|
|
|
|
|
|
Determinarea activitatii si ingredientului functional |
|
|
|
|
|
1. Testarea activitatii bacilopeptidazei
O solutie esantion este incubata la 37 de grade Celsius pentru 5 minute cu un substrat cromogenic sintetic S-2251 si p-nitroanilina (pNA), cu care este legat datorita hidrolizei, este determinata prin masurarea absorbtiei la 405nm.
Activitatea bacilopeptidazei in NKCP (unitate/g) este definite ca 1 unitate cand 1 nmol de pNA per minut este eliberat din substrat de 2m mol/L s-2251 la 37 de grade Celsius de 1 gram de NKCP.
2. Testare pentru determinarea ingredientului functional (ELISA)
Proteina produsa de B.subtilis natto (BNPP) responsabila pentru activitatea bacilopeptidazei din NKCP este purificata pentru a pregati anticorpi specifici pentru iepuri. Cantitatea de antigen care reactioneaza cu anticorpii specifici BNPP este detreminata utilizand metoda sandwich ELISA. Valorile masuratorii sunt reprezentate ca si greutatea ingredientului functional. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Comenzi telefonice |
|
021 332 7102
021 332 7164 |
|
|
|
|
|