Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
Bio Bran - Imunomodulatia si beneficiile sale pentru bolnavii de cancer -Studii de caz -2-
 
 

Cancer de prostata

 

J.R,un sofer de camion in varsta de 63 de ani a fost diagnosticat cu cancer de prostata si a fost sfatuit ca operatia era cel mai bun lucru pentru el. Din pacate, din cauza programului operator intarziat, el a trebuit sa mai astepte pentru interventia chirurgicala. Intre timp, a fost pus pe analgezice pentru calmarea durerilor.

 

Operatia a fost programata pentru ianuarie 2002, la cinci luni dupa diagnosticare. Ajuns la spital i s-a spus ca nu va putea fi operat deoarece cancerul i se raspandise in corp si nici un doctor nu se mai incumeta sa-l opereze.

 

Luna urmatoare a mers la oncolog care i-a spus ca mai are de trait intre 6 si 12 luni. Deja el nu mai era capabil sa mearga nesustinut.

 

Pe 1 aprilie 2002, J.R. a avut prima intalnire cu prof. Jurasunasin Lisabona. J.R. a fost pus pe 3g de Biobran zilnic impreuna cu alte substante si i s-a spus sa-si schimbe regimul alimentar, in sensul de a manca multe legume si peste proaspat.

 

La o luna dupa ce a inceput tratamentul recomandat de prof. Jurasunas, J.R. se simtea mai bine si incepuse sa ia in greutate. Testele de sange au aratat o imbunatatire. In aprilie 2003 testele de sange au aratat ca prostata era normala si nu mai erau tumori nicaieri in corp.

 

J.R. a declarat fara echivoc: “ Biobranul mi-a salvat viata”. Acum este pensionat si se bucura din nou de viata.

 

x          x          x

 

Fost capitan de nave comerciale, A.K. s-a bucurat de o stare buna de sanatate toata viata, starea buna de sanatate fiind si o conditie pentru slujba sa. El s-a mutat apoi cu serviciul, efectuand o munca de birou mai putin solicitanta fizic, in Londra, de unde conducea afacerile unei companii maritime japoneze.

 

In iulie 2001, la varsta de 62 de ani, el a mers la controlul medical anual, unde i s-a spus ca nivelul antigenului specific prostatei (PSA) indica prezenta unui cancer de prostata iar teste mai amanuntite au aratat ca acest cancer este moderat agresiv. El a fost de acord cu interventia chirurgicala iar in septembrie 2001 i s-a facut prostatectomie. O a doua biopsie a decelat cancerul iar in octombrie a inceput radioterapia pentru 6 saptamani.

 

Mai devreme, in timp ce se recupera in spital dupa operatie, un prieten i-a trimis Biobran, dar A.K. nu l-a luat. Oricum, atunci cand i s-a spus ca are in continuare nevoie de tratament, el a inceput sa ia zilnic 3g de Biobran cu credinta ca il va ajuta impotriva cancerului si a efectelor adverse ale radioterapiei.

 

“Cred ca datorita Biobranului am avut efecte adverse minime ale radioterapiei, ceea ce am inteles ca e destul de neobisnuit. De atunci iau zilnic 2g de Biobran”.

 

Primele analize de sange dupa terminarea radioterapiei si dupa ce a luat regulat Biobran, au aratat ca nivelul PSA-ului este aproape de zero, fara detectarea de celule canceroase. Apoi a facut controale regulate la fiecare trei luni, dupa aceea ele rarindu-se la patru luni si apoi la sase luni.

 

“Doctorul meu a spus ca totul merge neasteptat de bine. Intotdeauna am fost o persoana sanatoasa si in forma. Trebuie sa fii asa ca sa poti lucra la bordul navelor. Altfel ar fi foarte dificil”.

 

“Nu stiu daca Biobranul mi-a salvat sau nu viata dar m-am decis sa-l iau atat timp cat o sa traiesc. De asemenea, cred ca, datorita Biobranului, in ultimile doua ierni nu am racit deloc, ceea ce e neobisnuit. Deci sunt foarte multumit.”

 

x          x          x

 

Biobranul impreuna cu chimioterapia pentru o lunga perioada au ajutat un barbat japonez, in varsta de 78 de ani, diagnosticat cu cancer de prostata, sa se intoarca la o viata normala.

 

In septembrie 1994 i s-a comunicat de catre doctori ca are cancer de prostata cu metastaze la coloana vertebrala. Luna urmatoare a fost operat.

 

La mai bine de un an, in decembrie 1995, el a inceput sa ia zilnic 2g de Biobran si a continuat chimioterapia. Chimioterapia a fost oprita pentru un timp din cauza anemiei dar omul a crezut ca utilizarea in continuare a Biobranului l-a ajutat sa-si redreseze anemia si sa poata continua chimioterapia.

 

In iunie 1996 s-a vazut ca tumora de la coloana vertebrala se injumatatise iar pana in decembrie 1996 a disparut cu totul.

 

x          x          x

 

Doua tipuri de tratamente chimioterapice au dat gres in cazul unui amerixan de 68 de ani diagnosticat cu cancer de prostata in iulie 1995.

In ianuarie 1996 a inceput sa ia 3 g de Biobran zilnic. In aprilie anul urmator a suferit o interventie chirurgicala pentru extirparea tumorii. Pana in noiembrie functiile corpului au revenit la normal. Activitatea celulelor NK era mare, nivelul PSA revenise la normal si se considera a fi in remisie totala.

Un barbat de 56 de ani a fost diagnosticat cu cancer de prostata agresiv care se extinsese si la nodulii limfatici si a fost pus pe terapie hormonala la spital in districtul Shizuoka in Japonia in noiembrie 1998. Tratamentul a avut un oarecare impact asupra marimii si numarul tumorilor, dar ele au ramas in continuare mari si numeroase atunci cand a parasit spitalul in 1999.
 

Pacientul a continuat cu terapia dar nu a fost capabil de alte progrese. Simtind ca terapia hormonala poate avea limitele sale, in aprilie 1999 barbatul a mers la o clinica de medicina alternativa unde i s-a oferit Biobran ca parte a tratamentului care includea post partial. I s-a administrat 5g de Biobran pe zi pentru 5 zile cu doua zile pauza,continuand aceasta rotatie pentru 2 luni.

La doua saptamani de la inceperea Biobranului discomfortul abdominal a disparut. Cam in acelasi timp nivelul PSAului a scazut drastic iar pana in iunie 1999 a ajuns la normal. Nu a fostgasit nimic anormal la nodulii limfatici.

Terapia hormonala a avut succes in suprimarea cresterii celulelor tumorale desi a fost incapabila sa distruga complet tumorile. Biobran a ajutat la marirea efectelor terapiei hormonale si la sfarsit la eliminarea tumorilor.

 

Cancer de san

Cand J.B. a fost prima data diagnosticata cu cancer, in ianuarie 1998, la varsta de 45 de ani, ea si-a promis ca va trai pentru a dansa la nuntile celor doua fiice ale sale. In iulie 2003 cand prima fiica s-a casatorit, jumatate din vis a devenit realitate.

J.B. a fost o persoana sanatoasa care apela la medicina alternativa atunci cand avea o raceala. Ca si distribuitor al unei companii ce fabrica produse pe baza de plante, cu sediul langa Padurea Neagra, in sudul Germaniei, ea lua in mod regulat suplimente pentru a-si mentine sanatatea.

In 1997 a inceput sa simta un nodul la san dar l-a ignorat, insa se simtea atat de extenuata  incat in luna decembrie a aceluiasi an a mers la un control. O luna mai tarziu, mamografia a dezvaluit o tumora canceroasa destul de mare, moderat agresiva.

Poate a fost o coincidenta dar ea crede ca experienta dureroasa a strivirii sanului la mamograf i-a facut rau.

Ea a fost de acord cu scoaterea tumorii dar din cauza ca diseminase nu a putut fi indepartata in totalitate. In ciuda presiunii doctorilor ea a refuzat chimioterapia si radioterapia si s-a externat mai devreme, dupa doar 3 zile. Un prieten i-a scos firele.

Desi era inca speriata, starea mentala era stabila. In timp ce cauta alternative de tratament ea s-a decis sa-si schimbe dieta, adoptand un regim pe baza de ulei din seminte de in dezvoltat de dr. Johana Budwig. A intrerupt serviciul, a invatat tehnica de relaxare progresiva a muschilor, a luat antioxidanti si a facut infuzii de vitamina C. La sfarsitul anului 1998 ea a tinut un post de 6 saptamani conform programului prescris de vindecatorul Rudolf Breuss.

In mai 1998 ea a mers pentru convalescenta la Clinica Tumorbiologiche din Freiburg. Desi se afla acolo doar pentru consiliere psihologica si regim naturist, ea a fost rugata sa accepte chimioterapia sau cel putin radioterapia, dar ea le-a refuzat pe ambele.

In octombrie 2000 ea a suferit o a doua operatie pentru indepartarea altor tumori din sanul sau. Cu o activitate a celulelor NK de doar 5%, ea s-a internat la Clinica Veramed langa Munchen, unde a facut infuzii de vitamina C si tratament hipertermic. Acest tratament implica intinderea pacientului intr-o structura ca si un cort, in acest timp corpul fiind incalzit la 41˚C sub anestezie. Tratamentul nu a dat rezultate iar ea a parasit clinica cu acelasi procent de 5% a activitatii celulelor NK.

Ea a auzit prima data de Biobran in timp ce era in vacanta in Florida in mai 2001. Inca aveand mintea deschisa si dornica sa incerce orice, in ciuda extenuarii, ea si-a comandat Biobran deoarece literatura spunea ca poate creste actvitatea celulelor NK. Cateva saptamani mai tarziu, pe 2 iunie 2001, ea a inceput sa ia 3g de Biobran pe zi. A fost continuare atenta la dieta. Ea a urmat regimul Budwig pe care il tine si astazi, a luat suplimente, care, crede ea, au ajutat la prevenirea imprastierii cancerului.

La 4 zile dupa ce a inceput Biobranul si-a dat seama ca are mai multa putere iar sentimentul de extenuare a disparut. Intoarsa in Germania, ea a mers pentru un alt test al activitatii celulelor NK; testul a fost facut pe 25 iunie iar activitatea celulelor NK era acum de 28%. Pana pe 14 iulie era de 38%.

“ Pentru prima data am avut sentimentul ca exista sansa sa supravietuiesc”, spune J.B.

“ Biobranul mi-a dat mai multa putere si m-a ajutat sa fiu mai relaxata desi nu am facut chimioterapie”. In toamna lui 2002 i s-a spus ca mai sunt inca 3 tumori in san. Ea s-a hotarat sa faca o noua operatie la san dar nu inainte de a-si rezolva problemele legate de plombele cu mercur pe care le avea si din cauza carora, credea ea, a aparut cancerul.

In 1993 i-au fost indepartate 14 plombe care contineau mercur si pe care le avusese de mai bine de 20 de ani. Ea a crezut ca indepartarea plombelor a fost defectuoasa si ca totusi au mai ramas reziduuri de mercur in corpul ei. Ea a incercat sa elimine mercurul cu ajutorul unui kineziolog.

Ea credea de asemnea ca stresul a fost un alt factor major in dezvoltarea cancerului, fiica sa a fost diagnosticata cu diabet la 4 ani si de aici foarte multe probleme.

Poate fi si o predispozitie genetica a lui J.B. de a face cancer. Sora ei vitrega, sora doar de tata, si-a revenit dupa o tumora canceroasa pe uter. Ea a suferit o interventie chirurgicala pentru inlaturarea tumorii, a refuzat radioterapia dar si-a schimbat dieta.

Unei alte surori vitrege, sora doar de mama, i-a fost descoperita o tumora de san dar doctorii i–au spus ca e benigna si nu trebuie sa se ingrijoreze. Cu toate acestea tumora s-a malignizat si a diseminat, in 1991 ea suferind o histerectomie si apoi in 1995 o parte a unuia dintre plamani fiindu-i indepartata. Ea a facut intensiv chimioterapie si a refuzat sa ia in calcul optiunile alternative. A murit in noiembrie 2002.

 

x          x          x

 

D.S. care a avut afacerea sa ceconsta in fabricarea de figurine pentru gradina, s-a pensionat devreme, ei placandu-i foarte mult sa lucreze in gradina.

Apoi, la aproape 4 ani dupa ce a fost diagnosticata cu cancer, dupa ce i-a fost indepartat un nodul de la san si a facut chimioterapie, D.S. a avut sentimentul ca tumora a recidivat.

Chirurgul i-a facut un examen fizic si i-a spus ca nu e nimic in neregula. Dar durerea a persistat si 4 luni mai tarziu, in septembrie 2002, a devenit insuportabila si ea telefonat pentru un nou consult.

In acest moment sanul era marit si ea spunea ca se simte ca si cum ar cara o “geanta tare” sub brat. Chirurgul a spus ca ar trebui sa faca o biopsie pentru “a vedea de-a ce se joaca aceste celule”.
 

O saptamana mai tarziu, D.S., atunci in varsta de 57 de ani, a fost diagnosticata cu cancer pentru a doua oara. La inceput D.S. nu a realizat seriozitatea diagnosticului. Cand i s-a spus ca mai are “doar cateva luni”, ea a crezut ca doctorul se refera la cat timp trebuie sa astepte pentru o noua operatie, nu la cat timp mai are de trait.

 

In stare de soc, ea si-a facut o programare la chirurgul care o operase prima data in Clinica Dumfries si Galloway, in Scotia. I s-a spus ca operatia nu mai era potrivita si a fost sfatuita sa urmeze o chimioterapie “puternica”.

“Nu mai puteam dormi datorita umflaturii. Aveam dureri groaznice”.

Ea a inceput chimioterapia la mijlocul lui decembrie 2002. Ea inca facea chimioterapie cand a auzit de Biobran si pe 15 iunie 2003 – data este intiparita in minte – ea a inceput sa ia 3g de Biobran zilnic. In mai putin de 3 zile, spune ea, “ma simteam o alta persoana”. Aveam mai multa energie si am inceput sa ma simt normal din nou.

La o saptamana dupa ce a luat Biobran umflatura se diminuase si durerea disparuse. La doua saptamani dupa inceperea Biobranului s-a dus sa-si faca un control al ficatului si oaselor (CT). I s-a spus ca tumorile din ficat disparusera.

Doctorul ei si-a exprimat surprinderea. “ E ciudat”, a spus el. “ Nu-mi vine sa cred ca au disparut din ficat dar o sa continui sa verfic asta”.

“ Diminuarea umflaturii se datoreaza in mod clar Biobranului, nu chimioterapiei, deoarece s-a umflatura s-a dimnuat la doar cateva zile de la inceperea tratamentului cu Biobran”, spune D.S. “ Este un miracol in mod clar ceea ce s-a intamplat, deaorece atunci cand ai metastaze la ficat, nu mai exista scapare. Am avut prieteni care au avut metastaze la ficat si au facut chimioterapie dar nu le-a facut nici un bine si au murit. Am spus intotdeauna ca, daca ai credinta intr-un anume lucru, va functiona dar numai daca mintea ta e setata pe acel lucru. Daca-ti spui, « ma voi face bine », atunci te vei face bine. Biobranul a facut acest truc”.

Pe 7 martie 2003, D.S. a mers la Clinica Dumfries si Galloway pentru o ultima scanare a ficatului. Scrisoarea medicala a confirmat, “ Ecografia de azi a ficatului a confirmat ca nu mai sunt metastaze”. Un an mai tarziu ea era inca libera de cancer.

 

x          x          x

 

Dupa ce i-a fost descoperita o tumora in sanul stang, in decembrie 1994, o femeie in varsta de 51 de ani a inceput terapia hormonala si radioterapia. Nu s-au inregistrat imbunatatiri ale starii ei.

In martie 1995 ea a inceput sa ia zilnic 3g de Biobran si in curand activitatea celulelor NK s-a dublat. Mamografia facuta in iulie 1995 nu a gasit semne ale tumorii. Ea a continuat sa ia Biobran si a fost din nou consultata in ianuarie 1997. Nu a fost gasita nici o tumora.

 

x          x          x

 

O japoneza in varsta de 75 de ani a fost diagnosticatacu cancer de san, sanul stang fiindu-i scos in noiembrie 1998. A urmat terapia hormonala care s-a incheiat in aprilie 1999. In iunie anul urmator,cancerul recidivat si a inceput chimioterapia impreuna cu 3g de Biobran zilnic.

In timpul primului ciclu de 4 saptamani de tratament, tumora s-a micsorat. La sfarsitul lui iulie 1999, dupa al doilea ciclu de tratament,pacienta, care fusese reinternat a cand tumora a recidivat, se simtea destulde bine pentru a fi externata si a-si continua tratamentul acasa. De-a lungul celor 4 luni de tratament, un marker tumoral cheie scazuse considerabil si in cele din urma a revenit la normal.

Biobranul pare sa reduca efectele secundare ale chimioterapiei in timp ce isi mareste eficacitatea prin mentinerea puterii sistemului imunitar. Pacienta s-a recuperat constant in ciuda varstei iar intimpul chimioterapiei si-a mentinut energia si apetitul.

 

Melanom malign (picior drept)

Desi era pensionata de un numar de ani, L.S. crede ca vechea slujba de la o fabrica de chimicale din Slovacia a fost cauza melanomului malign care i-a fost descoperit la piciorul drept, in octombrie 2002, cand avea 66 de ani. Ea s-a operat imediat pentru a-i fi indepartat nodulul limfatic din picior si apoi a facut chimioterapie localizata.

Fiind sfatuita de un prieten despre importanta unui sistem imunitar,in special pentru cinevade varsta ei, L.S. a luat Biobran chiar de la inceput, 3g/zi in primele doua luni, apoi reducand la 2g/zi in urmatoarele sapte luni iar in final a scazut la 1g/zi doza de mentenanta pana la sfarsitul lui 2003. Ea nu a luat alte suplimente in aceasta perioada, desi a inclus mai multe fructe si legume in dieta sa si a scazut consumul de mancare bogata in grasimi.

Luand Biobran, L.S. a observat imediat ca si-a revenit mult mai repede dupa operatie decat se astepta avand in vedere si diabetul preexistent. De asemenea, si-a revenit foarte repede si dupa chimioterapie. Desi fiind mai in varsta a suferit mai mult din cauza tratamentului – era deprimata si pana si gatitul usor si curatenia o extenuau – ea a simtit ca tratamentul cu Biobran a ajutat-o sa-si revina mai repede dacat normal si sa-si pastreze energia. In orice caz, nici chiar Biobranul nu a fost capabil de a preveni caderea la niveluri critice a imunitatii sale la sfarsitul chimioterapiei. Ea spunea ca “nici nu mai am dorinta de a trai” dar cand a inceput sa ia Biobran optimismul si vitalitatea i-au revenit.

Astazi, L.S. se bucura de sanatatea redobandita: “ Ma bucur la maxim de pensionare si imi place sa am grija de stranepotii mei”.

 

Cancer pulmonar

 

Desi nu a avut probleme de sanatate majore, Y.B., fumator inrait, avea totusi crize de tuse.

In septembrie 2002 tusea a devenit persistenta. I s-a gasit snage in sputa, si-a pierdut apetitul si din greutate. Pana in decembrie 2002 starea i s-a inrautatit. Greutatea i-a scazut de 87 la 73 de kg, simtea dureri in abdomen, si-a pierdut complet apetitul si suferea de constipatie severa.

In ianuarie biopsia si RMN-ul au dezvaluit existenta unui cancer de plamani cu celule mici, care diseminase si in nodulii limfatici. I s-a spus ca mai avea cateva luni de trait.

Nascut in Siria, Y.B. era rezident in Dubai, Emiratele Arabe Unite. El a fost diagnosticat la Spitalul Universitar American din Beirut, unde a inceput chimioterapia de 4 sesiuni in februarie 2003. El a simtit ca tumorile au fost invinse si ca va reveni la normal desi suferea de efecte adverse severe, incluzand insomnia si pierderea parului.

 

La reintoarcerea in Emiratele Arabe Unite la inceputul lui martie 2003, el a mers la o noua serie de chimioterapie la Spitalul Tawam din Al Ain. In acelasi timp, citind despre Biobran si consultandu-l pe doctorul Bechir, Y. B. A inceput sa ia 4g de Biobran zilnic ca doza de incarcare iar de pe la mijlocul lui martie a inceput sa simta ca starea i se imbunatatise.

La o luna dupa inceperea Biobranului, apetitul i-a revenit la normal si aproape si-a recastigat greutatea normala. Ameteala i-a disparut, pierderea parului a fost redusa la minim, tusea a disparut si sputa nu a mai avut sange. Inca au mai fost ceva dureri abdominale dar in mare parte ele s-au redus.

La doua luni dupa ce a inceput Biobranul, Y.B. a simtit ca poate tine cancerul la un punct terminus. Pana in august 2003 el a fost in remisie 90% si a fost sigur ca poate supravietui. El a redus Biobranul la o doza de mentenanta de 1g/zi.

El a crezut ca fumatul intensiv si o predispozitie genetica la cancer – toti cei 6 frati ai sai au murit de cancer – au dus la aparitia cancerului. El lupta acum pentru a-i ajuta pe altii sa renunte la fumat.

 

x          x          x
 

Dupa ce a pierdut in greutate si a suferit de accese de tuse scurte si dese si cu sange in sputa, un barbat in varsta de 67 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de plamani si tuberculoza pulmonara, la spitalul din Osaka, Japonia, in august 1996.

In octombrie 1996 el a fost tratat cu antibiotice pentru tuberculoza si cu radioterapie pentru cancer. In decembrie i-a fost indepartata partea mai joasa a plamanului care continea tumora iar in ianuarie 1997 a fost externat din spital.

Cinci luni mai tarziu el a simtit o durere in partea dreapta a pieptului iar la consult s-a descoperit ca tumoarea diseminase in oase. Sursa principala a cancerului au fost coastele de pe partea dreapta a corpului.

I s-a administrat morfina pentru ameliorarea durerilor si a inceput sa ia o doza zilnica de 3g de Biobran. La 6 luni dupa ce a inceput sa ia Biobran doza de morfina a fost redusa gradual iar durerea s-a diminuat. In iunie 1998 durerea a disparut ai a oprit administrarea de morfina.

In timpul administrarii Biobranului, markerii tumorali s-au redus gradual iar in cele din urma au revenit la niveluri normale care indicau remisia totala.

S-a considerat ca Biobranul a avut succes in tratarea cancerului osos.

 

x          x          x

 

D.F. a fost diagnosticat cu cancer de plamani moderat agresiv care a diseminat in abdomen si pelvis in august 2002. Cancerul era inoperabil si D.F., atunci in varsta de 57 de ani, a facut chimioterapie. D.F. a crezut ca stresul si dependenta de tigari au dus la aparitia cancerului.

Luna urmatoare a mers la prof. Jurasunas, la clinica sa din Lisabona. Jurasunas a observat ca D.F. suferea dupa urma efectelor secundare ale chimioterapiei si l-a pus pe un tratament care includea Biobranul.

Curand D.F a raportat ca se simte mai bine si in noiembrie 2002 ca nu mai sufera din cauza efectelor adverse ale chimioterapiei  pe care o urma in continuare. Pana la sfarsitul anului era optimist ca poate aea o viata plina din nou.

In ianurie 2003 el a facut un CT. Acesta a relevat ca tumora din plaman s-a micsorat cu doua treimi si nu mai existau semne de diseminare. El a spus ca doctorii au ramas uimiti si nu credeau ca un asemnea progres e posibil.

In martie 2003 tumora din plaman a disparut. Doctorii si-au exprimat uimirea.

 “ Experienta  mi-a demonstrat ca a fost inevitabil sa fac chimioterapie dar fara Biobran si medicina alternativa nu eram capabil sa ajung la asa rezultate bune », spune D.F.

 

Cancer care s-a diseminat (imprastiat) la plamani

Dupa ce a suferit o interventie chirurgicala pentru indepartarea sanului drept in 1996 la varsta de 55 de ani, o japoneza din regiunea Tokushima, a suferit o recidiva a cancerului la nodulii limfatici de la subsuoara bratului drept. In ianuarie 1998 a fost operata din nou.

In decembrie 1998, la CT, a fost detectata o tumora de 5mm in plaman. Temandu-se de efectele secundare, a ignorat sfatul doctorilor de a face chimioterapie. In schimb, in 1999 a vizitat o clinica holistica, unde a tinut post partial si a inceput sa ia o doza zilnica de 4g de Biobran pentru 5 zile, urmate de doua zile pauza. Acest regim a fost continuat prin rotatie pentru 6 luni.

La zece zile de la inceperea Biobranului ea a spus ca se simte mai putin obosita si a inceput sa-si recapete puterile. Dupa o luna constipatia si lumbago s-au ameliorat, sporind starea sa de bine. In 1999 CT-ul a relevat ca plamanul era normal si nu au mai fost gasite tumori. De aceea doctorii au considerat ca ea s-a recuperat pe deplin.

 

Mielom multiplu (tumori diseminate in maduva spinarii)

J.M. era intr-o stare destul de proasta atunci cand a mers la prof. Jurasunas, la clinica sa din Lisabona, Portugalia, in decembrie 1999. J.M. a fost jucator de fotbal si un tip sportiv in general dar acum la varsta de 38 de ani suferea de mielom multiplu agresiv.
 

El a inceput chimioterapia in Lisabona si a continuat-o la Londra, spunandu-i-se ca acolo va beneficia de un tratament mai eficace. Doctorii din Londra i-au spus ca ar trebui safaca un transplant de maduva osoasa dar el nu a fost de acord cu operatia.

“ Era un caz disperat si au trecut mai multe luni inainte sa inceapa sa se recupereze”, spune prof. Jurasunas, care i-a adminsitrat o varietate de produse, incluzand Biobranul, in timp ce facea chimioterapia.
 

Dupa ce a terminat sedintele de chimioterapie, lui J.M. i s-a spus ca e in remisie. El a sfidat ordinul doctorilor de a face transplantul de maduva.

Prof.  Jurasunas crede ca el a fost capabil sa opreasca raspandirea cancerului. “ Din nou, am observat eficienta Biobranului in aceasta boala grava”.

 

x          x          x

 

O femeie de 45 de ani din Palm Beach, Florida, a fost diagnosticata cu mielom multiplu in martie 1998 dar a refuzat toate tratamentelele conventionale. Ea a dorit sa urmeze tratamente alternative, Biobranul fiind de baza.

 

A inceput sa ia zilnic 3g de Biobran alaturi de alte suplimente iar in aprilie 1999 a inclus si alge si vitamine B 12. Nivelul numarului de celule albe a aratat o imbunatatire semnificativa, cu normalizarea valorilor. A continuat sa lucreze full-time, s-a bucurat de o viata normala si a continuat sa ia Biobran.

 

x          x          x

 

 Un muzician in varsta de 48 de ani a fost diagnosticat cu mielom multiplu in martie 1994, el avand o concentratie scazuta de celule albe in sange. In februarie 1995 a inceput sa ia Biobran. La o saptamana dupa ce a inceput sa ia Biobran, activitatea celulelor NK s-a dublat la 38%.

 

In noiembrie 1995 analizele sangelui erau normale iar in decembrie doctorul i-a spus ca nu mai prezinta simptome de mielom multiplu. El a continuat sa ia Biobran 2 ani si jumatate si considera ca a scapat de cancer.

 
  comenteaza articolul   Imprima articola
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
 
Iveron Soft