Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Bio Bran - Imunomodulatia si beneficiile sale pentru bolnavii de cancer - Introducere -
 
 

INTRODUCERE

 

Biobranul este un supliment alimentar imunomodulator puternic – o substanta care intareste un sistem imunitar slabit. Daiwa Pharmaceutical l-a dezvoltat in Japonia la inceputul anilor 1990. De atunci a devenit suplimentul favorit pentru multi medici si pacientii lor si un adjuvant in programele de tratament pentru diverse boli si tulburari care pot beneficia de o optimizare a sistemului imunitar.

 

Sistemul imunitar nu este doar apararea noastra impotriva bolilor ci este de asemenea sistemul prin care corpul isi mentine functionarea si integritatea. Cand utilizam termeni precum « sanatate » si « vitalitate » ne referim in mod direct la sanatatea si vitalitatea sistemului imunitar.

 

Oamenii de stiinta vad sistemul imunitar ca pe un sistem inteligent « din afara » corpului sau ca pe un « alt » sistem inteligent din corpul nostru – opus creierului sau sistemului nervos. Intr-adevar, este un pic gresit folosit termenul « din afara » sau « alt ». Noi cerecetari au aratat ca cei doi termeni sunt strans conectati – o conexiune care a dat nastere unei noi ramuri a medicinii numita psihoneuroimunologie (PNI). Daca ne simtim slabiti, este foarte probabil ca sistemul ca si sistemul nostru imunitar este slabit iar daca ne simtim in forma si fericiti, probabil ca si sistemul nostru imunitar este la fel. Si nu doar sanatatea influenteaza emotiile ci si emotiile influenteaza sanatatea.

 

Unele boli cum ar fi cancerul , SIDA si infectiile – pot pune o tensiune enorma asupra sistemului imunitar si a luptei sale de a readuce corpul la starea de sanatate. Ironia este ca multe tratamente pentru aceste boli au efecte secundare care implica mai departe deprecierea functionarii sistemului imunitar. Chimioterapia si radioterapia de exemplu, culca la pamant linia de aparare a sistemului imunitar atunci cand corpul are mai multa nevoie de ea. De aceea un numar tot mai mare de terapeuti folosesc suplimente ca Biobranul ca adjuvant in programele terapeutice.

 

Aceasta este povestea Biobranului, a catorva cercetari din spatele lui si de ce este utilizat de un numar tot mai mare de terapeuti din intreaga lume.

 

 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft