Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Bio Bran - Imunomodulatia si beneficiile sale pentru bolnavii de cancer -Valoarea BioBran ca hrana-
 
 

VALOAREA BIOBRANULUI CA HRANA FUNCTIONALA

 

Din cauza efectului imunostimulator, Biobranul este clasificat ca hrana functionala. Desi majoritatea cercetarilor asupra Biobranului au fost concentrate pe abilitatile sale antitumorale si antivirale, produsul a fost de asemenea de medici pentru a trata o mare varietate de afectiuni :

- Efect antioxidant

 - Imbunatatirea tolerantei la glucoza

 - Cresterea (stiumularea) functiei pancreatice

 - Cresterea (stiumularea) functiei hepatice ( a ficatului)

 - Reducerea efectelor adverse ale chimioterapiei

 - Imbunatatirea calitatii vietii

 

 

 DOVEZI PRIVIND EFICACITATEA BIOBRANULUI

 
Testarile extinse au fost facute pentru a determina siguranta si eficacitatea Biobranului in tratarea unei varietati de afectiuni. Aceste teste includ:

  • Testarea in vitro pentru a determina efectele Biobranului la nivel cellular
  • Testarea in vivo pe organisme vii. Studiile au foat facute pe soareci, sobolani si oameni. Soarecii si sobolanii au fost infectati cu tumori cancerigene sau diabet pentru a reproduce bolile umane corespondente. Soarecilor si sobolanilor li s-au administrat uneori Biobran si medicamente uzuale folosite pentru a trata aceste afectiuni iar efectele au fost monitorizate.
  • Teste clinice in cadrul carora Biobranul este administrat pacientilor care sufera de boli grave si au sistemul imunitar compromis.

 

Pentru a ajuta la efectuarea de comparatii, testele pe animale si om pot include un grup de control caruia nu i-a fost administrat Biobran. In cazul oamenilor, grupul de control trebuie sa fie reglementat etic, informat si sa isi dea consimtamantul.

 

 

IMBUNATATIND ACTIVITATEA CELULELOR NK

 
Celulele NK joaca un rol vital in consolidarea sistemului imunitar si paza impotriva bolilor. Celulele NK sunt prima linie de aparare impotriva dezvoltarii tumorilor. Ele recunosc si distrug celulele tumorale si celulele infectate cu virusuri. Celulele NK au primit o atentie speciala din cauza potentialului rol in ceea ce priveste rezistenta la cancer. Oricum, nu este clar pe deplin cum rezista ele la dezvoltarea, progresarea si raspandirea tumorilor induse sau spontane.

 

Studiile au aratat ca activitatea celulelor NK este suprimata in cazul tumorilor la soareci si sobolani. Ca rezultat, au fost multe incercari de a creste activitatea celulelor NK prin intermediul folosirii substantelor care pot imbunatati raspunsul natural al corpului la boala. O astfel de substanta este Biobranul.

 

Intr-un experiment pentru determinarea efectului Biobranului asupra activitatii celulelor NK, unui numar de trei grupe de sobolani le-au fost administrate concentratii diferite de Biobran iar a patra grupa a fost de control. Intr-un alt experiment a fost examinat faptul daca sexul are importanta in raspunsul la Biobran.

 

La patru zile dupa ce li s-a administrat Biobran, sobolanii care au primit cele mai mari doze de Biobran si-au imbunatatit activitatea celulelor NK. Pe masura ce testul a progresat, toti sobolanii au aratat o imbunatatire notabila, media variind de la 119% la 142%. Cu cat era mai mare doza cu atat mai mare era cresterea  spre sfarsitul testului.

 

A fost totusi o diferenta intre sexe. Femelele de sobolan au inregistrat o crestere de 162% comparat cu cresterea de 135 la sobolanii masculi.

 

Biobran nu a crescut numarul real de celule NK in schimb a intarit celulele NK existente si le-a facut sa lupte mai bine. Beneficiile Biobranului nu au fost doar pentru celulele NK. Intarirea celulelor NK stimuleaza un tip de celule T care recunosc corpii straini si ii distrug si de aceea pot avea rol anticancerigen.

 

Nu este pe deplin inteles cum Biobranul imbunatateste activitatea celuleor NK. Este cunoscut ca Biobranul creste productia de interferon, o substanta aparuta natural, care imbunatateste abilitatea corpului de a lupta impotriva infectiilor si bolilor, deci el mareste eficacitatea celulelor NK.

 

 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft