Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Ce este Natto NKCP?
 
 
Ce este NKCP?
NKCP este un aliment functional care face mai usoara calea de administrarea a proteinei produsa de natto bacillus, in ceea ce priveste gustul.
Introducere
NKCP este un produs partial purificat obtinut prin fermentarea natto bacillus subtillis, este un aliment functional care include activitatea antitrombotica a Natto. Natto insusi este un aliment traditional produs prin fermentare care a fost folosit in Japonia de multe generatii. NKCP este partial purificat pentru a inlatura atat mirosurile distincte ale lui Natto cat si a continutului sau de vitamina K2, astfel permitandu-i NKCP sa aiba o varietate larga de utilizari.
Proteina functionala secretata de Bacillus subtilis natto (inclusa in NKCP) ii ingaduie sa isi indeplineasca functia. S-a demonstrat ca proteina functionala care a fost purificata si izolata, este un fragment de bacilopeptidaza F, care este diferita de nattokinaza conventionala (subtilisin proteaza). Testul cantitativ prin utilizarea metodei ELISA sustine aceste rezultate.
Cercetarile asupra functiei NKCP au demonstrat ca administrarea regulata pentru o perioada de timp, ajuta la reducerea tendintei de coagulare a sangelui si la mentinerea unei circulatii normale. Siguranta folosirii NKCP este confirmata de studii clinice si non-clinice.
Caracteristicile NKCP
·         NKCP nu are mirosul caracteristic si textura vascoasa a Bacillus subtilis natto.
·         Din moment ce vitamina K2 a fost in mare masura indepartata  este mai putin antagonist altor medicamente ca warfarina.
·         Continutul celulelor bacteriene a fost indepartat.
·         NKCP a fost ajustat astfel incat sa contina o cantitate stabila de proteina functionala (bacilopeptidaza F) capabila sa dezintegreze peptidele. Activitatea sa poate fi confirmata de testul cantitativ al proteinei functionale.
·         Proteina functionala din NKCP este stabila la un pH intre 6.0 – 10.0 la o temperatura sub 60 de grade Celsius.
·         Dupa mai multe studii au fost confirmate trei functii:
1.      Actiunea de prevenire a formarii trombilor
2.      Actiunea sa de scadere a cheagurilor din sange
3.      Actiunea sa de reducere a vascozitatii sangelui care este subiectul unei solicitari pentru patent in ceea ce priveste NKCPul ca agent de reducere a vascozitatii sangelui [JP 2004331559]
·         Siguranta NKCP a fost confirmata de multe studii pe animale si oameni
·         Aceasta cultura purificata si filtrata de Bacillus subtilis natto si procesul de productie sunt inregistrate sub patentul nr.3532503.
 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft