Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Termeni si conditii de utilizare
 


Societatea noastra si-a deschis site-ul www.chemomed.ro pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos (“Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul si cand il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti dealtminteri cu societatea noastra sau cu membrii retelei sale comerciale.

Drepturi de proprietate intelectuala
Societatea noastra se considera a fi autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea societatii noastre sau a unor terti care au autorizat societatea noastra sa le utilizeze.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului susmentionat si ale lucrarilor si modelelor de autovehicule care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislatie privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de autovehicule care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la societatea noastra, este strict interzisa si constituie un delict de reproducere frauduloasa care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Drepturi de marca
Numele CHEMOMED este marca inregistrate de catre Chemomed Intertrading, SRL.

Alte marci sunt deasemenea mentionate si sunt folosite fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de societatea noastra.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la societatea noastra sau de la titularii respectivi constituie un delict de reproducere frauduloasa care se pedepseste conform legilor in vigoare.

Administrarea parolelor si codurilor de acces
In cursul procedurii de inregistrare, va alegeti un nume de cont si o parola. Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea caracterului confidential al contului dumneavoastra, precum si a parolei si al tuturor actiunilor pasibile de a fi executate in contul si/sau cu parola dumneavoastra. Va angajati sa informati imediat societatea noastra cu privire la orice utilizare neautorizata a contului si/sau parolei dumneavoastra, precum si sa va asigurati ca va deconectati la iesirea din fiecare sesiune. Societatea noastra nu va putea fi facut responsabil in caz de pierdere sau dauna rezultand din neindeplinirea acestor obligatii.

Informatii despre produse si servicii
Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii Chemomed Intertrading, SRL oferite in Romania.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea lui societatea noastra, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Reteaua societatii noastre este deasemenea la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la tarife, la disponibilitatea modelelor prezentate precum si la cele mai recente evolutii ale acestora.

Hyperlink-uri
Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.chemomed.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la societatea noastra. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.chemomed.ro.

Societatea noastra nu poate fi in nici un caz facut responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.chemomed.ro si nu este responsabila in nici un fel privind continutul, produsele, serviciile, etc disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Limitarea responsabilitatii
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, nici societatea noastra, nici filialele sale, nici membrii retelei sale nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, nu conteaza de ce natura.

Informatiile asupra modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu trebuie a fi considerate ca fiind o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de societatea noastra, de filialele sale sau de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

Drept aplicabil
Prezentii Termeni de Utilizare se supun dreptului intern roman.Actualizarea termenilor de utilizare
Societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Termenii de Utilizare. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Termenii de Utilizare in vigoare.

 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
Top vanzari
 
Teste rapide COVID-19, fabricate in Elvetia, Avizate de ANMDM, Kit x 25 teste rapide
Pret: 2.090,00 RON
Detalii
BOTO RIGEN - Emulsie antirid inovatoare, similar Toxina Botulinica
Pret: 179,00 RON
Detalii
YayaBears - Ursuleti gumati cu multivitamine
Pret: 30,00 RON
Detalii
 
 
Iveron Soft