Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Bio Bran - Imunomodulatia si beneficiile sale pentru bolnavii de cancer -Concluzii -
 
 

CONCLUZII

 

In aceasta carte ati vazut cateva dovezi ca Biobranul – un modificator de raspuns biologic (BRM), facut din tarate de orez si enzime ale ciupercilor shiitake – poate avea efecte benefice puternice aupra unui sistem imunitar slabit.

 

Acum, in secolul 20, sanatatea sistemului imunitar este in final recunsocuta ca pivot al recuperarii dupa boala si pentru mentinerea unei sanatati optime. Informatiile din aceasta carte va vor incuraja in mod sigur sa utilizati Biobranul ca adjuvant in orice program de tratament. Asa cum a declarat in introducere dr. Soyer “functioneaza”. Biobranul nu are efecte secundare, nu este toxic, asa ca puteti intelege de ce mii de doctori din lumea intreaga il recomanda pacientilor lor si de ce Biobranul a devenit suplimentul de top din intreaga lume pentru sustinerea sitemului imunitar.

 

Desi multi doctori alopati incep sa acumuleze cunostinte despre importanta modificatorilor de raspuns biologic, cum ar fi Biobranul, ca adjuvanti in programele lor de tratament, unii doctori l-au privit cu reticenta din cauza testelor dublu orb la scara mare care nu au fost efectuate. Trebuie sa amintim ca Biobranul este un compus natural complex si nu un medicament si oricine se implica in manipularea unui produs naturist se va obisnui cu dificultatile intampinate in cointeresarea clinicilor, spitaleleor si universitatilor de a face studii clinice in dublu orb la scara mare, in special cand asemenea studii necesita in general fonduri pe care doar companiile farmaceutice multinationale si le pot permite. Lipsa in prezent a unor astfel de studii nu inseamna ca testele dublu orb la scara larga cu Biobranul nu vor fi niciodata facute – suplimentul este atat de eficace ca asemenea teste sunt inevitabile in viitorul apropiat.

 

In acest moment, multe dintre cercetarile asupra Biobranului au fost facute pe pacientii bolnavi de cancer deoarece ei tind sa aiba cel mai epuizat sistem imunitar, fie din cauza cancerului care ataca, fie din cauza tratamentelor alopate intensive cum ar fi chimioterapia sau radioterapia. Cand resursele sunt finite este intelept sa focusezi cercetarile in aceasta directie. Oricum, studiile pilot au indicat ca Biobranul poate fi folosit ca adjuvant in tratamentul HIV, diabet, hepatita B si C si in general in boli ( cum ar fi si banala raceala). Cercetari viitoare se vor extinde si in alte zone dar acum majoritatea cerecetarilor asupra Biobranului raman orientate spre cancer.

 

Dezvoltatorii suplimentelor de frunte cum este si Biobranul trebuie sa realizeze o balanta intre produsul inovator si cerectarile pe produsul respectiv. Fara cerecetari adecvate, nu putem spune care este diferenta intre un produs exceptional si o strategie de marketing exceptionala. Multi producatori de suplimente pentru imunitate sunt fericiti sa aiba tot felul de pretentii dar sunt foarte sovaitori cand trebuie sa sustina acele pretentii cu cercetari clinice. In schimb, ei listeaza cerectarile pe o categorie de produse generale mai degraba decatpe un produs specific. In acest fel, pretentiile par sa fie sustinute de cercetarile stufoase, cand, de fapt, adevarul e altul.

 

Biobranul e sustinut de un numar crescand de cercetari medicale bona-fide. Pentru un produs naturist aceasta sustinere e destul de neobisnuita. Aceasta inseamna ca pacientii care vor sa-si mareasca imunitatea pot fi increzatori ca, alegand Biobran, au investit intr-un produs incercat si testat care chiar aduce beneficii. Aceste cercetari sunt unele dintre principalele avantaje ale Biobranului in fata altor suplimente pentru sistemul imunitar, majoritatea lor neavand asemenea cercetari in spate. In plus, studiile au aratat ca Biobranul este semnificativ mai eficace decat produsele standard pe baza de ciuperci, de formulele pe baza de plante, de formulele de vitamine si minerale si alti compusi arabinoxilanici.

 

Cand un produs este cel mai bun din categoria sa, este important ca inovatia si cercetarile sa continue pentru a se asigura ca ramane acolo. Si aceasta este exact ceea ce Daiwa Pharmaceuticals face. In viitor, vom vedea ca Daiwa Pharmaceuticals va produce o noua generatie de suplimente pentru sistemul imunitar si mii de oameni din toata lumea vor fi ajutati in a se vindeca si obtine o sanatate optima. Oricum, pentru acum, noi avem Biobranul – cel mai eficace, sigur, bine documentat si usor de luat imunomodulator disponibil.

 

Sper ca va placut aceasta calatorie cu mine in lumea Biobran-ului si imunomodulatiei si va doresc multa sanatate acum si in viitor.

 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft