Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
De 3 ani impreuna cu Bio Bran 1000
 
 

                Ma numesc M.T. sunt din Deva, am 61ani si in 9 martie am facut trei ani de la operatie. Cu trei ani inainte mi s-a pus diagnosticul de neoplasm ovarian bilateral, apoi putin mai tirziu s-a completat cu stadiul 3. Aceste zile au fost cele mai cumplite zile din viata mea, m-am prabusit, am disperat, nu am mai stiut carei lumi ii mai apartin, am trecut cred, prin tot ce s-a  putut trece, dar un singur lucru nu am facut, nu am intrebat pe Dumnezeu de ce eu.

Norocul meu a fost medicul chirurg care a vorbit deschis cu mine si care m-a pregatit pentru toate, atit pentru viata asta cit si pentru cea de apoi. Pentru asta si pentru tot ceea ce a facut ii multumesc. Boala am depistat-o singura, intimplator, cu toate ca o aveam de cel putin 3-4 ani, timp in care mi-am facut o serie de investigatii si chiar si o operatie, dar singurei persoane careia ii pot reprosa ceva sunt eu, care nu a stiut sa asculte, sa recepteze, sa ia in serios  semnalele pe care mi le dadea corpul meu.

Deci ,am fost operata, apoi am facut chimioterapia cu taxol si carbo, medicamente cu multe efecte secundare, dar peste care am trecut cu bine tinind cont ca dupa o luna de la operatie m-am dus la serviciu, iar in timpul chimioterapiei, cu exceptia primelor  doua zile continuam de asemenea sa lucrez.[serviciul imi era foarte necesar pt. ca erau 7-8 ore in care eram ca si ceilalti oameni, pentru ca nu ma mai gindeam la boala mea, chiar daca mai auzeam unele comentarii cu privire la aspectul meu fizic].

Inca de la aflarea diagnosticului, copiii mei au cautat pe internet sa afle  totul, sau cat mai multe despre aceasa boala. Am avut avantajul ca unul este medic si amandoi stiu citeva limbi straine si in plus am vorbit deschis despre cum sa incerc sa lupt cu boala. A lupta nu e cuvantul potrivit, nu e o lupta ci trebiue sa stii ce nu trebuie sa mai faci, ce ai facut gresit.

Asa am aflat de existenta BIO BRAN 1000 / MGN3-lui, pe care l-am cumparat la inceput din Canada, apoi din Anglia si care m-a insotit de la inceperea chimioterapiei pana azi, la inceput sub denumirea de MGN-3, apoi sub denumirea si forma de prezentare pe care o are azi BIO BRAN 1000. Consider ca in tot acest timp faptul ca m-am simtit relativ bine, ca mi-am putut continua activitatea, ca in toti acesti ani am avut un marker in valorile  normale s-a datorat in mod deosebit BIO BRAN-ului, dar si regimului alimentar pe care l-am respectat cu strictete. In toti acesti ani am devenit un vegetarian convins, renuntand chiar si la produsele lactate, de asemenea scotand din alimentatie zaharul si sucurile acidulate. Ca lichide am folosit apa de izvor si foarte multe feluri de ceaiuri. Regimul mi l-am conceput eu si am cautat sa nu-mi lipsesc organismul de cele trei grupe de substante, glucide, lipide, protide  completand cu aminoacizii esntiali, antioxidantii si alte medicamente necesare pt. ridicarea imunitatii. Chiar si enzimele necesare pentru digestie au fost tot de natura vegetala.

          Pana acum o luna mi-am luat BIO BRAN-ul din Anglia, dar la aflarea vestii ca il pot lua si din Romania m-am bucurat mult. De fapt am urmarit in tot acest timp cind o sa apara si pe piata romaneasca. Va multumesc ca v-ati gandit la asta si sper ca macar o parte din numarul mare de bolnavi care ar trebui sa-l foloseasca si aici ma refer la boli ca SIDA, cancerul, hepatita B si C, reumatismul cronic, infectii cronice, persoane deficiente imunitar, sa-l poata folosi.

          Va multumesc de asemenea pentru promtitudinea cu care acest supliment alimentar natural cu adevarat eficient, ajunge la bolnav.

 M.T.

 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft