca infectarea a avut loc în urma unei transfuzii de sânge în urma cu 30 de ani, în timpul unei operatii de obstetrica/ginecologie, dar cauza reala nu a fost identificata. Oboseala s-a redus ca urmare a repausului pentru 1 luna. În februarie 1996 a fost operata pentru o tumoare hepatica. Operatia în sine a fost un succes, dar pacienta a ramas în spital pentru 3 luni din cauza recuperarii întârziate a fortei fizice. Principala functie afectata a fost cea hepatica. Desi valorile GOT, GPT si ?-GPT au ramas la circa 110, 140 si 140, respectiv, pacienta a parasit spitalul. S-a odihnit acasa si a asteptat recuperarea fortei fizice, dar avea ameteli si a pierdut 6 kg ca urmare a lipsei poftei de mâncare. A început sa ia 1 g de MGN-3 zilnic dupa fiecare masa. Dupa 6 luni, pofta de mâncare si forta fizica au revenit la starea anterioara operatiei, iar nivelurile GOT, GPT si ?-GPT erau în limite normale.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La circa 1 luna de la începerea tratamentului cu MGN-3, a început sa simta disparitia senzatiei de epuizare si se simtea bine dimineata la trezire. Dupa 3 luni, pofta de mâncare s-a îmbunatatit si a încetat pierderea în greutate.

Evaluare lui MGN-3
Actiunea imunostimulatoare si de protectie a ficatului a MGN-3 se poate sa fi îmbunatatit simptomele hepatitei cronice C.

 

No. 42 Reumatism articular. Unitate/ Spital N.

Nume: T.K. Varsta : 47 Sex: M Zona: Prefectura Hyogo
Fisa clinica si tratament

În ianuarie 1997, pacientul a început sa simta dureri la încheieturi si glezne. Durerile din încheietura si glezna stângi, în special, erau atât de puternice, încât îi afectau somnul. Durerile erau refractare la tratament cu cataplasme calde si electrotermoterapie si chiar s-au intensificat. Un medic din apropiere a suspectat reumatismul, iar pacientul a vizitat un spital de stat pentru un examen medical. A fost diagnosticat cu reumatism în faza primara. Nu a raspuns la cele 2 luni de tratament medicamentos si si-a pierdut forta fizica datorita efectelor adverse ale medicamentelor, incluzând insomnia si anorexia. În acest moment, a început tratamentul cu 2 g de MGN-3 zilnic. Trei luni mai târziu, durerile în articulatiile extremitatilor au început sa scada, iar dupa 6 luni au disparut. Acum continua tratamentul cu 1 g de MGN-3 zilnic.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La trei zile de la începerea tratamentului cu MGN-3, pacientul a început sa aiba pofta de mâncare si sa doarma bine. A început sa simta încalzirea corpului si diminuarea durerilor la extremitati.

Evaluare lui MGN-3
Abilitatea MGN-3 de a normaliza imunitatea si a atenua efectele secundare ale medicatiei a ajutat la ameliorarea reumatismului în faza primara.


No. 43 Diabet (NIDDM). Unitate/ Spital K

Nume: Y.E. Varsta : 58 Sex: M Zona: Prefectura Fukuoka
Fisa clinica si tratament

La jumatatea lui noiembrie 1996, pacientul s-a prezentat pentru o oboseala anormala la un spital din apropiere. Avea un nivel al glicemiei de 300 mg/dl si un nivel de hemoglobina glicolizata (HbA1c) de 9,8, fiind diagnosticat cu diabet. A prezentat, de asemenea, complicatii ale bolii. Era constient ca mâncase prea multe dulciuri înca din vara, dar atribuia asta oboselii. În timpul lunii urmatoare, a urmat o dieta restrictiva si exercitii terapeutice compuse din 1 ora de mers rapid, dar aceste terapii nu au avut efect. Deoarece a fost informat de necesitatea tratamentului cu insulina, a vizitat spitalul K pentru tratamente alternative. Spitalul K a recomandat tratamentul cu 3 g de MGN-3 zilnic în plus fata de tratamentul conventional compus din dieta restrictiva si exercitii. La o luna de la începerea tratamentului cu MGN-3, nivelul glicemiei a scazut la 98 mg/dl si nivelul hemoglobinei glicozate la 7,2. Acum continua tratamentul cu 1g de MGN-3 zilnic.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
A început sa simta disparitia oboselii dupa 7 zile de la începerea terapiei cu MGN-3. Nu a mai poftit alimente dulci, iar amorteala membrelor a scazut în fiecare zi.

Evaluare lui MGN-3
Tratamentul cu MGN-3 având abilitatea de a îmbunatatii metabolismul zaharului a dus la reducerea glicemiei si ameliorarea complicatiilor.

 

No. 44 Hepatita virala cronica de tip C, cancer de stomac. Unitate/ Spital S.

Nume: N.O. Varsta : 67 Sex: F Zona: Prefectura Osaka
Fisa clinica si tratament

Pacienta a primit o transfuzie de sânge în 1970 si a contractat hepatita. A dus o viata mizerabila datorita oboselii, lipsei de tonus muscular si insomniei cronice. A început un tratament la spitalul S, unde a fost tratata pentru o raceala în octombrie 1997 si i s-a recomandat un tratament cu 3 g de MGN-3 zilnic (1 g dupa fiecare masa). Endoscopia efectuata dupa 6 zile a aratat 2 leziuni posibil canceroase în stomac. Reexaminarea pentru chirurgie efectuata dupa 2 saptamâni a dezvaluit disparitia acestor 2 leziuni. La sfârsitul lui noiembrie, nivelurile GOT si GPT a scazut semnificativ la 55, respectiv, 46, comparativ cu cele de la începutul terapiei cu MGN-3. Insomnia pacientei a fost înlaturata. În 1998, functia hepatica era normala si forta fizica, recuperata.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La circa 10 zile de la începerea terapiei cu MGN-3, a început sa se simta mai bine si sa doarma linistita.

Evaluare lui MGN-3
Tratamentul cu imunostimulatorul MGN-3 a ajutat la eliminarea virusului hepatic C si a dus la eradicarea leziunilor canceroase incipiente din stomac.

 

No. 45 Hepatita virala cronica de tip C. Unitate/ Spital T.

Nume: T.Y. Varsta : 56 Sex: F Zona: Prefectura Hyogo
Fisa clinica si tratament

În iunie 1997 investigarea pacientei a relevat o functie hepatica anormala. Ca urmare a examenului medical complet a fost diagnosticata cu hepatita cronica virala tip C. Ideea tratarii cu interferon a fost abandonata, deoarece tratamentul a fost ineficient. Exista teama ca boala sa evolueze în ciroza datorita concentratiilor virale mari, desi nu prezenta simptome de oboseala si icter. Totusi, nu era disponibil nici un tratament special. În afara de tratamentul compus din dieta restrictiva si medicina chinezeasca, a primit 3 g de MGN-3 zilnic. La trei luni de la începerea tratamentului, nivelurile GOT si GPT erau 39, respectiv, 29. Rezultate similare au fost obtinute în urma examinarilor efectuate dupa 6 luni. Este necesar un tratament de mentinere, deoarece concentratiile virale ramân la niveluri ridicate chiar daca sunt în scadere.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La circa 7 zile de la începerea terapiei cu MGN-3, oboseala a început sa dispara. Pacienta a simtit o crestere a temperaturii si a somnolentei.

Evaluare lui MGN-3
Actiunea MGN-3 de îmbunatatire a imunopotentei (activarea celulelor NK si productia de interferon) si protejare a ficatului a dus la reducerea concentratiilor virale si atenuarea inflamarii ficatului. Schimbarile simptomelor subiective dupa ingerarea de MGN-3 par sa fie manifestarea îmbunatatirii imunopotentei.

No. 46 Hepatita virala cronica de tip C. Unitate/ Spital T.

Nume: T.M. Varsta : 60 Sex: M Zona: Prefectura Shizuoka
Fisa clinica si tratament

Pacientul a început sa simta o scadere a tonusului si oboseala membrelor inferioare în aprilie 1996. Aceste simptome au persistat, asa încât a vizitat un spital în septembrie pentru un examen medical complet. Ambele niveluri GOT si GPT aveau valori de circa 400 si a fost diagnosticat cu hepatita virala tip C. A continuat odihna si regimul alimentar si a început tratamentul cu interferon în iunie 1997. În acest moment, nivelurile GOT si GPT aveau valori între 180 si 190. În plus fata de interferon pacientul a luat 3 g de MGN-3 zilnic. A ramas în spital în primele 2 saptamâni ale tratamentului cu interferon. În aceasta perioada nu au fost observate efecte secundare, cu exceptia unei febre de 39 oC sau mai mari. A urmat terapia cu interferon timp de 6 luni pâna la sfârsitul lui decembrie, vizitând spitalul de trei ori pe saptamâna. Nu au aparut efecte secundare sau atacuri de febra în acest timp, cu exceptia unor deranjari sau scaderi de tonus asociate cu injectarea de interferon. Valorile GOT si GPT erau în limite normale. Examinarile din ianuarie si mai 1998 au relevat lipsa reactiei virale, aratând o recuperare completa. Pacientul se trateaza acum cu 2 g de MGN-3 zilnic pentru a preveni recidiva.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
Se considera ca interferonul are efecte secundare puternice cum ar fi senzatie de frig, anorexie si febra, dar pacientul nu a prezentat efecte secundare serioase.

Evaluare lui MGN-3
Actiunea MGN-3 de îmbunatatire a imuno-potentei si protejare a ficatului a crescut eficacitatea interferonului si a dus la o recuperare completa de la hepatita virala de tip C fara efecte secundare majore.

No. 47 Reumatism articular. Unitate/ Clinica S.

Nume: S.S. Varsta : 25 Sex: F Zona: Prefectura Kagoshima
Fisa clinica si tratament

Pacienta avea senzatie de frig în membre la începutul lunii iulie 1997. A atribuit aceste senzatii aerului conditionat si a avut grija sa mentina o temperatura ridicata. Cu toate acestea, membrele au ramas reci si au amortit fara a recupera caldura. Între timp, membrele au început sa se umfle si au aparut brusc durerile articulare. În august, a vizitat aceasta clinica pentru o examinare, deoarece nu mai putea dormi din cauza durerilor ce se înrautateau. A fost diagnosticata cu reumatism articular. În plus fata de analgezice, electrotermoterapie si medicamente herbale, a urmat un tratament cu MGN-3 în doze ce au crescut de la 1 g pe zi în prima saptamâna la 2 g si 3 g. A urmat o dieta severa cu continut redus de calorii si proteine animale si mai multe legume. Durerile s-au ameliorat dupa 1 saptamâna si a putut folosi analgezice în doze mai mici. Dupa 1 luna, inflamatiile membrelor si fetei au disparut, iar durerile articulare au început sa cedeze. Dupa 3 luni simtea dureri mult mai mici si putea dormi linistita. În martie 1998, durerea a disparut aproape complet si a revenit mobilitatea degetelor mijlocii.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La trei zile de la începerea tratamentului cu MGN-3, senzatia de frig din membrele superioare si inferioare s-a redus si a simtit mai multa caldura si mai putina durere.

Evaluare lui MGN-3
Actiunea MGN-3 de normalizarea imunitatii a ameliorat simptomele reumatismului articular, care este o boala autoimuna.

 

No. 48 Diabet (NIDDM), astma. Unitate/ Clinica I.

Nume: K.N. Varsta : 66 Sex: M Zona: Prefectura Hyogo
Fisa clinica si tratament

În iunie 1993, pacientul trebuit sa se scoale de câteva ori în timpul noptii pentru a urina si a trebuit sa bea apa frecvent pentru a-si potoli setea. A vizitat un spital pentru examinare si a fost diagnosticat cu diabet. Nivelul glicemiei era de 320 mg/dl. În septembrie, a fost spitalizat si a început tratamentul. Nivelul glicemiei nu a scazut pâna în martie 1994 si a fost externat deoarece a dezvoltat o hepatopatie, o posibila complicatie, recuperarea fiind amânata. A continuat tratamentul cu injectii cu insulina, efectuând vizite la spital, dar oboseala nu a disparut. Avea ocazional si atacuri de astma si se simtea mai rau. În acest moment, a început tratamentul cu 3 g de MGN-3 zilnic. În mai, la doua luni dupa administrarea orala de MGN-3, nivelul glicemiei a scazut la 110 mg/dl si insulina nu a mai fost necesara. Simptomele de astma au început sa se amelioreze si nu a mai avut o criza de astma din toamna anului 1994 pâna în primavara lui 1995. Acum se simte mai bine si munceste zilnic. Continua sa ia 1 g de MGN-3 zilnic pentru mentinerea sanatatii.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La sapte zile de la începerea administrarii orale de MGN-3, lipsa tonusului muscular începe sa dispara, pacientul trezindu-se confortabil. Simptomele de astma sunt ameliorate si senzatia neplacuta din gât dispare.

Evaluare lui MGN-3
Tratamentul cu MGN-3, având abilitatea de a îmbunatati metabolismul zaharului si de a normaliza imunitatea, a dus la îmbunatatirea constitutiei si, astfel, la ameliorari ale diabetului si astmului.

 

No. 49 Cancer de sân si metastaze la creier si plamâni. Unitate/ Cabinetul S.

Nume: S.K. Varsta : 63 Sex: F Zona: Prefectura Toyama
Fisa clinica si tratament

Pe 15 ianuarie 1999, pacienta s-a prezentat cu migrene severe si amortirea membrelor drepte la un spital din apropiere si a fost diagnosticata cu o raceala obisnuita. Starea generala s-a înrautatit, iar partea dreapta a corpului a paralizat la sfârsitul lunii ianuarie. A urmat o examinare la departamentul de neurochirurgie al altui spital, unde a fost descoperita o tumoare pe creier. Au mai fost descoperite si cancer pulmonar si metastaze în nodulii limfatici, iar pacientei i s-a spus ca va mai trai doar 3 luni. Avusese o interventie chirurgicala pentru cancerul de sân în 1989, iar boala a fost considerata o recidiva sau metastaze. A refuzat chimioterapia recomandata de spital si a fost admisa la Cabinetul S, ce a oferit tratament alternativ incluzând dieta, terapie psihologica si imunologica. A fost tratata cu 3 g de MGN-3 zilnic ca parte a imunoterapiei de activare a celulelor NK. Activitatea celulelor NK a crescut la 52,6% dupa 3 luni de la începerea tratamentului si toate tumorile au început sa se reduca. Acum, la 1 an si 6 luni de când i s-a spus ca mai are doar 3 luni de trait, continua tratamentul cu dieta qigong si 3 g de MGN-3 zilnic si duce o viata normala.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La zece zile de la începerea tratamentului cu MGN-3, pacienta a început sa aiba pofta de mâncare, iar migrenele au început sa dispara. A putut sa doarma mai bine, a simtit îmbunatatirea fortei fizice si a câstigat o viziune mai optimista asupra vietii.

Evaluare lui MGN-3
MGN-3 pare sa joace un rol principal ca imunostimulator în medicina complementara. Nivelul ridicat de activitate al celulelor NK indica o forta fizica suficienta pentru a rezista cancerului. Pacienta va coexista cu cancerul pâna la revenirea completa.

 

No. 50 Cancer oro-faringia. Unitate/ Cabinetul S.

Nume: T.H. Varsta : 64 Sex: M Zona: Prefectura Chiba
Fisa clinica si tratament

În aprilie 1998, pacientul a observat o inflamatie a nodulului limfatic din partea dreapta a gâtului. Urmase un tratament dentar si a banuit ca aceasta ar fi cauza umflaturii. Contrar presupunerii sale, inflamatia nodulului limfatic nu a scazut. A vizitat Centrul National pentru Cancer la sfârsitul lunii mai pentru o examinare medicala completa si a fost diagnosticat cu cancer oro-faringian. Leziunea a crescut la 2,5 cm, iar pacientul a fost diagnosticat cu cancer în faza 3. Doctorul curant a recomandat un regim de tratare incluzând radioterapie pentru 2 luni si efectuarea operatiei necesare. Deoarece pacientul s-a temut de efectele adverse, a spus doctorului ca va alege un tratament alternativ si a plecat din spital. A început autotratarea, dar boala a avansat si avea dificultati de vorbire. În martie 1999, a vizitat Cabinetul S. Tratamentul medical complementar incluzând imunoterapie si termoterapie a început în aprilie. Pacientul a urmat un tratament cu 3 g de MGN-3 zilnic pentru îmbunatatirea imunitatii. La 2 saptamâni dupa spitalizare, tumoarea a scazut la mai putin de o treime. A fost externat la sfârsitul lui iunie si a urmat imunoterapie cu vitamina B17 si MGN-3 vizitând spitalul o data pe saptamâna. Activitatea UK a crescut de la 7,4 la internare la 21,9 la externare.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La sapte zile de la începerea administrarii orale de MGN-3, inflamatia din gura s-a micsorat si pacientul a putut vorbi usor.

Evaluare lui MGN-3
MGN-3 a jucat un rol principal ca imunostimulator în medicina alternativa/complementara din Clinica S si a prezentat o eficacitate imediata. Se asteapta disparitia tumorii ca urmare a cresterii activitatii NK.

No. 51. Cancer de stomac (dur). Unitate/ Clinica S.

Nume: K.W. Varsta : 54 Sex: M Zona: Prefectura Hyogo
Fisa clinica si tratament

În iunie 1998, pacientul s-a prezentat cu dureri de stomac la un spital din apropiere, dar nu au fost observate anomalii. Deoarece starea pacientului era în continuare proasta simtind o jena în stomac, a vizitat un spital general pentru o reexaminare la sfârsitul lui decembrie. Rezultatul a aratat un cancer stomacal dur ce are o rata de succes scazuta si i s-a spus ca mai are doar 6 luni de trait. În februarie 1999, a fost admis la Clinica S, unde a primit un tratament alternativ/complementar incluzând dieta, terapie psihologica si imunitara. A urmat un tratament cu 3 g de MGN-3 zilnic ca parte a imunoterapiei. Dupa o spitalizare de 6 saptamâni, pofta de mâncare s-a îmbunatatit, iar activitatea celulelor NK a crescut de la 7,5 la internare la 27,7. A fost externat si este în convalescenta acasa. Înca nu s-a recuperat complet, dar a trecut 1 an de când i s-a spus ca mai are 6 luni de trait.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
Durerile de stomac s-au redus dupa 2 saptamâni de tratament cu MGN-3, iar forta fizica a crescut.

Evaluare lui MGN-3
Un fapt surprinzator este ca majoritatea cancerului stomacal dur refractar a fost oprit. Actiunea imunostimulatoare a MGN-3 trebuie sa fi fost responsabila. Pacientul va coexista cu cancerul, în timp ce activitatea celulelor NK va creste.

 

No. 52 Hepatita cronica C, cancer hepatic.Unitate/ Spital T.

Nume: T.K. Varsta : 58 Sex: M Zona: Prefectura Shizuoka
Fisa clinica si tratament

Pacientul a vizitat Spitalul T în martie 1998 pentru examinare. Rezultatele au indicat dezvoltarea unei hepatite cronice C în ciroza si aproape tot ficatul a fost invadat de cancer hepatic. Markerul tumoral AFP era 281.000, iar nivelurile GOT si GPT erau 51, respectiv, 79. În plus fata de dieta constând din semi-post si termoterapie, pacientul a primit 3 g de MGN-3 zilnic pentru cresterea imunopotentei. Rezultatele testului sunt prezentate mai jos.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
La doua saptamâni de la administrarea orala de MGN-3, pacientul a simtit ameliorarea tonusului muscular si a putut dormi linistit. Pofta de mâncare s-a îmbunatatit si a tinut cu greu post.

Evaluare lui MGN-3
Actiunea imunostimulatoare a MGN-3 pare sa fi ajutat la recuperarea pacientului cu cancer hepatic în faza terminala. Acest caz impresionant exemplifica puterea de autovindecare si puterea MGN-3 de a o sustine.

 

No. 53 Hepatita cronica C, cancer hepatic.Unitate/ Clinica O.

Nume: T.K. Varsta : 66 Sex: F Zona: Prefectura Osaka
Fisa clinica si tratament

În 1990 pacienta a fost diagnosticata cu hepatita C, dar nu a prezentat simptome subiective specifice. În iulie 1995, o examinare medicala a aratat o anomalie a ficatului si a urmat un examen medical complet la un spital general, care a evidentiat o leziune canceroasa de 3 cm pe ficat. Regimul de tratament a constat în infuzii cu etanol în zona afectata. Pacienta a primit 3 g de MGN-3 zilnic pentru a reduce efectele secundare ale terapiei cu etanol si a proteja ficatul. Terapia cu etanol a fost repetata de 7 ori, dar efectele secundare cum ar fi febra, greata si anorexia au fost slabe. Valoarea AFP a scazut de la 602,5 la 7,2 iar pacienta a fost externata în ultima zi din septembrie. Desi valorile GOT si GPT la externare erau de 60, respectiv, 85, examinarea pentru recidiva efectuata în februarie 1996 a aratat ca zona tratata cu etanol era necrozata, tumoarea disparuse complet, iar functia ficatului se normalizase.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
Dupa doar 3 zile de tratament cu MGN-3, pacienta a început sa-si revina si sa-si recapete pofta de mâncare. A simtit ca poate sa suporte terapia cu etanol cu o forta fizica marita si a dorit sa revina la sanatatea completa.

Evaluare lui MGN-3
Terapia cu etanol este efectuata pentru solidificarea tumorilor cu etanol si prevenirea extinderii, dar poate produce inflamatii si dureri în tesuturile învecinate. Efectul imunostimulator si de protejare a ficatului al MGN-3 a redus efectele secundare ale terapiei cu etanol si a marit eficacitatea acesteia.


No. 54. Cancer de sân.Unitate/ Clinica O.

Nume: M.O. Varsta : 55 Sex: F Zona: Prefectura Fukuoka
Fisa clinica si tratament

În mai 1997, o tumoare a fost descoperita în sânul drept cu metastaze în nodulul limfatic. A fost imediat operata. Operatia a fost un succes, dar o examinare lunara ulterioara a evidentiat o posibila metastaza în partea superioara a sânului stâng în iulie 1998. I s-a spus sa se prezinte peste 3 saptamâni pentru un examen medical complet pentru stabilirea unui tratament. Pacienta a început imediat un tratament cu 3 g de MGN-3 zilnic pentru îmbunatatirea imunitatii. Dupa 3 saptamâni, verificarile prin radiografie si ultrasonografie nu au evidentiat nici o tumoare. A vizitat spitalul în urmatoarele 2 luni si i s-a spus ca sunt sanse minime de recidiva.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
Dupa prima operatie, suferea de migrene si lipsa de tonus muscular, dar migrenele si oboseala au disparut dupa tratamentul cu MGN-3. Nu a mai avut senzatia de corp strain în sâni dupa 1 saptamâna de tratament.

Evaluare lui MGN-3
Activitatea crescuta a celulelor NK datorata MGN-3 a îmbunatatit capacitatea generala de autovindecare si a dus la disparitia tumorii. Cancerul de sân este considerat a avea o perioada de recidivare de 2 ani, astfel încât mentinerea unei imunopotente postoperatorii este importanta. În aceste cazuri, MGN-3 pare sa fie o arma puternica.


No. 55 Cancer de prostata. Unitate / Centrul pentru Cancer C.

Nume: Y.M. Varsta : 87 Sex: M Zona: Prefectura Chiba
Fisa clinica si tratament

În anul de dupa 1993, pacientul a supravietuit cu greu unui infarct cardiac, avea dificultati de urinare si a vizitat Centrul pentru Cancer C. A fost diagnosticat cu cancer de prostata de marimea unui ou de prepelita. A urmat 2 tratamente de 1 saptamâna de chimioterapie cu medicamente anticancerigene si 1 saptamâna de terapie hormonala. A urmat un tratament cu 3 g de MGN-3 zilnic ca parte terapiei. Ca rezultat, markerul tumoral PSA a scazut constant si a ajuns în limite normale dupa terminarea celor 2 tratamente. Tumoarea a disparut aproape complet. Au existat putine efecte secundare si a pierdut doar 2 kg. Dupa aceea, a primit medicamente anticancer si hormoni regulat. În 1995, a avut senzatia unui corp strain în stomac si a efectuat un examen medical. Rezultatul a indicat 2 leziuni canceroase pe fundul stomacului. A fost imediat operat si a pierdut doua treimi din stomac. La acea data, nu a primit tratament anticancer datorita vârstei si starii corpului. A început tratamentul cu MGN-3 si a revenit la dieta normala. Din mai 2000, nu prezinta conditii anormale si ultima examinare a evidentiat disparitia leziunilor vechi ale infarctului cardiac. Nu au aparut recidive ale cancerului de prostata sau stomacal de 6, respectiv, 5 ani.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
Pacientul a luat 3 g de MGN-3 zilnic împreuna cu medicamente anticancer si nu si-a pierdut pofta de mâncare si nu a suferit de efecte secundare adverse. Din contra, alti pacienti din aceeasi camera ce urmau acelasi tratament cu medicamente anticancer si-au pierdut pofta de mâncare la începutul celui de al doilea tratament.

Evaluare lui MGN-3
Efectul imunostimulator al MGN-3 a complementat medicatia conventionala pentru cancer si a dus la recuperare. Acest caz este valoros. MGN-3 a demonstrat ca poate fi un material esential pentru îmbunatatirea calitatii vietii în tratamentul cancerului.


No. 56 Reumatism articular. Unitate/ Clinica I.

Nume: Y.S. Varsta : 42 Sex: F Zona: Prefectura Akita
Fisa clinica si tratament

La începutul lui aprilie 1997, pacienta a observat o rigiditate a degetelor la trezire. Mai târziu, a observat umflare si înrosire de la baza celei de a doua articulatii si amorteala si rigiditate catre încheieturi, coate si umeri. În octombrie, prezenta dureri si inflamatii în toate articulatiile, inclusiv calcâie si genunchi, si avea dificultati de mers. A vizitat un medic ortoped si a fost diagnosticata cu reumatism. Tratamentul cu calmante si termoterapia au fost ineficiente si a fost spitalizata din cauza febrei ridicate si inabilitatii de a merge datorate durerii generalizate. Simptomele s-au îmbunatatit usor dupa 6 saptamâni de spitalizare si a fost externata. În plus fata de regimul alimentar, a luat 1 g de MGN-3 zilnic pentru o saptamâna, apoi doza a fost crescuta la 3 g pe zi. Rigiditatea s-a redus în toate articulatiile la 2 luni de la începerea tratamentului cu MGN-3, iar deformarea degetelor si încheieturilor s-a ameliorat dupa 3 luni. Testele de sânge au aratat ca nu mai prezenta o reactie reumatica.

Schimbari produse de administrarea orala de MGN-3
Pacienta a simtit diminuarea inflamatiilor din articulatiile degetelor dupa 7 zile de tratament cu MGN-3 si a putut misca mai usor încheieturile, coatele si umerii, lucru care înainte era dificil din cauza durerii.

Evaluare lui MGN-3
Reumatismul este o boala autoimuna ce porneste de la functionarea anormala a celulelor imunitare. Actiunea MGN-3 pentru normalizarea celulelor imunitare a normalizat sistemul imunitar într-o perioada scurta si a îmbunatatit reumatismul.

 

No.57 Cancer de sân (metastaze în nodulul limfatic stâng din gât)Unitate/ Clinica T.

Nume: M.M. Varsta : 48 Sex: F Zona: Prefectura Aichi
Fisa clinica si tratament

Pacienta a observat inflamarea nodulului limfatic stâng din gât. A vizitat un spital din apropiere pentru un examen medical complet, ce a evidentiat o tumoare în sânul stâng si a diagnosticat umflatura din partea stânga a gâtului ca o leziune metastatica. A fost considerata inoperabila si a efectuat chimioterapie cu 3 medicamente anticancer (Adriamicina, 5FU si ciclofosfamida). Cancerul din sânul stâng s-a redus, iar metastaza limfatica s-a micsorat temporar. Deoarece metastaza a continuat extinderea iar tumoarea nu a scazut, pacienta a mai urmat 4 sesiuni de chimioterapie. În ianuarie 2000, a început o infuzie saptamânala cu pulberea hidrofila de docetaxel (Taxotere) (pâna în iulie), deoarece au crescut valorile metastazei limfatice si tumorii. Pe 18 ianuarie, pacienta a vizitat aceasta clinica, deoarece dorea o terapie de imunostimulare. Pe 28 ianuarie, a început o infuzie masiva de vitamina C (saptamânal), medicamente traditionale chinezesti (Hochuekkito 7,5 g/zi) si 3 g de MGN-3 pe zi (doze de 1 g) ca terapie imunostimulatoare. În luna iunie a aceluiasi an, a fost confirmata micsorarea umflaturii limfatice. Terapia hormonala (compus progesteron - Hysron) a înlocuit Taxotere în august. De atunci, nu au fost confirmate recidive sau metastaze prin radiografie, TC si ultrasonografie, desi markerii tumorali fluctueaza.

Evaluare lui MGN-3
Dupa ce pacienta a început sa ia MGN-3 ca parte a terapiei de imunostimulare în plus fata de chimioterapie, activitatea celulelor NK a crescut si tumorile s-au micsorat. La opt luni de la tratamentul cu MGN-3, activitatea celulelor NK a crescut de peste doua ori, aceasta crestere contribuind la prevenirea recidivei.

 

No. 58. Cancer rectal, cancer canal biliar. Unitate/ Spital T.

Nume: F.Y. Varsta : 68 Sex: F Zona: Prefectura Shizuoka
Fisa clinica si tratament

În octombrie 1995, pacienta a fost testata pentru prezenta sângelui ocult în fecale, iar rezultatul a fost pozitiv. Un examen medical complet a relevat o leziune canceroasa ce era atât de mare, ca bloca rectul. Nu au fost detectate metastaze. A refuzat recomandarile privind chimioterapia si a încercat imunoterapia pe cont propriu. În noiembrie 1997 a fost confirmata o leziune canceroasa pe ficat si a urmat o operatie de extirpare a 15% din ficat si a bilei. Pacienta a început sa viziteze acest spital în aprilie 1998, când a trecut la o dieta severa si a primit suplimente. Dupa 1 an de terapie prin dieta, se simtea mult mai bine si dieta a fost oprita la cererea proprie. A încetat vizitarea spitalului. Dupa 1 an de la oprirea tratamentului, pacienta a observat culoarea maro a urinei si durerea generalizata. A vizitat un spital apropiat pentru examinare. Examinarea a aratat ca bilirubina era destul de mare si ca dezvoltase un icter obstructiv din cauza cancerului metastazic de canal biliar, asa ca a fost spitalizata imediat. A fost introdus un inel pentru deschiderea canalului biliar. Dupa 1 luna a fost introdus un inel mai gros. Icterul s-a redus, dar nu a fost efectuata nici o operatie sau radioterapie, la cererea pacientei. A primit un tratament imunoterapeutic la acest spital pentru cancerul de care suferea. A fost tratata cu o combinatie de terapie prin dieta, imunostimulatorul MGN-3 si alte alimente sanatoase. MGN-3 a fost administrat într-un ciclu de 7 zile 4 zile succesive cu o doza de 7 g/zi, apoi 3 zile de repaus. Dupa circa 2 luni de tratament cu imunoterapie, nu a mai avut febra puternica si cancerul s-a diminuat rapid. Dupa circa 6 luni de la începerea tratamentului imunitar, cancerul a disparut.

Evaluare lui MGN-3
Cancerul de canal biliar a fost progresiv si pacientei i s-a recomandat interventia chirurgicala imediata si radioterapia. A ales un tratament ce va îmbunatatii potentialul de autovindecare si îmbunatatirea calitatii vietii. MGN-3 a fost utilizat cu un rol determinant în imunopotentare si a aratat eficacitate într-un timp scurt. Tumoarea a fost eliminata, deoarece capacitatea generala de vindecare spontana a crescut.

No. 59 Hepatita C.

Nume: H.Y. Varsta : 45 Sex: M Zona: Prefectura Tochigi
Fisa clinica si tratament

În 1999, pacientul avea nivelurile GOT si GPT de peste 100 la o examinare periodica. A urmat un examen medical complet si a fost diagnosticat cu hepatita C. Stia ca are oboseala cronica. A refuzat recomandarea privind terapia cu interferon, de frica efectelor secundare. Injectiile regulate cu Minophagen potent erau singurul tratament alternativ. Dupa 6 luni, valorile parametrilor functiei hepatice au crescut treptat. GOT a crescut la un maxim de 215 si GPT la un maxim de 408, asa ca a început terapia cu interferon. Înainte de începerea terapiei cu interferon, a primit 3 g/zi de MGN-3 si a urmat un regim bazat pe legume timp de 1 luna pentru cresterea imunopotentei. Dupa 1 luna de la începerea tratamentului cu MGN-3, nivelurile GOT si GPT erau 20, respectiv, 28. Astfel, terapia cu interferon a fost întrerupta. Continua sa ia 3 g de MGN-3 zilnic, iar nivelurile GOT si GPT sunt în limite normale.

Evaluare lui MGN-3
Tratamentul initial a fost ineficient partial, pentru ca pacientul bea si fuma. Deoarece a renuntat la bautura si fumat si a trecut la o dieta vegetariana, MGN-3 a avut un efect imediat. Efectul MGN-3 de imunostimulare (activarea celulelor NK, productia de interferon) si protejare a ficatului a dus la reducerea populatiei virale si eliminarea inflamarii ficatului.

 

No. 60 Hepatita C – cancer hepatic.

Nume: - Varsta : 49 Sex: M Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie
Fisa clinica si tratament

Pacientul era purtator al virusului hepatitei C si a fost diagnosticat cu cancer hepatic. A dezvoltat o leziune metastatica în peritoneu (marker tumoral: 300.000), ce era netratabila. A trecut la un regim vegetarian si a început sa ia 3 g de MGN-3 zilnic (1 g/zi). La sase luni de la începerea administrarii orale de MGN-3, markerii tumorali au scazut la 15 si nu au mai fost detectate celule canceroase în ficat sau peritoneu.

Evaluare lui MGN-3
Hepatita C a produs un cancer hepatic si au fost observate leziuni metastatice în peritoneu. Desi pacientul era considerat netratabil, 6 luni de dieta stricta si tratament cu un imunostimulator MGN-3 au dus la eliminarea celulelor canceroase.

 

No. 61 Adenocarcinom pulmonar-metastaza pleurala

Nume: - Varsta : 38 Sex: M Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie
Fisa clinica si tratament

Adenocarcinom pulmonar cu metastaze în pleura, dar pacientul a refuzat interventia chirurgicala recomandata. A trecut la un regim cu legume proaspete si a început sa ia 3g de MGN-3 zilnic (în doze de 1 g) ca aliment imunostimulator. Numarul de celule canceroase a scazut în 6 luni, iar pacientul a obtinut remisiunea completa dupa 1 an.

Evaluare lui MGN-3
Adenocarcinom pulmonar cu metastaze pleurale, dar dieta severa si tratamentul cu un imunostimulator MGN-3 au dus la reducerea dimensiunilor leziunii canceroase si remisiunea completa. Vârsta mica si potentialul de autovindecare mare este posibil sa fi fost factori importanti în îmbunatatirea dramatica.

 

No. 62 Polipi pe colon.

Nume: - Varsta : 55 Sex: M Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie
Fisa clinica si tratament

O examinare medicala riguroasa a descoperit 3 polipi în rect. Unul avea 2 cm diametru si parea probabil sa dezvolte un cancer. Pacientul a refuzat interventia chirurgicala recomandata. A trecut la un regim cu legume proaspete si a început sa ia 3 g de MGN-3 zilnic (doze de 1 g). Dupa o luna de la începerea administrarii orale, cel mai mare din cei 3 polipi a scazut, iar ceilalti 2 polipi ramasi au fost eliminati. Dupa înca 1 luna, polipul cel mare a devenit si mai mic.

Evaluare lui MGN-3
Polipii au disparut complet dupa 2 luni de tratament cu MGN-3. Acest lucru s-a datorat efectului imunostimulator al MGN-3.

 

No. 63 Cancer de colon

Nume: - Varsta : 57 Sex: M Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie
Fisa clinica si tratament

Cu un an în urma, pacientul a fost depistat pozitiv la verificarea prezentei sângelui ocult în fecale, în urma unui control de rutina. A urmat un examen medical complet si a fost diagnosticat cu cancer de colon. I s-a recomandat interventia chirurgicala imediata, dar a decis sa o amâne 6 luni din cauza slujbei. Si-a schimbat stilul de viata, a renuntat la fumat si alcool, a trecut la un regim cu legume proaspete si a început sa ia 3 g de MGN-3 zilnic (doze de 1g). Pe perioada celor 6 luni înaintea operatiei nu au aparut cresteri ale markerilor tumorali, iar leziunile canceroase din colon pareau sa nu mai creasca. Laparotomia a aratat lipsa metastazelor dupa 6 luni, iar leziunile canceroase se micsorasera. A fost necesara doar o operatie minora pentru îndepartarea leziunilor. Fara necesitatea chimioterapiei ulterioare, pacientul duce o viata normala.

Evaluare lui MGN-3
Ca rezultat al tratamentului cu MGN-3, leziunile canceroase nu au dezvoltat metastaze pentru 6 luni si s-au micsorat. Acest lucru s-a datorat în mare masura efectului imunostimulator al MGN-3.


No. 64 Cancer de sân

Nume: - Varsta : 48 Sex: F Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie
Fisa clinica si tratament

Pacienta a simtit un nodul în sân si a mers la spital pentru examinare. A fost diagnosticata cu cancer de sân si i-a fost recomandata o operatie din cauza riscului de aparitia a metastazelor. În cele 3 saptamâni pâna la operatie, a trecut la o dieta bazata pe legume proaspete si a luat 3 g de MGN-3 zilnic (doze de 1 g) pentru îmbunatatirea imunitatii. La o saptamâna de la tratament, oboseala si senzatia neplacuta din piept s-au ameliorat. Dupa 3 saptamâni, a urmat un examen medical complet ce a indicat disparitia leziunilor canceroase si markeri tumorali normali. Reexaminarea efectuata dupa 2 luni nu a gasit conditii anormale.

Evaluare lui MGN-3
În cele 3 saptamâni pâna la operatie, a trecut la o dieta stricta si a luat un imunostimulator MGN-3. Tratamentul a avut efect imediat, iar leziunile canceroase au disparut în scurt timp. Efectul imunostimulator al MGN-3 poate fi responsabil de aceste efecte remarcabile.


No. 65 Cancer de sân

Nume: - Varsta : 49 Sex: F Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie
Fisa clinica si tratament

În septembrie acum 2 ani, pacienta a simtit un nodul în partea inferioara a sânului drept si a mers la spital pentru examinare. A fost diagnosticata cu cancer de sân. Pacienta a refuzat interventia chirurgicala imediata recomandata. A trecut la o dieta bazata pe legume proaspete si a luat 3 g de MGN-3 zilnic (doze de 1 g) pentru îmbunatatirea imunitatii. Markerii tumorali au început sa scada si nodulul din sân nu mai putea fi simtit la palpare dupa 1 an. Un examen medical complet a aratat eliminarea tumorii.

Evaluare lui MGN-3
O interventie chirurgicala era necesara, dar pacienta a fost tratata folosind o dieta severa si imunostimulatorul MGN-3 la cererea expresa a acesteia. Markerii tumorali au început sa scada odata cu îmbunatatirea imunitatii si au disparut dupa 1 an. Activarea celulelor NK de catre MGN-3 a produs rezultate satisfacatoare.


No. 66 Cancer pulmonar (terminal)

Nume: - Varsta : 52 Sex: F Metoda administrare orala MGN-3 / imunoterapie
Fisa clinica si tratament

Pacienta avea de mult un sistem respirator slab si suferea de tuse puternica si sufocare în martie acum 2 ani. Un examen medical complet a evidentiat un cancer pulmonar terminal inoperabil, dându-i doar 1 an de trait. A trecut la un regim cu legume proaspete si a început sa ia 4 g de MGN-3 zilnic (doze de 1 g). La o luna de la începerea tratamentului, atacurile de tuse si expectoratie au scazut, senzatia de apasare în piept a început sa dispara si a putut efectua treburi casnice. Dupa 6 luni, cea mai mare leziune canceroasa scazuse la o cincime si metastazele disparusera. Dupa 1 an, cancerul disparuse si nu se mai observau leziuni metastatice.

Evaluare lui MGN-3
Efectul imunostimulator al MGN-3 a ajutat la recuperarea miraculoasa a pacientei ce suferea de cancer pulmonar terminal. Acest caz exemplifica potentialul de autovindecare si puterea MGN-3 de a o sustine. Pacienta se trateaza cu 1 g de MGN-3 zilnic pentru a preveni recidiva.

No. 67 Cancer de colon. Unitate/ Spital T

Nume: S.B. Varsta : 64 Sex: F Zona: Prefectura Tochigi
Fisa clinica si tratament

În decembrie 1998, pacientul a descoperit contaminarea masiva a fecalelor cu sânge si a mers la un spital din apropiere pentru o colonoscopie. Rezultatul a fost un diagnostic de cancer la colon. A refuzat recomandarea privind interventia chirurgicala si a vizitat acest spital în ianuarie 1999. Desi îi fusese recomandata interventia chirurgicala la acest spital, a început sa urmeze, la cererea sa expresa, un tratament de conservare constând în imunoterapie pentru a preveni extinderea cancerului. A fost tratat cu o dieta severa si o combinatie de imunostimulator MGN-3 si alte alimente sanatoase, hormoni de crestere si hormoni din timus. MGN-3 a fost administrat într-un ciclu de 6 zile 4 zile succesive cu o doza de 5 g/zi, apoi 2 zile de repaus. Dupa 1 an de tratament, a observat subtierea fecalelor si a crezut ca avusese loc o extindere a cancerului. Rezultatul examenului medical complet a fost ca nu aparuse o crestere, ci o necrozare completa a cancerului. Fecalele se subtiasera deoarece masa de leziune canceroasa necrozata obstructiona colonul.

Evaluare lui MGN-3
Cancerul de colon era progresiv si necesita operare. Considerând calitatea vietii, pacientul a ales sa urmeze un tratament de îmbunatatire a potentialului de autovindecare. MGN-3 a fost utilizat cu un rol determinant în îmbunatatirea imunostimularii si a aratat eficacitate conform asteptarilor. Amplificarea potentialului de autovindecare a dus la eliminarea tumorii.

 

No. 68 Cancer de sân.Unitate/ Spital T

Nume: S.O. Varsta : 62 Sex: F Zona: Prefectura Shizuoka
Fisa clinica si tratament

În august 1999, pacienta a fost operata pentru excizarea unei leziuni canceroase în sânul drept. Nu au fost detectate metastaze la scintigrafia osoasa postoperatorie, dar a urmat un tratament cu medicamente anticancer ca precautie. Dupa 3 luni, reexaminarea folosind scintigrafia osoasa a aratat leziuni canceroase în coastele bilaterale si scapula. A fost tratata cu medicamente anticancer mai puternice, dar a suferit efecte adverse severe, cum ar fi pierderea parului si vomarea. Chimioterapia a fost oprita la cererea acesteia si s-a transferat la un alt spital pentru terapie alternativa. A fost tratata folosind homeopatia si qigong. Aceste tratamente au fost ineficiente pentru boala ei si a plecat din spital. Când cauta alte tratamente, a mers la un seminar unde a aflat de acest spital. În iunie 2000, a venit la spital pentru examinare si tratament. A urmat o clisma cu cafea si a fost tratata cu o combinatie de dieta, imunostimulator MGN-3, alte alimente sanatoase, hormon de crestere, hormon din timus si radiatie din spectrul infrarosu îndepartat. MGN-3 a fost administrat într-un ciclu de 6 zile 4 zile succesive cu o doza de 5 g/zi, apoi 2 zile de repaus. Coprostaza a fost eliminata la prima clisma cu cafea si a aparut ameliorarea starii generale, ca urmare a administrarii orale de imunostimulator. A consumat diverse alte alimente ca parte a imunoterapiei. A continuat sa ia MGN-3 pe toata durata tratamentului. Markerii tumorali si alte teste au indicat normalizarea, iar starea fizica s-a îmbunatatit. Dupa 5 luni de tratament, markerii tumorali CA15-3 si CEA erau în limite normale. În martie 2001, scintigrafia osoasa recomandata de acest spital a indicat disparitia completa a leziunilor metastatice si a indicat remisiunea completa.

Evaluare lui MGN-3
Dupa scaderea imunopotentei ca urmare a rezecarii sânului, chimioterapia a redus si mai mult imunopotenta. Acest lucru a dus la recidivarea bolii. Chimioterapia a fost oprita, luând în considerare calitatea vietii, si a urmat un tratament de îmbunatatire a potentialului de autovindecare. Leziunile canceroase au disparut si pacienta s-a recuperat complet. MGN-3 a jucat un rol principal în îmbunatatirea imunitatii si a fost eficace în lupta contra cancerului.

 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft