Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Determinarea activitatii si ingredientului functional
 
 
1.      Testarea activitatii bacilopeptidazei
O solutie esantion este incubata la 37 de grade Celsius pentru 5 minute cu un substrat cromogenic sintetic S-2251 si p-nitroanilina (pNA), cu care este legat datorita hidrolizei, este determinata prin masurarea absorbtiei la 405nm.
Activitatea bacilopeptidazei in NKCP (unitate/g) este definite ca 1 unitate cand 1 nmol de pNA per minut este eliberat din substrat de 2m mol/L s-2251 la 37 de grade Celsius de 1 gram de NKCP.
 
 
 
2.      Testare pentru determinarea ingredientului functional (ELISA)
Proteina produsa de B.subtilis natto (BNPP) responsabila pentru activitatea bacilopeptidazei din NKCP este purificata pentru a pregati anticorpi specifici pentru iepuri. Cantitatea de antigen care reactioneaza cu anticorpii specifici BNPP este detreminata utilizand metoda sandwich ELISA. Valorile masuratorii sunt reprezentate ca si greutatea ingredientului functional.
 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft