Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Card fidelitate
 

Regulamentul de functionare al programului

Programul de fidelitate ,,Card de fidelitate Chemomed este un program creat si operat de catre SC CHEMOMED Intertrading SRL. In cadrul acestui program detinatorii de ,, Card de fidelitate Chemomed pot beneficia de disconturi si oferte speciale la toate produsele companiei.
Acest program se va desfasura pana la data de 31.12.2007. La initiativa SC CHEMOMED Intertrading SRL, programul de fidelitate poate fi prelungit pentru o alta perioada determinata.


1. Inscrierea in program


Poate intra nn posesia cardului de fidelitate Chemomed orice persoana fizica cu domiciliul stabil nn Rombnia cu varsta minima de 14 ani. Cardul de fidelitate Chemomed este gratuit, nominal si netransmisibil.


2. Cum obtin cardul de fidelitate Chemomed?


Compania ofera cardurile de fidelitate Chemomed oriccerei persoane fizice sau juridice care cumpara fara limita de valoare produsele oferite in exclusivitate de companie, prezente pe www.chemomed.ro
Pentru a putea intra nn posesia cardului sunt necesare:
completarea nn totalitate si semnarea de catre titular a formularului de nnscriere, daca acesta a fost receptionat odata cu brosura Chemomed,
pe internet, prin completarea nn totalitate de catre titular a formularului de nnscriere prezent pe site-ul www.chemomed.ro la rubrica ,,formular inscriere Card de fidelitate Chemomed"
Formularele incomplete sau cu date ilizibile sau eronate vor fi invalidate.


3. In cat timp va fi activat ,,Cardul de fidelitate Chemomed"?


Cardul de fidelitate Chemomed va fi activat in momentul inscrierii, moment din care vei beneficia de conditiile de fidelitate.


4. Cand voi receptiona ,,Cardul de fidelitate Chemomed"?


Veti primi cardul acasa nntr-un interval de maxim 30 de zile de la momentul primei achizitii.


5. Ce avantaje ofera ,,Cardul de fidelitate Chemomed"?


Compania SC CHEMOMED Intertrading SRL ofera persoanelor fizice ca prin utilizarea cardului de fidelitate sa se bucure de dreptul beneficiului real si serios al unor importante avantaje:
preactivarea cardului, beneficiati de avantaje de la prima achizitie
prioritate la achizitionarea produselor aflate in campanie promotionala
achizitii cu reduceri de pret din e-magazinul nostru (www.chemomed.ro) sau de la partenerii oficiali ai companiei noastre
primirea cu diferite ocazii de cadouri din partea companiei
transportul este in valoare de 20 de RON pentru produsele comandate direct prin telefon, fax sau internet
usurarea formalitatilor de facturare prin introducerea datelor dumneavoastra in baza noastra de date, fiind astfel necesara doar comunicarea numarului de card;
accesul la noi materiale publicitare sau lansari de produse pe cale postala sau electronica


6. Cum comand si cum intru in posesia produselor comandate?


Produsele sunt livrate in termen de 1- 4 zile, prin posta sau prin unul din reprezentantii companiei, cand sunt comandate astfel:
prin internet, direct din e-magazinul Chemomed
la TelVerde: 0800 800 246
la unul din telefoanele fixe: 021 332 7102, 021 332 7164
la fax: 021 332 4155
la unul din telefoanele Mobile:
Vodafone: 0723 646 710; Orange: 0740 046 745; Zapp: 0788 320611

7. Inlocuirea cardului de fidelitate Chemomed


Pierderea sau furtul cardului Chemomed trebuie anuntata imediat la InfoChemomed 0800.800.246, unde un nou card poate fi eliberat imediat, dupa solicitarea anularii celui pierdut. Dupa comunicarea datelor de identificare, posesorul are dreptul la un nou card pe care-l primeste in maximum 30 de zile. Pbna la primirea noului card, posesorul acestuia va beneficia in continuare de discounturile si promotiile oferite de companie.
Falsificarea cardului se pedepseste conform legilor nn vigoare.
Folosirea improprie sau frauduloasa a cardului aferent programului de fidelitate de catre posesorul acestuia poate atrage dupa sine retragerea cardului si excluderea acestuia din programul de fidelitate.
Cardul nu are valoare comerciala si nu se emite contra cost.

8. Nncetarea programului de fidelitate


SC CHEMOMED Intertrading SRL nsi rezerva dreptul sa hotarasca nn orice moment modificarea sau nncetarea programului de fidelizare.
SC CHEMOMED Intertrading SRL isi rezerva dreptul de a anula cardurile care nu sunt folosite o perioada mai mare de 12 luni de la activare.
Orice modificare adusa programului va fi comunicata in prealabil tuturor beneficiarilor sai, pe site-ul www.chemomed.ro si prin orice alte mijloace de comunicare media pe care SC CHEMOMED Intertrading SRL le va considera oportune.
Sistarea serviciilor va fi comunicata cu cel putin 30 zile nnainte de implementare prin intermediul site-ului www.chemomed.ro. Dupa nncetarea programului achizitionarea sau folosirea cardurilor nu mai este posibila.

9. Serviciul de relatii cu clientii


Posesorii de card sau cei interesati de obtinerea unuia pot solicita informatii referitoare la aceste lucruri apelbnd gratuit din reteaua fixa linia InfoChemomed la 0800.800.246, de luni pbna vineri, nntre 9.00 si 17.00.

 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
Top vanzari
 
YayaBears - Ursuleti gumati cu multivitamine
Pret: 30,00 RON
Detalii
BOTO RIGEN - Emulsie antirid inovatoare, similar Toxina Botulinica
Pret: 179,00 RON
Detalii
Teste rapide COVID-19, fabricate in Elvetia, Avizate de ANMDM, Kit x 25 teste rapide
Pret: 2.090,00 RON
Detalii
 
Iveron Soft