Logo chemomed - www.chemomer.ro
 

Medicina Sportiva

 

 

Entorsa de glezna
Cea mai obisnuita (frecventa) accidentare la nivelul gleznei o reprezinta entorsa de glezna care poate consta in intinderi ligamentare sau rupturi microscopice sau complete ale ligamentelor. Prin umare reprezinta o leziune capsulo-ligamentara data de o miscare fortata, anormala.
Despre contuzii
Contuziile regiunilor articulare (genunchi, cot, umar, sold )se intalnesc frecvent ca rezultat al unui traumatism direct prin cadere, strivire sau lovire cu un corp contondent.
Fracturi - mic ghid de urgenta
Corpul uman are peste 200 de oase grupate in trei mari tipuri: lungi, scurte si late. Oasele contin o cantitate mare de saruri minerale compozitia lor fiind controlata de sistemul neuro-endocrin. Principala patologie (problema) osoasa este reprezentata de fractura.
Refacerea postefort
Refacerea (regenerarea trofica, reechilibrarea biologica)-reprezinta incarcarea bateriilor biologice ale organismului, saracit de combustibil fie prin consumuri energetice exagerate induse de efort, fie prin pierderi crescute de minerale, oligoelemente prin transpiratie.
Leziunile musculare
Leziunile musculare- sunt macrotraumatisme de origine interna produse de o contractie brusca a unui muschi, in anumite situatii favorizante si predispozante.
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
Recomandari
 
Teste rapide COVID-19, fabricate in Elvetia, Avizate de ANMDM, Kit x 25 teste rapide
Pret: 2.090,00 RON
Detalii
VISO DETERGENTE - Curatator natural cu Polifenoli din strugure si Ozon
Pret: 44,00 RON
Detalii
TENSOSPRAY - Spray protector adeziv
Pret: 43,00 RON
Detalii