Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Bio Bran - Imunomodulatia si beneficiile sale pentru bolnavii de cancer -Ce spun doctorii?-
 
 

CE SPUN DOCTORII

 

Va prezentam o selectie a  medicilor englezi pentru care Biobranul este un instrument valoros.

 

Dr. Patrick Kingsley  

 

Experienta dr. Patrick Kingsley, care a lucrat pentru companii farmaceutice si a pus la punct teste clinice pe chimicale si medicamente este aratata in abordarea sa fata de noii pacienti.

 

Pacientii bolnavi de cancer care viziteaza cabinetul de langa Loughborough, Leicestershire, sosesc intr-o multitudine de stari – de la cei care abia au fost diagnosticati si exploreaza tratamente alternative, la cei care sunt constienti ca poate fi ultima lor resursa dupa ce au trecut prin interventii chirurgicale , chimioterapie si radioterapie. Majoritatea vin cu un sistem imunitar care este intr-o stare foarte proasta. La prima lor vizita, pacientii sunt supusi unor teste extinse care sa determine cu precizie ce se petrece in corpul lor. Testele care indica forta sistemului imunitar sunt printre cele mai importante.

 

Dr. Kingsley a utilizat un test cu gamma interferon pentru a masura activitatea celulelor NK, «posibil cea mai importanta abordare a sistemului imunitar.” Utilizand un titru de referinta intre 3.000-10.000, el a spus ca a avut pacienti a caror activitate a celulelor NK a crescut de la mai putin de 50 la venire la peste 100.000 dupa tratament.

 

In mod similar dr. Kingsley a utilizat testul cu interleukinele-2 pentru a masura activitatea celulelor TH1, care sunt importante in ajutarea celulelor in lupta impotriva tumorilor, si testul cu interleukinele-12 pentru a masura activitatea macrofagelor si celulelor dendritice, amandoua importanti luptatori impotriva cancerului.

 

El se mandreste ca croit programme de tratament individualizat dezvoltate in peste treizeci de ani de practica a ceea ce el numeste medicina nutritionala si a mediului inconjurator. Regimul alimentar si nutritia formeaza o parte cheie a programului de tratament. El utilizeaza de asemenea enzime digestive, antioxidanti, acidophilus, coenzima Q10 si produse pe baza de plante.

 

« Sunt anumite lucruri cum ar fi Biobranul pe care il folosesc pe toti pacientii mei astazi. Gasesc ca Biobranul este un produs surprinzator de bun pentru stimularea sistemului imunitar. »

 

Cea mai mare parte a pacientilor sunt diagnosticati cu cancer de san, restul suferind de cancer intestinal, cancer de plamani, mielom multiplu, tumori ale creierului sau leucemie.

 

Un medic responsabil este ezitant in a folosi cuvantul « vindecat ». «  Eu spun doar ca sunt multi pacienti cu scleroza multipla sau cancer care s-au prezentat la mine, au scapat de simptome si au ramas asa practic cat s-a putut de mult. »

 

Oricum, rezultatul nu este fericit intotdeauna. Au fost pacienti care au ajuns la mine intr-o stare foarte, foarte proasta si mi-am pus intrebarea ce sanse mai sunt de a-i ajuta ? Dar daca ei vor sa incerc, voi incerca ! Chiar si rudele celor care au decedat cred ca Biobranul i-a ajutat sa-si prelungeasca viata pentru o lunga perioada de timp.

 

Biobranul este una dintre multele arme pe care le-a folosit in lupta impotriva cancerului. El l-a folosit de asemenea impotriva infectiilor, in bronsite si pentru evitarea gripei. El insusi il ia pentru diverse afectiuni, o data utilizandu-l chiar cand a avut un panaritiu la deget. « Este uimitor de eficace. » « Aproape dupa primele doua doze situatia a inceput sa revina la normal. »

 

El a utilizat de asemenea Biobranul atunci cand a calatorit in afara tarii. « Iau doza pe o zi de Biobran inainte sa ma urc in avion pentru a ma asigura ca sistemul meu imunitar este stimulat astfel incat orice infectie as contacta sa o pot tine sub control. »

 

Dr. Ben Pfeifer

 

Dr. Ben Pfeifer a adunat date despre 1.250 de pacienti cu cancer de prostata care au primit asistenta la Clinica Aeskulap de langa Zurich de-a lungul uneiperioade de trei ani. El crede ca are dovezi convingatoare ca abordarea  fitoterapica a bolii produce beneficii majore.

 

El utilizeaza Biobranul coroborat cu Postasol, compus din mai multe extracte de plante si un complex pe baza de curcumina.

 

Dr. Pfeifer afirma : « In ultimii cincisprezece ani am vazut intre 1.000 si 1.500 de pacienti cu cancer de prostate. Consultandu-i pe multi dintre ei am invatat un singur lucru si anume ca in stadiul terminal al cancerului de prostata chimioterapia nu are prea multe de oferit. De aceea moi-am indreptat atentia catre fitoterapie.

« Terapiile recunoscute astazi pentru cancerele de prostata metastazice sunt suprimarea secretiei androgenice (terapia hormonala), chimioterapia sau sa nu faci nimic (« asteptare activa »). Am fost descurajat de aceasta abordare. Asa ca am incercat sa dezvolt un protocol fitoterapeutic. »

 

El a utilizat Biobranul ca o parte a acestei abordari, in principal pentru capacitatea sa de a stiumula celulele NK.

 

« Vazand Biobranul am vrut sa stiu daca este important ca activitatea celulele NK sa creasca la pacientii bolnavi de cancer ». Pacientii bolnavi de cancer de plamani aveau o activitate redusa cu 20% a activitatii celulelor NK, cei cu cancer de colon cu 30%, cei cu cancer de san cu 45% iar cei cu cancer de prostata cu 25%.

 

El a considerat ca cifrele sunt semnificative pentru a merita investigarea daca Biobranul poate fi eficace in cresterea activitatii celulelor NK ale pacientilor sai.

 

El a administrat timp de 6 saptamani 2g de Biobran pe zi unui numar de 15 pacienti cu cancer de prostat diseminat. Toti au aratat o crestere a activitatii celulelor NK, de la aproximativ 90% la 200%.

 

Global el a spus ca exista o imbunatatire a starii generale la 70% din pacientii care au utilizat terapia folosita la clinica sa. El a obtinut o scadere cu 50% a nivelului antigenului specific prostatic (PSA) la 65% din pacientii sai. El a observat ca durerea legata de tumora s-a diminuat in 70% din cazurile care au avut astfel de dureri inainte de inceperea terapiei.

 

Dr. Julian Kenyon

 

Dr. Julian Kenyon este un cercetatator constant al cailor mai eficace de stimulare a imunitatii celulelor. In cabinetul sau de la Clinica Dove de langa - Wichester, Hampshire si Londra – a inclus o varietate de tratamente care includ acupunctura, dozele mari de vitamina C si ciupercile medicinale.

 

Fondatorul si presedintele Societatii Britanice de Medicina Integrata, dr. Kenyon a lucrat in China si are peste 25 de ani de experienta. El a inclus Biobranul in tratamentele sale si utilizeaza proteoglicanii pentru a stimula sistemul imunitar.

 

« Un preparat proteoglicanic este o proteina careia i s-a adaugat un monozaharid care poate fi xyloza, manoza sau arabinoza. Exista o intreaga categorie de monozaharide », explica dr. Kenyon.

 

« Aceste preparate furnizeaza cai interesante inauntrul celulei. Proteinele se infig in membrana celulei dar zaharurile se infig in afara ca o antena. Practic Biobranul pare sa conecteze matricea unei celule la alta. Matricea este materialul in care este asezata celula, ele trebuind sa fie conectate, de aceea cred ca este fundamental ca preparatele proteoglicanice sau glicoproteinele sa conecteze matricele. Dr. Kenyon admite ca aceasta teorie nu este pe de-a-ntregul dovedita dar exista o convingere puternica.

 

El crede ca taratele de orez modificate din care este derivat Biobranul, face posibil ca el sa fie mai bine absorbit in sistemul digestiv si sange. Capacitatea sa de a ajuta la cresterea raspunsului imunitar mediat celular, face ca acest supliment sa fie eficace in combaterea unor boli cum ar fi cancerul.

 

« Raspunsul imunitar mediat celular este un raspuns antiviral si antibacterian eficace care este de asemenea si un easpuns antitumoral eficace. Acesta este un tip de raspuns imunitar care la nivel global se agraveaza, probabil din cauza ca poluarea impinge raspunsul imunitar uman spre fabricarea prea multor anticorpi. »

 

« La pacientii bolnavi de cancer, vorbind la modul general, peste 80% au un pronuntat raspuns imunitar TH2 (un raspuns umoral asociat cu producerea anticorpilor). Este o miscare fantastica departe de imunitatea mediata celular (raspunsul imunitar TH 1). De aceea asteptam o crestere a incidentei cancerului.”

 

“Exista studii in care se arata ca daca ai un pacient bolnav de cancer si il tratezi cu ajutorul chimioterapiei si radioterapiei si ii distrugi sistemul imunitar, daca reusesti sa ii aduci apoi la normal imunitatea mediata celular, pacientul are 50% sanse mai mici de recidiva a cancerului. »

 

Studiul facut de dr. Kenyon s-a bazat pe utilizarea ciupercilor medicinale in stimularea sistemului imunitar.

 

La sfarsit, dr. Kenyon a concluzionat: “Biobranul este usor de luat, este sigur, nu are efecte secundare, poate fi luat in cantitate mare si ajuta in bolile grave.”

 

“Daca ai o functionare deficitara a imunitatii mediate cellular iti voi administra Biobran. Nu exista nici un medicament conventional care sa aiba atatea intrebuintari sis a fie asa eficace”.

 

Prof. Dr. Serge Jurasunas

 

Profesorul Serge jurasunas este de peste 35 de ani medic naturopat. De peste 20 de ani trateaza pacienti bolnavi de cancer cu mai multe tipuri de produse la clinica sa din Lisabona si Institutul de Terapii Holistice.

 

Cum el deja utiliza tratamente eficace i-a luat o vreme pentru a lua in seama beneficiile Biobranului. Punctul de cotitura a fost atunci cand a trebuit sa tratateze pacienti bolnavi de cancer.

 

« Cand i-am administrat unui pacient Biobran, antigenul specific al prostatei a scazut. Cand l-am trecut pe altceva, PSA-ul (antigen specific al prostatei) sau a crescut din nou. Aceasta experienta l-a facut sa ia Biobranul mai in serios.

Acum afirma ca: “Am descoperit ca in multe cazuri este cel mai bun produs, nu doar in cancerele de prostate ci si in tumorile plamanilor. Am rezultate bune de asemenea si cancerele de san”.

 

“Am observat ca Biobranul stimuleaza sistemul imunitar mai mult decat orice alt produs. Oamenii simt diferenta. Ei se simt mai puternici.”

 

Dr. Jurasunas utilizeaza Biobranul cu produse dezvoltate de el, incluzand Anoxe, care contine o gama larga de antioxidanti si “factori alimentari cu numeroase implicari in cancer”. El pune mare pret pe tehnicile de diagnosticare, incluzand iridiologia si microscopul cu rezolutie mare si contrast de faza. El este un vindecator si subliniaza importanta detoxifierii pentru a reduce tulburarile intestinale ca o premisa in tratarea cu succes a cancerului.

 

Dr. Roger Lichy

 

Prin natura tehnicilor pe care el le utilizeaza – incluzand meditatia, vizualizarea si psihoterapia – rezultatele dr. Lichy fiind deschise la provocare acelora care se simt mai confortabil cu datele statistice seci.

 

Eu nu masor succesul in termeni de viata si de moarte », spune el. Eu masor succesul in cat de bine se simt pacientii in pielea lor, cat de eficaci sunt in ceea ce fac si in ajutorul pe care li-l dau pentru a-si administra simptomele.

 

Fost medic generalist, dr. Lichy a cedat din cauza unei pneumonii datorita epuizarii in timp ce lucra la Serviciul National de Sanatate iar pneumonia a dus la deteriorarea dureroasa a sanatatii sale. Boala l-a lasat aproape infirm si deziluzionat definitiv de limitele medicinei alopate.

 

Dr. Lichy si-a parasit cabinetul si si-a schimbat stilul de viata restabilindu-si gradual sanatatea. Contactat de o fosta colega – asistenta sefa pensionata – care a devenit specialist in plante, a inceput sa-si manifeste interesul in medicina alternativa. El a facut cursuri de homeopatie si a dezvoltat expertize in alte discipline complementare. In acelasi timp a devenit medic principal la renumitul Centru de Ajutor pentru Cancer din Bristol, unde inca este unul dintre cei doi medici coordonatori.

 

El admite ca, asa cum se intampla cu multi medici care practica medicina alternativa, este ultimul resort pentru oamenii carora le-a fost spus ca medicina alopata nu mai poate face nimic pentru ei.

 

«  Majoritatea oamenilor care vin la mine sunt in stadiu terminal sau enorme depozite canceroase. Tehnicile pe care ii invat  - meditatia, vizualizarea si utilizarea homeopatiei – dureaza cateva saptamani, chiar o luna sau doua sa devii iscusit la meditatie. Pentru ca facem totul dintr-o data, pot sa treaca doua, trei, patru saptamani inainte de a sti cum sa faca o sesiune de vizualizare care sa ii ajute sa intre in contact cu emotiile lor.

 

«  Biobranul este o cale rapida de a-i ajuta sa-si ridice de la pamant sistemul imunitar. Exista o harta pe care noi o folosim. Imaginati-va ca activitatea celulelor NK la nastere este de 100. Dupa traumele copilariei, cele din scoala si prima dezamagire in dragoste, sistemul imunitar este un pic mai slabit cu fiecare trauma emotionala – divort, slujba, somaj. »

 

“ O data ce ajunge la sub 30% eficacitate, acesta este punctual de la care incepem sa ne imbolnavim de cancer. Deci activitatea celulelor NK pentru o persoana bolnava de cancer este de 30% sau mai mica. In mod normal activitatea este de 60-70%. Inevitabil fundamentarile medicale vor contesta asemenea asertiuni. »

 

Duapa ce un numar de doctori au fost satisfacuti de cercetarile ce le-au fost prezentate, Biobranul este acum recunoscut ca o componenta legitima a programelor de tratament de catre medici de la Centrul de Ajutor pentru Cancer din Bristol. Deoarece Biobranul a fost introdus relativ recent, nici o informatie nu a fost comparata cu eficacitatea sa. Centrul nu este o clinica. Legal este un asezamant educational, ceea ce inseamna ca toate tratamentele sunt oferite ca optiuni, pacientii alegandu-si singuri cursurile. »

 

 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft