Logo chemomed - www.chemomer.ro
 
 
LEIOS FARMA - Gel corector rapid al ridurilor si cearcanelor
Pret: 73,00 RON
Disponibilitate: in 48 de ore
021 332 7164
Cum cumpar ?
Pune in cos
 
 
 

1. Cumparati 1 Leios Farma si veti primi GRATUIT 1 Leios Farma
Astfel veti beneficia de un tratament pentru 2 luni
(valoare pachet cele 2 produse: 73 ron, in loc de 146 ron)

2. Cumparati 1 Leios Farma si veti primi GRATUIT 1 Viso Detergente
(valoare pachet cele 2 produse: 73 ron, in loc de 117 ron . Vezi ,,Ingrijirea tenului” pentru Viso)


(Oferta promotionala valabila in limita stocului disponibil. In urma comenzii dvs, veti fi contactat de un reprezentant al companiei noastre pentru confirmare )

Leios Farma este unicul gel ce corecteaza instantaneu ridurile, cearcanele si umflaturile din jurul ochilor. Nu trebuie sa-ti mai faci giji pentru ridurile din jurul ochilor, nu trebuie sa mai fi stresata de modul in care arati. Acest tratament are efecte probate si utilizat in mod frecvent conduce la intinerirea si relaxarea trasaturilor fetei. Cu Leios Farma tenul dvs va fi mai neted, ferm si uniform.

LeiosFarma ofera pielii un ton uniform, o senzatie de catifelare si innoire. In cateva minute pielea este intinsa, culoarea fetei este redefinita, ridurile fine, cearcanele si umflaturile din jurul ochilor sunt corectate. Leios Farma contracareaza imbatranirea naturala a pielii si pierderea tonusului, intinzand si tonifiind ridurile din zona ochilor sau a gatului. Leios Farma intinereste tenul, tonifica si uniformizeaza culoarea pielii. Leios Farma este un produs nou si revolutionar: singurul produs care sterge cu rezultate notabile efectele imbatranirii pielii. Este cea mai buna solutie pentru oamenii carora le pasa de aspectul lor exterior, barbati si femei care isi doresc sa isi mentina pielea tanara si carora le place sa se simta increzatori in pielea lor frumoasa si sanatoasa.

CUM ACTIONEAZA LEIOS FARMA?
Principiul activ exclusiv al Leios Farma opereaza ca o actiune dubla: in timp ce intinde instantaneu suprafata pielii, facand-o fina si compacta, agentii de reconditionare lucreaza pe o piele perfect intinsa. Mai departe, microstructura pielii permite Leios Farma o reconditionare progresiva si o hidratare adanca, reducand pierderea tonusului pielii cauzata de procesul natural de imbatranire. Leios Farma lupta impotriva efectelor imbatranirii restabilind fermitatea optima si tonusul pielii si indepartand ridurile in cateva ore.

COMPOZITIE

Factori hidratanþi: acid hialuronic, aloe vera, pantenol

MOD DE FOLOSIRE
Pielea trebuie sa fie perfect curatata si uscata inaintea utilizarii de Leios Farma (de preferinta cu spuma purifianta Mousse Farma sau cu VISO Detergente). Actiunea gelului ar putea fi depreciata daca pielea este grasa. Intindeti o cantitate mica de gel printr-un masaj usor pana cand se creaza un strat subtire, avand grija sa il distribuiti omogen, intinzandu-l catre margini. Lasati sa se usuce fara sa faceti expresii ale fetei care ar putea deplasa celulele pielii, adancind linii naturale si cute. Cand aveti o senzatie de prospetime si fermitate a pielii inseamna ca ingredientul activ din Leios Farma isi face efectul. Dupa cateva minute cutele, ridurile si cearcanele din jurul ochilor dispar. Asteptati inca 20 minute fara a crea o mimica a fetei pentru ca Leios Farma sa isi definitiveze actiunea. Leios Farma nu este o crema care acopera imperfectiunile pielii si nici nu lasa un film uleios pe suprafata tenului. Este usor de utilizat si da pielii o senzatie de prospetime si tonicitate. Evitati un timp atingerea zonei de piele tratata pentru a pastra perfect elastica noua structura a pielii. Dupa un scurt timp, pe zona tratata puteti folosi produsele de machiaj pe care le utilizati in mod obisnuit.

AVANTAJE

  • EFECT IMEDIAT DE “LIFTING” - Cand principiul activ exclusiv e absorbit, un strat subtire si compact se creaza pe suprafata pielii si o mare cantitate de apa este eliberata creand astfel un efect de intindere si netezire, care altfel poate fi obtinut doar prin metode mai agresive si periculoase de tratare a pielii.
  • HIDRATAREA - Formula imbogatita de hidratare ofera pielii o refacere eficienta a nivelului de apa imbunatatind astfel hidratarea suprafetei pielii chiar si dupa ce produsul a fost inlaturat. 
  • PROTECTIA PIELII PH-ul usor acid pastreaza echilibrul natural al pielii 
  • LUPTA IMPOTRIVA PIERDERII TONUSULUI PIELII. Slabirea progresiva a celulelor pielii, datorata imbatranirii produce o relaxare a texturii pielii. 
  • Redefinineste culoarea pielii
Prezentare
Cutie cu flacon de 30 ml




(cuvinte cheie: cosmetice naturale, tratamente naturale, naturiste, dermatocosmetice naturale, dermato cosmetice, corector al ridurilor, trateaza rapid ridurile, trateaza cearcanele, trateaza rapid cearcanele, trateaza natural cearcanele, efect anti-age, tratament lifting permanent, tratament rapid antirid, tratament antirid, cel mai rapid in tratarea ridurilor si cearcanelor, cadouri de martisor, cadouri de 8 martie, cadouri de sarbatori, cadouri de paste, reduceri de pret)
 
 
Recomanda unui prieten  |  Printeaza | Alte produse
 
 
 
 
Cosul dvs.(0)
Comenzi telefonice
021 332 7102
021 332 7164
 
Recomandari
 
VISO DETERGENTE - Curatator natural cu Polifenoli din strugure si Ozon
Pret: 44,00 RON
Detalii
BOTO RIGEN - Emulsie antirid inovatoare, similar Toxina Botulinica
Pret: 179,00 RON
Detalii
Teste rapide COVID-19, fabricate in Elvetia, Avizate de ANMDM, Kit x 25 teste rapide
Pret: 2.090,00 RON
Detalii
 
 
Iveron Soft